Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 14
oana cretu spune:
Leta, am vazut ca nu ai timp sa faci modificari pe listutza, vrei sa o fac eu, ca incerc sa imi fac timp, sa fie reactualizata?
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
bellamia spune:
Shobo, mai nou eu il sprijin sa stea in fundulet si in 20 sec eructeaza. Noaptea nu mai papa pt ca seara are portie de cereale.
Nu se omoara dupa morcovi Alexutu meu, nici dupa portocale. I(ncercam de azi merele.
Noi spunem: ng, ai, gu, gi (intre g si z), au, aga, agi, nga si avem 5700g si 60cm
TUDOR CONSTANTIN sa cresti mare si cuminte, iar acum sa scapi cat de repede de colici, "focutza lu` mama"!
lory, cris & alex 23.XI.2004
adita spune:
Shobo, asa patesc si eu, cand adoarme nu mai eructeaza cu nici un chip
Acum nu stiu ce sa mai fac, ca de cateva zile baiatul meu isi suge degetul intr-o veselie. nu mi s-a mai intamplat cu nici unul asa, mai bagau mana in gura din greseala, dar Ionut baga special degetul mare in gura si il suge cu mare pofta. am incercat sa-i dau suzeta dar o respinge cu indarjire
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
Shobo spune:
adita, exact asta mi se intimpla si mie acum, de citeva zile; l-am gasit cu degetul mare in gura de citeva ori bune si il sugea cu indirjire... si nici suzeta nu o prea vrea nici al meu... desi are 2: una din latex si alta din silicon. ultima data m-am facuty ca il cert :) asa poate intelege... dar cind am auzit ca si taticul lui a supt degetul cind era mic... ce sa mai zic...
Mamica lui Bibishor
Dr. Tutunaru - ELIAS
crinuta spune:
Foarte slaba activitate la noi de cand am nascut. Unde sunteti dragelor?
Crinuta si Rayan
bellamia spune:
Nu prea avem timp Crinuta, mama,vezi si tu: papa, schimbat, curatat, plimbare, spalat hainute si bebe....ooof, si asta numai la bebe. Si daca-l tin si colicii un ceas zici c-ai fost pe front si numai de net nu-ti arde. E greu, trebuie nervi de otel, iar daca nu sunt se formeaza.
Oare cum au crescut frate bunicile cate 10 copii si 20 de nepoti dupa aceea?
lory, cris & alex 23.XI.2004
PatriciaArdeleanu spune:
Crinutza, ai reusit sa iesi pina la urma cu caruciorul afara??
poze noi
Patricia si Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/album?.dir=90e9
crinuta spune:
Se pliaza cat de cat, si asa intra in lift. In rest m-a ajutat mama, iar eu am coborat cu Rayan.
Oricum imi va aduce sotul altul. Abia astept.
Crinuta si Rayan
eliy spune:
buna dragele mele,eu as intra mai des dar lucrez si nu prea am timp.eu am auzit ca ochii bebelusilor se pot schimba pana la varsta de un an dar cine stie.....a mea are caprui spre verzi ,mi-ar placea sa ii aiba verzi ca sotul meu dar ....ramane de vazut.
OANA felecitari ai un bebelus perfect dezvoltat, a mea are 6500kg la 3 luni si am nascut-o de 3980.sa fie oare pt ca nu o alaptez si ca ii dau formula?
BELLAMIA sta bebeul in fundulet la 4 luni?ce frumos,abia astept si eu.cand copilul e mic in fiecare zi descoperim ceva nou si e tare frumos.a mea de vreo 4 zile isi ridica spatele si capul ca si cum ar vrea sa se scoale sa plece.cum mai stai cu colicii mai bine?
va pup,aveti grija de voi.