Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Buna, fetelor

Azi, cind mai aveam si eu ceva timp de stat pe net, nu a mers forumul...

Noi facem in general bine, bb creste pe zi ce trece, se ingrasa - nu stiu cite kg are acum, ca abia saptamina viitoare mergem la cintarit, dar e din ce in ce mai grea.

Alaltaieri am facut si noi 3 luni, papam zilnic suculet de mar cu morcov (amestecat), deja am ajuns la 13 lingurite/zi. Cind ajungem la 25 introducem si supica.

Ii place din ce in ce mai mult plimbarea cu carutzul si baitza.

Mai are ceva colici, mai ales seara, dupa baitza. In timp ce o spalam i se face foame si cind ii dam sa manince se infige cu atita pofta in biberon incit inghite mai mult aer decit lapte.

Voi in ce parcuri iesiti cu bbii in weekend?

Leta si un bebe
poze noi

Want my life back...

Mergi la inceput

Oana, sigur ca poti face modificarile, doar n-oi fi eu "shef de topic", Doamne fereste! Mai deschid subiecte noi cind vad ca s-a ajuns la pagina 10, dar asta nu inseamna ca nu le poate deschide / edita orice alta fata. Chiar m-as bucura sa il redeschizi tu si sa redevii activa pe forum, sa le mai lasi naibii de depresii (...m-am gasit eu sa vorbesc de depresii...).

A propos de fete care au deschis subiecte de-a lungul vremii: Ingerasha ce-o mai face???

Leta si un bebe
poze noi

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Leta, eu am 3 parcuri la dispozitie: Plumbuita, inca care ma plimb cu Kita, la Bucur (unde m-am plimbat cu Lali) si Tei. Toate sint cam la aceeasi distanta de mine, in directii diferite.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/album?.dir=90e9

Mergi la inceput

Patricia, toate cele 3 parcuri sint cam departe de mine...:(

Cineva prin Tineretului sau Carol? Nimeni, nimeni?

Leta si un bebe
poze noi

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Leta, pediatra ti-a spus sa faci asa in legatura cu supa? Sa ii dai supa doar dupa ce ajunge la 25 de lingurite de suc?
Noi inca nu am inceput nici cu suc, mancam doar Humana 1 si peste 2 saptamani trecem pe Humana 2.
Cu toate astea voi cere reteta pentru Bebelac, just in case, sa am in casa.
Dr mea de familie habar nu are ce sa scrie pe reteta, asa ca pl. spuneti-mi voi ce si cum, pentru a-i putea explica eu.

Revenind la plimbari, azi nu am avut chef sa ies cu vremea asta nasoala care mi-a dat dureri de cap. Nu suport sa nu fie soare, ma indispune groaznic.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46978" target="_blank">Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (9)

Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze

Mergi la inceput