tatal ucis in italia
E de necrezut! Bietul om, s-a dus in Italia sa castige cistit banii pentru familia lui, bani care-i trebuiau ca sa-si acopere casa si... a fost ucis! ucis de patronul italian! o drama cumplita de pe urma careia au ramas 3 copii orfani, 3 copii si o vaduva. Care traiesc intr-o saracie lucie. Oare putem face ceva si pentru ei? oare putem sa le aducem bietzilor copilashi un strop de bucurie in suflet??? articolul intreg il gasiti aici: http://www.expres.ro/topstory/?news_id=182392
Mie mi s-a facut teribil de mila de biata familie. Haideti fetelor, cine poate sa intinda o mana de ajutor familiei? Dumnezeu sa-i ajute si sa ne ajute si noua tuturor
Raspunsuri
iarina spune:
Cateodata nu stii pe cine sa ajuti mai intai...dai, dai si e atata saracie in tara asta, atata drama....
lorelei_19 spune:
Am incercat sa fac rost de adresa familiei, dar n-am primit nici un raspuns de la ziar, unde-am scris un email. Stie cineva cum pot sa aflu adresa lor???
frunzaverde2 spune:
Pe link-ul din primul mesaj al acestui subiect am gasit la comentarii coordonatele urmatoare :
Nr. de celular al acestei vaduve este 0742/610016
si cred ca puteti afla mai multe din sat locuieste Burla -Volovat Jud. Suceava numele Stefania Sutacu !
------------------------
If you want to win you have to learn to be a master of the game.
Dan.D. spune:
Eu nu prea am timp sa dau telefoane vaduvei, dar as putea ajuta cu ceva hainutze pentru fete daca sunt.
Cu totzii avem o cruce de dus dar daca ne sta in putere sa ajutam ar trebui s-o facem.
Dumnezeu sa va dea sanatate!
Carmen Dragulin
Adi Mihalachi spune:
(....
" Sunt alaturi de tine si daca mai astept cateva zile sper sa mai pun ceva deoparte ca sa trimit banii la Vikinga impreuna cu banutii pentru Maria.. .. )
Carmita, slava lui Dumnezeu, Maria are bani suficienti pentru operatie si pentru eventualele tratamente post operatorii. Dati acei banuti la sarmanii copilasi. La randu-mi, as trimite hainute copiilor daca as afla adresa lor.
vikinga spune:
Carmita eu plec exact in 10 zile. Deja banii pentru micuta Maria sunt strinsi, nu ar mai fi nevoie, cel putin pentru operatia la inimioara. Iar banii pe care ii voi primi trebuie sa stiu unde ii trimit. Daca aveti o adresa, poate o puteti scrie si aici, as vrea sa fac macar un mic pachet de Paste pentru acesta familie. Doamne saracii de ei...multe greutati trebuie sa treaca unii in viata asta...Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
frunzaverde2 spune:
Reiau aici coordonatele sotiei celui decedat :
Stefania Sutacu
sat Burla - Volovat
Jud Suceava
Telefon : +40/(0)742/610016
Codul postal (recuperat via www.posta-romana.ro):
pentru Burla : 727616
pentru Volovat : 727615
Pentru cei care vor sa o ajute, poate ca cel mai indicat ar fi sa o sunati inainte si sa ii cereti adresa exacta pentru trimis vreun pachet sau niste bani prin posta.
Nu cred ca se va simti jignita, dimpotriva, ar aprecia sa constate ca in aceste momente nu e singura, ca sint oameni care se gindesc la ea si familia ei, care ii sint alaturi (chiar daca raspinditi in lumea larga) si care vor sa o ajute in aceste momente dificile.
As vrea sa o sun dar pina acum nu am reusit, nu pot deci sa va dau mai multe informatii.
------------------------
frunzaverde2 spune:
Am sunat la numarul de mobil de mai sus, nimeresc mereu pe messagerie.
Ar putea cineva, in Ro (poate chiar in Suceava) sa mai incerce sau sa caute eventual telefonul de la primaria din sat / din comuna ?
sa incercam sa gasim macar niste vecini cu telefon fix, ea daca are probleme financiare poate ca nici nu mai foloseste acel mobil...
Ma gindesc ca la primarie ne-ar putea da detalii despre ea (ce nevoi mai urgente are, ce virste au copiii, poate le trebuie rechizite pentru scoala, dincolo de mincare, haine, incaltaminte, poate medicamente)
Am sa incerc sa mai sun si intre timp poate imi mai vin idei (si voua).Am sa incerc sa dau un mesaj si la subiectul fetelor(si baietilor !) din Suceava (cred ca e la Prieteni dintotdeauna), poate ca ele/ei cunosc macar pe unde e satul asta, poate le e mai usor sa obtina macar informatii.
wkd placut tuturor si sa speram ca vom reusi sa facem ceva pentru aceasta familie
------------------------
ghinetz spune:
ma ofer eu sa aflu detalii despre aceasta familie greu incercata. sotul meu e din zona radautiului si chiar cunosc un tanar medic care lucreaza la burla. am sa va tin la curent daca aflu ceva. sper sa aflu cat mai curand
OANA SI STEFAN-VLADIMIR (11 martie, 2003)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
HelleneC spune:
Telefonul de la primaria Volovat este 0230-419.504, si cred ca ei stiu cel mai bine situatia familiei (pentru exterior probabil numarul suna asa: 004.0230.419.504), iar al Politiei 419.503 - nici ei nu ar trebui sa fie departe de caz! Este un referent social acolo, sau secretarul in cea mai buna situatie, care se ocupa de ei (ar trebui!)
Sa speram ca vor ajuta! - maine vad daca tlefonul si functioneaza
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze