Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 22

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna dimineatza fetele!
Vad ca au fost fetele harnice azi,au venit la net mai repede decat mine......
Cata2bine ai venit la "Aspirante",sedere scurta si La multi ani pentru ziua maine!Sanatate multa si bebeu cat mai repede!
Tanianemernicul de net tocmai ieri si-a gasit sa se defecteze,azi sper ca s-a remediat problema si o sa apari la prima ora cu testul ozon cu 2 liniutze!Desi ti-am scirs inca de ieri,iti mai scriu inca o data si azi ca si eu am facut initial tot teste cella care au iesit foarte foarte slab pozitive(liniutza a doua era mai mult o umbra rozalie)..Si acum mai am testele in geanta si o sa vin cu ele sa le vedeti.
Mariaunde ai disparut ieri..nu te-am zarit deloc pe aici...sa nu zici ca si tie ti s-a defectat netul...Acum din cate stiu eu esti in asteptare...sa auzim numai de bine!
Cata dragutzo sa ne dai vesti despre prietena ta ca sunt curioasa cand mi-ai zis de babanul ala de "foliculoi".
Ale ma bucur ca ai reaparut si tu,sa stea rushii la ei acasa,sa vii cu vesti bune..
Florinini,Danangie voi ce ne mai spuneti dragutzelor?vreun test ceva ati facut?
Pupicei la toate si multe multe floricele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Cristinna multam fain de urari...imi pica foarte bine...vad ca tu esti cu 1 zi inaintea mea...si eu sunt in ziua 17...ce ai facut? Ti-a raspuns Indy...? Vad ca nu a mai intrat de mult timp nici la pacientele lui Moisa...sper sa-ti fi raspuns, iar daca nu a facut-o pina acum sa primesti cit mai repede raspunsul...Imi pare rau de ulcior...si pe mine ma minca ochiul aseara si mi-a fost frica sa nu ma trezesc cu un ulcior...vad in schimb ca te-ai trezit tu....da-ti cu ceva si sa speram ca da repede inapoi...cit priveste sinii as vrea sa ma doara si pe mine...din pacate azi s-au oprit din durere...apropo Cora scumpa...pe tin te dor sinii...daca da ...de cind? Merci si tie de urari si sanantate multa tie si bebelului...auzi nu-i fac o eco sa i-o pui pe site...eu am vazut o eco de 5 sapt. nu mai stiu la care fata...dar era super....

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Cata..pe mine nu m-au durut deloc sanii...nici acum nu pot spune ca ma dor..doar ii simt mai tensionati(putin)..in februarie de ex cand m-au napadit nemernicii cu o sapt inainte ma dureau sanii de muream..luna trecuta cand s-a prin bebe..nu m-au durut si mi-am zis..gata nici luna asta nu-i cu noroc daca n-am nici un semn..dar uite ca micutzul si-a facut aparitia.Singurul semn evident pe care l-am avut eu a fost urinarea frecventa 6-7-8 ori pe zi(eu care mergeam de max 4 ori)...Si daca imi face in 14 poza o sa o scanez sa-mi vedeti comoara mult dorita.
Va pupacesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata fetele, semnez si eu pontajul.
Am scris si aseara dar cand am trimis mesajul mi-a aparut pe ecran "Accesul dumneavoastra a fost restrictionat" Oare de ce? Nu scrisesem nici o porcarioara. Doar o incurajam pe Tania si o rugam sa nu ma mai fiarba atat cu rezultatele la test.
In rest nimic nou. Astept sa treaca rushii si mi-am facut programare la eco si sonohisterografie pe 11 aprilie.
Va pup

Mergi la inceput

Cora scumpa ...astept poze....sa-mi clatesc si eu ochii! Pupici multi de tot!

Mergi la inceput

Neata Iepurila ....nu a mers ieri siteul...asa ca nu facusesi nimic rau.....mai ai pina pe 11 aprilie...las ca zboara timpul...o zi buna si tie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Buna dimineata, fetelor dragi !
Scuze, eu sunt cu un munte de treaba pe cap, dar o sa-mi revin eu dupa ce o dovedesc
Plus ca nici nu am ce vesti sa va dau: ziua 18 si temperaturile arata "flat" rau, ba 36.6, ba cu 8... Asta e, luna asta e de pauza si tratament.

Tania, ce veste buna!!! Sa dea Domnul ca luna asta sa se fi prins ceva! De-abia astept sa ne spui ce zice si Ozone-ul...
Cora scumpa, tu cum te mai simti? Cand incepi oficial capitolul la gravidute?
Sibiencelor, cu intalnirea ramane cum am stabilit.. Mai intru eu pana atunci sa mai povestim... De-abia astept sa ma molipsiti si pe mine !

Catalina, alatur si eu urarea de bun venit si sedere cat mai scurta pe-aici ! Deci maine desfacem sampaniile de ziua ta? Sper sa urmeze paharele de sampanie cu apa la sfarsitul lunii

Cristinna, poate n-am prins eu mesajul: ai mai repetat cumva echp', e bine cu foliculul ?

Florini, Danangie, va tinem pumnii!
Cata, cu siguranta asa e, tu ajuti enorm pe toata lumea de aici, si eu vreau nasica frumoasa ca tine! La mai muncim

Pupici pentru toate fetele dragi, scuze daca am uitat pe cineva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Da Cata, mai e pana pe 11..... si timpul parca nu mai zboara deloc. Nu fac decat sa va astept pe voi cu vesti bune. Mi-e atata de drag de voi. Si subscriu la ce a spus Maria Alexa. Ne ajuti si ne transmiti din increderea si optimismul tau.
Cristinuta sper ca te-ai mai linistit un pic. Trebuie. Ca sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetelor dragi,

Eu acum ma pregatesc de culcare, dar am zis sa mai arunc un ochi pe la voi ca stiam ca voi sunteti acum trezite si incepeti scarbiciurile si implicit va dati binetea de dimineata pe net.
La mine se termina ziua 25 si ...omul negru n-a venit, maine sper sa ma tina tot asa. Astazi am fost aproape sa-mi iau un test, dar nu am avut timp sa trag o fuga. Maine daca nu o sa fiu asa ocupata o sa merg sa-mi iau unul si il mai pastrez pana fac 28 de zile, ce mai incolo si-ncoace 2 zile nu-s mulet, dar stiu trec greu....
Cu siguranta ca maine dimineata cand o sa ma trezesc o sa citesc o multime despre voi, abia astept.

Cata multa sanatate sotului tau si sa aveti anul asta cel putin oin familie. La multi ani si sa-ti traiasca!

Catalina2 tie iti urez sedere scurta pe aici, sa scapi de belele si sa te bucuri in curand de o burtica rotunjica. La multi ani si multa sanatate.

Hai mey Tania cum e cu linioarele, oricum esti pe drumul bun. Nu ne lasa aici....pleaseeeeeeee!!!!!!!!!!!!Numai bine la tine si la outul ala mic cu ochiti.

Maria Alexia,
Multumesc esti draguta si iti multumesc, sper sa trec cu bine si de ziua de maine.

Danangie,
Stiu ca e aglomeratie mare pe la voi acum cu bietul Papa, tu ce mai spui cum iti este. Esti inca pe baricade in lupta impotriva dusmanilor rosii?

Va pup pe toate si sa fie bine

Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Cata, Indy nu mi-a raspuns, nu stiu de ce...poate e ocupata sau poate nu si-a verificat PM.Cat despre ochiul meu..sper sa nu se faca ditamai ulciorul si sa fiu vanatasi sa se retraga..am luat un unguent si acum stralucesc in jurul ochiului

Maria, nu, nu am fost la echo din nou, pur si simplu am simptome ca si cum nu ar exista chist: temperatura ridicata la 37, sani un pic durerosi.

Azi ma duc iar la echo, la alt dr...sa vedem ce zice si asta si ce imi sugereaza sa fac mai departe.
Fetelor...hai sa va vad cu cele 2 liniute,poate poate ma molipsesc si eu.
Va pupacesc dulce
Cristinna

Mergi la inceput