Salvati-l pe Mihaita ! (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Nu are rost sa facem din subiectul acesta, oricum delicat, o polemica, insa cred ca se exagereaza cu interpretarile...cititi
mai atent mesajul Andreei si o sa intelegeti ca nu a fost rau
intentionata. Eu, cel putin, asa am inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dragi prieteni,

Nu as vrea sa provoc nici un fel de probleme intre voi. In orice situatie delicata, mai ales cand este vorba de viata unui om, apar tot felul de neintelegeri si interpretari. Este firesc.
Eu sunt convinsa ca fiecare de pe acest forum care este alaturi de noi nu este rau intentionat. Cred cu tarie ca fiecare ar vrea sa existe rezultate mai rapide si mai spectaculoase. Si noi am vrea. Din pacate lucrurile merg destul de greu. As vrea sa pot scrie ce fac in fiecare zi, ora de ora, ca nici mie nu imi vine sa cred cum trece timpul si mai ales cand te duci ici si colo si nu rezolvi nimic paraca a trecut timpul degeaba.

Dl. Stelica, va multumesc pentru rugaciuni si pentru sfaturi. Suna foarte normal tot ce spuneti acolo numai ca nu reusesc sa si prind legatura atunci cand apuc eu sa sun.
Andreea, iarta-ma ca nu reusesc sa vorbim la tel. Asa s-a intamplat, sa fiu ori cu doctorul, ori cu Mihaita agitat, ori nici eu nu mai stiu. Stiu ca ai facut multe pentru noi si iti multumesc. Sper sa putem comunica mai des. Referitor la Dan, crede-ma ca face mai mult decat ar face multi tatici din lumea asta. Pe langa suportul lui sufletesc si moral, sta f mult timp cu Mihaita, il schimba, il hraneste, merge cu el la intepat cand eu nu mai am putere sa il vad cum plange pe masa aia si multe. Mihaita nici acum nu doarme o noapte intreaga, este foarte atasat de prezenta noastra si se bucura cand suntem impreuna cu el. In fiecare zi ne impartim timpul si sarcinile cum credem mai bine si la sfarsitul fiecarei zile incercam sa lasam deoparte rateurile si sa ne concentram doar asupra reusitelor.
Voi incerca sa am o situatie periodica si exacta a sumelor pe care ne putem baza.

Nu vreau sa existe neintelegeri. E bine insa cand se expun toate parerile pentru ca le consider foarte constructive.
Pot doar sa va asigur ca facem tot ce credem ca este spre binele lui Mihaita. Nu vrem sa luam decizii pripite. Incercam. Speram sa si reusim. Cu Dumnezeu alaturi de noi speram sa reusim.

Doamne ajuta !
Gabriela Hogas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Gabriela ai citit mesajul meu? Nu am primit nici un mail de la tine...

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Ajutati un OM sa traiasca!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Gabriela, exista aici o crema care se numeste Emla, contine un anestetic si se aplica pe pielea copilului cu o jumatate de ora inainte de a fi intepat, pentru a evita durerea intepaturii. Cred ca l-ar ajuta mult pe Mihaita, desi groaza de halatul alb probabil ca va continua o perioada.
Daca imi dai adresa ta, iti pot trimite un pachet cu cateva tuburi, dar nu stiu sigur cat va dura pana il vei primi, 2-3 saptamani, probabil.
Si as adauga ca subscriu la ideea lui Stelica Andrei, de a anunta cand si cand suma stransa. Eventual sa o pui in prima postare in care povestesti despre Mihaita. Nu inseamna ca trebuie sa dai cuiva socoteala, dar ar fi un imbold pentru altii, vazand ca deja se misca lucrurile.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

www.site.neogen.ro/mihaita.hogas

Cu regretul ca scanurile sunt prea mari si nu le-am putut atasa pe toate, dar incerc in aceasta seara acasa pt ca acum sunt la birou si nu am nici un program pt ele sa le fac mai mici.

--------------------

Andra
Noi
Pufi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramba spune:

Eu sunt voluntara la o Fundatie Umanitara finantata de niste luxemburghezi. Voi vorbi cu directoarea de la fundatie, poate o pot convinge sa accepte sa primeasca si sa dea mai departe banii pentru Mihaita. Probabil ca va accepta daca va avea o acoperire legala. In plus poate voi reusi sa vorbesc si cu cei din Luxemburg sa va ajute cand veti ajunge acolo, poate si cu bani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

MOTANIK, Mihaita te pupaceste si-ti multumeste multttttttt!!!!

www.site.neogen.ro/mihaita.hogas

....si mai avem unul:

www.mihaita.go.ro

Sanatate multa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dragii nostri,

Din pacate sunt in mare graba pentru ca se inchide netul peste un sfert de ora.

Mii mii de multumiri lui motanik si lui pyssy pentru eforturile de a face siteurile de care ati auzit. Cred ca va iesi o treaba super cu mare impact.

Ramba, multumim pentru implicare. Astept vesti de la tine. Speram sa fie bune.

Donia, cred ca i-ar prinde bine o astfel de crema lui Mihaita. Poti sa imi trimiti un scan a prospectului medical al produsului pe email sa vada si un doctor de pe aici cam ce contine? Nu de alta, dar ma trezesc ca mi-l interzice ca nu stiu ce mai contine. Sper sa nu fie probleme. Chiar mi-as dori ceva sa ii mai aline durerea cand il inteapa. Multumesc mult.

Silviu (Bubu Ruza) multumesc pentru email.
Multumesc si tie mmagda pentru urari.
Malina, stai sa ma dezmeticesc si sper sa iti scriu foarte curand la urmatorii pasi. Multumesc pentru lista.

Toata lumea, aveti perfecta dreptate cu publicarea permanenta a situatiei contului. V-am mai spus: din Bucuresti imi este greu sa am zilnic situatia contului, iar prin telefon sunt destul de reticenti la detalii. Uneori imi spun doar suma totala din cont, fara insa prea multe detalii. Malina, cum am extrasul in fata iti scriu imediat pentru confirmare. Multumesc pentru ajutor.

Adelyna, iti multumesc ca m-ai ajutat sa ajung astazi in acest loc special care este Manastirea Radu Voda.

Maria2mami, cred ca nu mai e nevoie sa iti spun ca te iubim mult mult de tot. Aveti grija de voi. Pupici multi.

Dumnezeu sa ne ajute sa facem ce trebuie si doresc sanatate multa la toata lumea si sper sa ajunga Mihaita sa scrie singur pe aici pe site. Cine stie ... poate va ajuta si el pe multa lume aflata in nevoi.
Doamne ajuta !

Sper sa imi ajunga timpul intotdeauna sa raspund la toata lumea. Fiecare merita macar un simplu multumesc pentru efortul pe care il faceti de a fi alaturi de noi in aceasta situatie atat de dificila.

Gabriela Hogas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliandrei spune:

Stimata doamna Breahna,
Mii de multumiri pentru site! Ce pot sa spun: sa speram ca vor fi citi mai multi utilizatori si ... nu doar atit!

O mica sugestie, daca i-mi este permis: cititorul vede chiar pe prima pagina suma de care este nevoie dar nu vede nimic din ce sa facut pina acum. Asa cum spuneam si in alt mesaj: putem pune sumele din conturi actualizate (poate reuseste cineva sa vi le comunice macar o data pe saptamina) si putem pune chiar si sumele promise, biletele de avion promise doamnei Gabriela, etc.

Ce vreau eu sa spun este ca, prima pagina trebuie sa atraga, sa dea vizitatorilor imaginea ca "se poate", ca orice ajutor, oricit de mic, nu va fi in zadar! Ceva care sa-i tina pe acest site, sa-i faca sa citeasca si sa simta ca "uite chiar se poate face ceva - nu mai trebuie chiar mult", chestii de genu' asta. Ce ziceti?

Mii de scuze si inca odata mii de multumiri!
Stelica Andrei

Mergi la inceput

Total de acord dar nu am primit de la Gabriela situatia banilor din conturi. Cum primesc postez pe prima pagina a site-ului.

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Mergi la inceput