nume baietei

nume baietei | Autor: Mary_25

Link direct la acest mesaj

Buna,
Poate ma ajutati si pe mine cu nume pentru baietei. Nu stiu sigur ce o sa fie, dar am convenit cu sotul: el pune numele daca este fata, iar eu daca este baiat.De cateva ore caut pe internet, dar nu m-am hotarat poate ma ajutati voi.

Multumsc, astept sugestii..............

Strauti

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

Nu vrea nimeni sa ma ajute

Strauti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Buna...imi place subiectul deschis de tine, pt ca sunt direct interesata...dupa ultima eco voi avea un baietel...dupa cum spunea dr: "baietelul fara nume". mie personal imi plac mai multe nume, dar nu prea imi place cum "suna" langa numele de familie: David, Victor, Alexandru...na ca le-am uitat pe restul!!
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

Multumesc, Cin

Sa-ti traiasca si sa fie un bebe sanatos! Eu abia saptamana viitoare poate voi afla..........
Am crezut ca numai eu sunt asa de stresata (sa nu mai existe numele in familie: verisori, nepoti, unchi, etc., sa nu fie nume de sfant ca sa nu-l oblig toata viata sa-si tina ziua vrea nu vrea, sa nu fie comun, sa nu fie prea ciudat sa rada alti copii de el, etc.).
Alexandru e sotul meu. Oricat de mult mi-ar placea numele asta, trebuie sa optam pentru altul.

Strauti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Eu am aflat saptamana trecuta ca voi avea un baietel. Numele lui este Andrei Tudor.

Luminita
22 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Daca fetitza mea era baiat, ii puneam numele Tiberiu, numele unui imparat italian, mi se pare un nume impunator. Daca ma ajuta doamne, doamne si o sa am un baiat, ramin la acelasi nume.

Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

chiar daca inca nu am un copil ... la nume tot m-am gandit si cred ca o sa aleg dintre:
CODRUT, COSMIN, LUCA, MIHAI, OCTAVIAN, RADU, RARES, RAZVAN, SERBAN, TUDOR, VICTOR, VLAD

iar cel de-al 2-lea nume va fi Nicolae (ca sotul, tata si socrul) ... trei dintr-un foc!

Aristotel Zamisar's - iubitul meu ... motanul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

MMmmmmm, ce perioada frumoasa, astepti sa se nasca puiul, si-n acest timp faci listute listute cu posibile nume pentru bb.

Citez din lista noastra:
Robert-Mihai, Vlad, Paul, Dragos, Bogdan.
astea mi-au placut mie(am ramas cu primul).
Pt.fetite imi plac: Ingrid-Alexia(asa s-ar fi numit daca era fetita).
Nastere usoara!

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Sarcina si nastere usoara!

Victor
Vlad
Teodor
Tiberiu
Mihnea

Succes!

Katink cu dulcineea mea 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Strauti, eu i-am dat sotului meu tema asta, si vad ca si-a facut tema cum trebuie. Am zis: daca-i baiat, sa-i gaseasca el nume, daca-i fata, ii gasesc eu nume...
Si-a facut tema bine, mi-a spus ca-i place Matei...
Iar mie pentru fetita imi place Ioana Alexandra (Alexa).

Mult succes la gasit nume ...

Irina si bebe 21 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elle23 spune:

mie imi place mult DAVID.

nici RADU nu suna rau, sau BOGDAN, VLAD.

Mergi la inceput