nume baietei
Raspunsuri - Pagina 2
Cristina_C spune:
Prenumele trebuie sa se potriveasca si cu numele de familie si sa sune bine impreuna. Tinand cont si de asta, noi am ales numele Robert.
Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C
megbeng spune:
desi e doar in planurile de viitor, eu imi doresc un baietel...cred ca va avea 2 nume, pt ca sunt slaaaaabe sanse sa cad de acord cu sotul :))...eu vreau sa il cheme, daca o sa fie baietel, DIMITRIE, pt ca pe 26 octombrie, aniversarea noastra, e sf dimitrie si simt ca ii datorez foarte mult acestui sfant...cred ca va fi de bun augur pt bebe sa il cheme asa
Monicutz spune:
Mie imi place Victor, Vlad, Radu, Matei.
si noi tot un baietel asteptam. In top pentru mine e Victor....de cand ma stiu. Dar asa il cheama pe sotzul meu :). Asa ca lui bb o sa-i gasim alt nume.
Pupici si sa ne spui ce ai ales!
, 26s
Monica-Elena spune:
Si la noi baietel o sa fie. Mie imi plac: Mihnea, David, Luca, Rares, Matei, Horia.Preferatul meu este Mihnea. Eu m-am gandit sa fie un nume care sa nu suporte diminutive.
Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
coralia76 spune:
Buna fetele!Eu am doar 6sapt si deja m-am gandit la nume...daca e fetitza o sa o cheme Alexia-Elena,daca e baietel Ioan-Sebastian.
Va pup!
Mary_25 spune:

Multumesc mult pentru sugestii. Sigur le voi lua in considerare. Ieri am ajuns cu Alex la o intelegere: daca nu gasesc un nume care sa ne multumeasca pe amandoi, atunci ai voi pune 2 nume, fiecare cu alegerea lui. Insa ma gandesc ca ma va pomeni copilul toata viata, cand va trebui sa completeze acte s nu-i va incapea numele, etc.. Asa i se intampla cumnatei mele: Brighitte Bernadete.
Cand ma voi decide sigur va voi anunta. Dar ar fi culmea dupa
,sa fie 

Multumesc si 
!
Strauti
valen spune:
Eu nu stiu inca daca voi avea baietel sau fetita; daca va fi baietel se va numi Rares; pt. al doilea nume inca nu am optat. Daca va fi fetita ii vom spune Sara; al doilea numi probabil va fi Maria. Gabriela 13+
cocoloasha spune:
Eu stiu ca o sa fie baietzel si o sa-l cheme VICTOR ALEXANDRU.
Daca era fetitza ar fi chemat-o BIANCA MIHAELA.
SA AI PARTE DE UN BEBE SANATOS !
Cocoloasha,mamica de cocolosh 21 +
Mary_25 spune:
Mersi pentru sugestie COCOLOASHA, dar Victor e tata, Alexandru e sotul.
Cred ca ar trebui sa trimit o lista cu numele neamurilor ca sa va fie mai usor. 
Strauti
gabitzam spune:
Sint foarte multe site-uri pe net, inclusiv aici la Desprecopii, cu liste de nume de copii. De ce nu iei o lista din asta, o parcurgi de la cap la coada si iti extragi citeva nume, care se incadreaza in categoriile tale (sa nu fie ca tata, bunicu', verisoru', etc)? Dupa ce faci o lista mai scurta, incepi cu eliminarile, te uiti in fiecare zi la ea si pina la urma iti pica cu tron un nume care se potriveste cu tot ce vrei tu.
Oricare din fetele de aici iti poate spune doar preferintele ei personale, si nimic mai mult.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05