tatal ucis in italia

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soarenistor spune:

Buna tuturor
Ana - M-am gindit fff mult la acest caz. Eu practic nu am cu ce sa o ajut pe biata femeie dar vorbind la unul la si la altul de ei ,am aflat aceasta adresa .
Este o fundatie care ajuta familiile sarace din zona ardealului si moldovei.
Rugamintea mea este, sa scrie una din voi care stiti mai bine situatia,Eu am vb cu Gabriela cred ca este secretara FUNDATIEI,si asteapta scrisoarea cit de repede .
Gabriela ,mi-a zis ca daca va fi pe lista lor va primi pachet cu alimente lunar timp de 6 ani ,daca am inteles eu bine.
M-as bucura fff mult daca s-ar rezolva.
Gaby

nistor gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Am primit banii de la Lorelei.Deci o sa trimit prin mandat postal suma de 65€ transformata in lei. Si nu stiu daca e mai bine sa fac un pachet cu ceva de Pasti pt copii sau sa trimit si eu tot bani. Voi ce ziceti?Mihiashiro si eu intentinez sa o sun pe Doamna Sutacu sa intreb de marimile copiilor, dar daca afli tu mai devreme ai putea sa scrii aici, poate vor fi mai multi care vor sa trimita un pachetel cu ceva hainute. Sa intrebi si de incaltari ce numar ar trebui.Ne auzim din Ro, numai bine.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

quote:
Originally posted by vikinga

Mihiashiro si eu intentinez sa o sun pe Doamna Sutacu sa intreb de marimile copiilor, dar daca afli tu mai devreme ai putea sa scrii aici, poate vor fi mai multi care vor sa trimita un pachetel cu ceva hainute. Sa intrebi si de incaltari ce numar ar trebui.
Ne auzim din Ro, numai bine.

Eu voi abandona forumul pentru o vreme, daca cineva ar putea "prelua stafeta" ar fi foarte bine. Nu am mai sunat in Ro la fam Sutacu, nu mai am deci nici o informatie de la ultimele rinduri scrise aici.

Felicitari pentru tot ce faceti si wkd placut

------------------------
If you want to win you have to learn to be a master of the game.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Cind saracii oameni au asa nevoie de ajutor uite cum nu am reusit sa trimt banii de la voi prin mandat postal pt ca azi a intrat posta in greva...sa speram ca pt scurt timp..Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Vikinga a reushit marti totusi sa trimita banii familiei. Localitatea unde locuiesc se numeste Volovätz, pentru toti cei pe care-i interseaza. Laura, multzumim din tot sufletul

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput