Salvati-l pe Mihaita ! (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dragii nostri prieteni,

Vreau sa va multumesc din suflet pentru ca sunteti alaturi de noi. Nu pot decat sa va spun ca ne luptam din rasputeri sa ne pastram credinta si speranta ca Dumnezeu nu ne va lasa si ne va deschide o usita prin care sa gasim calea cea buna.

Din pacate bilirubina lui Mihaita a crescut chiar si dupa 6 zile de perfuzii. Doctorii au intrat oarecum in panica si cauta solutii extreme pentru scaderea acesteia. Pana atunci insa ne-au spus sa ne rugam ca organismul lui sa suporte un asemenea nivel de toxicitate in sangele lui.

Din fericire, nu suntem singuri in aceasta incercare, si cu credinta ca Dumnezeu este alaturi de noi, ne vegheaza si ne indruma pasii incotro trebuie, va avem si pe voi, pe toti cei care se implica intr-un fel sau altul in aceasta lupta pentru viata lui Mihaita. Va suntem recunoscatori si va multumim inca o data pentru orice efort cat de mic si pentru orice rugaciune spusa pentru Mihai Alexandru.

Nu prea mai am acces atat de des la net si nici atat de mult, de aceea imi cer scuze de la cei care au asteptat un raspuns mai rapid de la mine si nu l-au avut.

Intregii fam. Dragulin vreau sa va multumesc ca, in ciuda imensei suferinte prin care treceti cu Cosmina, ati avut timp si putere sa va ganditi si la Mihaita si sa ne ajutati. Va multumim din suflet si va dorim numai bucurii si sanatate in special Cosminei. Sa dea Domnul sa va rasplateasca pentru bunatatea si generozitatea aratate noua. Aveti o frumusete de fata si va doresc din suflet sa va bucurati de ea multi ani de-acum inainte.

Adema, iti multumesc f.mult pentru bani si mai ales pentru rugaciunile tale. Sa dea Domnul sa va dam numai vesti bune si tie si prietenilor tai care vor dori sa fie alaturi de noi.

Malina, iarta-ma ca nu am putut raspunde la mesajul tau. Iti multumesc din suflet pentru ajutorul pe care vrei sa ni-l dai. Iti scriu pe PM adresa la care ne poti gasi. Ai o frumusete de baiat. Sa-ti traiasca si la mai mare ! Referitor la ce mi-ai scris in email, ai putea intr-adevar sa ma ajuti foarte mult prin trimiterea mesajului nostru la cat mai multe firme sau persoane la care ai email sau adresa. De asemenea, in ceea ce priveste DC poti face cunoscut cazul si in alte subiecte de discutie, printr-un link sau printr-o trimitere la subiect, ma gandesc eu. Sau cum crezi tu ca poti mediatiza cazul in mediile de afaceri, mai ales cel privat. Iti multumesc inca o data si sper sa ne auzim mai des.

Mirunaa, te inteleg f bine cand spui cat iti este de greu sa citesti atata suferinta si sa vezi atatia copii care sufera cat nu au suferit generatii intregi dintr-o familie. Din pacate, aceste cazuri exista si atunci cand te simti un om fericit si binecuvantat ca este cineva langa tine care te iubeste sau care iti zambeste sau care pur si simplu te tine in brate, capeti putere si dai un pic din acea fericire (prin ajutorul de orice fel pe care il consideri ca il poti oferi) si celor pentru care fiecare rugaciune in plus sau fiecare leu daruit poate face diferenta, poate schimba ceva in viata lor. Sa ne dea Dumnezeu putere sa aducem numai bucurii celor din jur, iar copiii nostri sa nu mai cunoasca boala si suferinta si sa-i apere bunul Dumnezeu de durerea fizica si sufleteasca.

Madalina, iti multumesc pentru sfat. Voi face precum mi-ai spus.

Andreea, am primit PM. Sper sa am vesti bune. Din pacate la telefonul Casei Regale nu raspunde nimeni. Mi s-a spus ca secretara principesei este plecata foarte mult prin palat si o gasesc foarte greu. Voi mai insista.

Alina, sper sa primesc saptamana aceasta extrasul din Iasi. Din Bucuresti nu pot sa imi verific situatia detaliata a contului si saptamana aceasta am stat mai mult in spital. Cum am extrasul iti scriu sa-ti confirm banii primiti. Multumesc pentru ajutorul dat.

Vlada, Acinorev, LauraT, va multumesc pentru sprijinul vostru.

Roxana, ma gandesc intruna la medalionul de argint cu apa sfintita si nisip sfant. As vrea tare mult sa i-l dau lui Mihaita, sa il apere de fortele raului. Este posibil sa il primeasca Mihaita?

Draga dna Elaalba, mi-am pus mari sperante in aceste banci si totodata am incercat sa nu ma las prinsa intr-o minune de peste noapte ca sa nu cad de prea sus. Credeti-ma ca am nopti cand ma culc plangand si ma gandesc neincetat ca pot sa fac mai mult de atat, cand ma gandesc ca poate nu am facut suficient de mult, suficient de bine, ca poate acolo trebuia sa fiu mai indrazneata, ca poate acolo trebuia sa fi tacut sau poate ca dincolo trebuia sa fi gasit alte cuvinte si nu am fost in stare sa ma fac inteleasa. Noaptea adorm cu toate aceste framantari si adorm rapusa de oboseala acumulata, rugandu-ma ca Dumnezeu sa nu ne lase, sa faca o minune, sa aseze el lucrurile asa cum stie El ca e mai bine, ca poate dimineata voi primi un tel care imi va spune ca firma X acopera diferenta de bani necesara pentru operatie. Si vine si ziua. O zi in care primesc multe incurajari si ne suna oameni care vor sa ne ajute si doneaza sume de bani, de cele mai multe ori bani cu care ar putea sa le faca o bucurie la copiii lor si ma intristez ca trebuie sa faca acest lucru pentru noi. Ma suna diverse firme care vor sa ne ajute dar suma este prea mare si ne ajuta si ele cu cat pot si le suntem recunoscatori pentru fiecare leu care mai scade diferenta de bani necesara. O zi in care Mihaita de cele mai multe ori, este vesel si plin de viata si ne da puterea de a merge mai departe. Dar ziua aduce si rezultatele analizelor care nu sunt tocmai grozave, aduce si multa suferinta pe chipul lui Mihaita, aduce injectii, intepaturi in vena, aduce multe lacrimi in ochisorii lui numai cand intra in sala de tratamente sau cand vine asistenta la pat sa schimbe perfuzia, ziua aceasta aduce si mesaje de la oameni care incearca sa ne convinga ca suntem tineri, ca putem face alt copil, ca suma este prea mare si o asemenea operatie la un copil atat de mic ... cat il chinuim ..., si incercam sa nu ne suparam si incercam sa ne vedem de drumul nostru mai departe, dar vine iar noaptea, o noapte in care iar adorm cu speranta ca Dumnezeu ne va auzi rugaciunile si ne va da un semn in ce directie sa o luam. Si adormim plangand si sperand ca maine va fi mai bine. Si dimineata cand il vedem pe Mihaita si il vedem zambind ca ne vede alaturi de el si ne vede chipurile de fiecare data cand deschide ochisorii si suntem langa el, Doamne, cat ne bucuram si cata putere ne da ca il vedem in viata, ca il vedem ca traieste, ca are puterea sa zambeasca, sa rada, sa gangureasca, sa isi doreasca ceva, orice ... numai sa deschida ochii dimineata.
Asa am trait mai bine de 1 an de zile si nu va pot spune cat ii suntem de recunoscatori lui Dumnezeu pentru puterea pe care ne-a dat-o de a duce aceasta cruce, pentru minunile nenumarate pe care le-a facut pentru noi si ne rugam sa ne dea puterea ca sa facem voia Lui oricare va fi aceasta.
Una din marile minuni care ne-au fost date de bunul Dumnezeu este ca ne-a scos-o in cale pe Mihaela careia nu avem cuvinte sa ii multumim pentru ca este alaturi de Mihaita si vrea sa ne ajute. Ea este donatorul nostru, ea este a doua mama a lui Mihaita si nu va pot spune cat este de frumoasa Maria, fetita ei, si cat de mult o stimez pentru Mihaela pentru modul cum o creste si cum o educa. Mihaela, sa nu te schimbi, oricat de grea si de nedreapta ti se pare viata. Sa ramai acelasi suflet curat si generos si sa te bucuri si la 80 de ani de frumusetea unui copac inflorit si de mirosul toporasilor din parc.

Dna Elaalba, nu va intristati, haideti sa facem un apel pe acest forum sau prin cunostintele celor care cunosc acest caz, SE POATE GASI O FUNDATIE SAU UN ONG, PRIN CARE SA SE POATA FACE O EVENTUALA LEGATURA INTRE MIHAITA SI BANCILE SAU FIRMELE CARE VOR SA AJUTE ASTFEL ????? Eu va multumesc din suflet pentru ca ati fost acolo pentru noi si ati incercat sa faceti ceva.

M-a luat vorba pe dinainte. Astazi sunt foarte trista, dar datorita si acestei familii DC care este alaturi de noi, si-a reluat locul in inima noastra speranta si increderea ca maine va fi intr-adevar mai bine.

Dintre vestile bune de astazi ni s-au promis intre 3000 - 5000 USD si un bilet de avion spre Bruxelles daca avem ceilalti bani si toate celelate conditii indeplinite. Doamne ajuta !

Cu recunostinta,
Gabriela Hogas, mama lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

buna GABRILA
la noi aici te poti baza pana la ora actuala pe $400 +ca PARINTELE de la biserica mi-a promis ca ,chiar dumineca o sa strangem banii de la credinciosii
eu inca mai adun si nu raman aici la suma asta
imi pare rau ca iarasi nu sant bune vestile,Doamne fa TU O MINUNE
va doresc numai sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Buna ziua la toata lumea si multumim ca sunteti alaturi de noi.

Dna Rodica, multumim pentru ajutor si am incredere ca veti face tot ce puteti pentru a ne ajuta. Veti trimite banii cand veti considera ca este mai bine.

Azi si maine medicii vor sa ii faca cateva investigatii in special la inimioara. Stam cu sufletul la gura si speram sa avem rezultate bune care sa ii permita interventia chirurgicala cand se va putea face si asta.

Cred ca i-au mai iesit 2 dintisori sus. Deocamdata sunt doar asa, o linie alba la baza gingiei. Avem in total 6 dintisori. La mai multi, Mihaita !
Din pacate are branulica la picioare. Doar acolo i-au mai gasit o vena cu care sa faca perfuziile. Si din cauza aceasta nu poate sa mearga. Vrea sa se ridice in picioare si noi trebuie sa-l tinem jos. E cam crud din partea noastra dar inca speram sa-si faca efectul medicamentele date de doctori.

Chiar nu ne poate ajuta nimeni cu o fundatie sau cu vreun ONG prin care sa se poata strange niste bani de la firmele care pot sponsoriza doar in acest fel ???

Am citit povestea lui Florin Sava. Ati vazut site-ul? Ati vazut rezultatele?
Haideti sa facem asa ceva si pentru Mihaita. STIE CINEVA SA FACA ASA CEVA ??? TREBUIE SA EXISTE CINEVA CARE SA STIE SA FACA UN SITE SI SA SE OCUPE DE EL CATE PUTIN IN FIECARE ZI. VA RUGAM FRUMOS.
In rest, doar rugaciuni, scrisori, alergatura, telefoane, ganduri multe si autosugetie ca totul va fi bine si ca Mihaita va creste mare si sanatos.

Doamne ajuta-ne !
Gabriela Hogas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Buna ziua!
Am postat articolul dvs. pe pagina principala a websiteului nostru la:
http://www.romanian-portal.com/us/ro/index.asp

Pentru a accesa direct articolul, faceti click pe linkul de mai jos:
http://www.romanian-portal.com/us/ro/article.asp?id=2753

Dumnezeu sa va ajute!

Romanian-Portal.com
http://www.romanian-portal.com

Un alt site al romanilor din afara este http://www.rdt.dordetara.ro/index.php unde se gaseste in acest moment povestea lui Mihaita

Asta am primit prin email eu de la una din fetele catre acre am trimis povestea lui Mihaita. Acum plec de la servici si nu am netul acasa instalat inca, dar maine cand vin promit ca iau legatura cu tine, Gabriela Hogas, sa ii fac o pagina web lui Mihaita, te rog trimite-mi pana maine poze si tot ce ai info la adresa motanik@yahoo.com

Multumesc.

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Ajutati un OM sa traiasca!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliandrei spune:

Dragi prieteni,
Ma gindesc ca ar fi bine, daca s-ar putea afisa suma de bani, care s-a strins, macar de doua ori pe saptamina (Stiu ca nu sunteti in Iasi sa va verificati conturile, dar poate aranjati cu cineva sa vi le verifice, daca se poate!!! Ar trebuie sa fiti in stare sa le verificati de pe Internet dar din pacate mai e mult pina acolo!)

De ce spun asta! Ginditi-va de exemplu daca spun: am nevoie de 500.000E! La prima privire multi vor spune: "Imposibil, asa ceva nu se poate" ... si vor refuza sa mai citeasca. Daca spun: am strins 10.000 pina la data de..., iar acum am 20.000 din totalul de 85.000, de care sunt nevoie. Parca suna si arata altfel ... sau cel putin asa o vad eu! Anuntati chiar si promisiunile, intr-un loc special, iar in functie de cum se materializeaza, le treceti la "suma sigura".

Doamna Gabriela, asa cum v-am spus, incerc sa sensibilizez si sa fac cunoscuta povestea lui Mihaita la cit mai multi. Duminica ce a trecut am fost pe la citeva biserici romanesti si am lasat copii xerox cu "povestea lui Mihaita".

Am inteles ca ati incercat sa sunati la Palatul Elisabeta sa vorbiti cu Printesa Margareta! Cautam organizatii non-profit! Pai, ea conduce citeva! Stiu ca sunteti ocupata si ca nu aveti timp de telefoane. Nu ar putea altcineva, sa incerce sa sune, in numele dumneavoastra??? Cineva in Bucuresti, i-mi permit sa zic! Banuiesc ca telefonul costa mai putin!

Cineva se oferea sa va dea telefonul lui Andreea Marin! Ati incercat sa o contactati? Tot asa, poate suna altcineva, in numele dumneavoastra! Mii de scuze ca i-mi permit sa "impart eu sarcini" dar la urma urmei si un telefon dat este tot o incercare de ajutor! Nu mai stie nimeni persoane care la rindul lor cunosc alte persoane influente???

Doamna Gabriela, nu trebuie sa scrieti raspunsuri asa lungi, doar ca sa multumiti la fiecare din noi sau sa ne mentionati numele. Timpul dumneavoastra este mult mai pretios ca al nostru! Este bine ca cititi raspunsurile noastre si pe scurt sa ne informati cum merg treburile.

Cele mai calde urari de bine pentru Mihaita! Ma rog pentru el in fiecare seara la fel cum ma rog pentru copilul meu!

Stelica Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

quote:
Originally posted by steliandrei

Dragi prieteni,
Ma gindesc ca ar fi bine, daca s-ar putea afisa suma de bani, care s-a strins, macar de doua ori pe saptamina (Stiu ca nu sunteti in Iasi sa va verificati conturile, dar poate aranjati cu cineva sa vi le verifice, daca se poate!!! Ar trebuie sa fiti in stare sa le verificati de pe Internet dar din pacate mai e mult pina acolo!)

De ce spun asta! Ginditi-va de exemplu daca spun: am nevoie de 500.000E! La prima privire multi vor spune: "Imposibil, asa ceva nu se poate" ... si vor refuza sa mai citeasca. Daca spun: am strins 10.000 pina la data de..., iar acum am 20.000 din totalul de 85.000, de care sunt nevoie. Parca suna si arata altfel ... sau cel putin asa o vad eu! Anuntati chiar si promisiunile, intr-un loc special, iar in functie de cum se materializeaza, le treceti la "suma sigura".

Doamna Gabriela, asa cum v-am spus, incerc sa sensibilizez si sa fac cunoscuta povestea lui Mihaita la cit mai multi. Duminica ce a trecut am fost pe la citeva biserici romanesti si am lasat copii xerox cu "povestea lui Mihaita".

Am inteles ca ati incercat sa sunati la Palatul Elisabeta sa vorbiti cu Printesa Margareta! Cautam organizatii non-profit! Pai, ea conduce citeva! Stiu ca sunteti ocupata si ca nu aveti timp de telefoane. Nu ar putea altcineva, sa incerce sa sune, in numele dumneavoastra??? Cineva in Bucuresti, i-mi permit sa zic! Banuiesc ca telefonul costa mai putin!

Cineva se oferea sa va dea telefonul lui Andreea Marin! Ati incercat sa o contactati? Tot asa, poate suna altcineva, in numele dumneavoastra! Mii de scuze ca i-mi permit sa "impart eu sarcini" dar la urma urmei si un telefon dat este tot o incercare de ajutor! Nu mai stie nimeni persoane care la rindul lor cunosc alte persoane influente???

Doamna Gabriela, nu trebuie sa scrieti raspunsuri asa lungi, doar ca sa multumiti la fiecare din noi sau sa ne mentionati numele. Timpul dumneavoastra este mult mai pretios ca al nostru! Este bine ca cititi raspunsurile noastre si pe scurt sa ne informati cum merg treburile.

Cele mai calde urari de bine pentru Mihaita! Ma rog pentru el in fiecare seara la fel cum ma rog pentru copilul meu!

Stelica Andrei

buna seara domnule Andrei.
as vrea sa va raspund la ceva, referitor la sarcini si numere de telefoane impartite. eu m-am oferit sa le dau, unele dintre ele le-am dat gabrielei, dar nu va suparati, sa mergi la banca cutare din nus ce oras si sa incerci sa ii povestesti cate ceva unui sefulet este una,sa incerci sa inmoi un director este o treaba, dar la interventii din aceasta la un nivel inalt ( si lucrand unde lucrand ar aparea altfel , ca fac trafic de informatii confidentiale- ma refer la telefoane) parerea mea, poate prosteasca - ....., desi am cunoscut acesti oameni personal si credeti-ma ca asa li s-ar parea normal sa se procedeze in multe alte situatii, nu cred ca va da bine, ca eu Andreea Erhan sa merg la Palat la printesa , sau la Cotroceni la Basescu (Adriana Saftoiu) si sa wexpun situatia. zic eu ca MAMA ar impresiona mult mai mult, si-ar arat suferinta directa, nu o compasiune sau eu stiu mai ce, pt ca acesta este adevarul, pana nu treci prin asa ceva nu ai cum sa te pui in acea situatie.
eu fac tot ce pot fie inafara de ce am donat,fie de solicitarile pe care le-am facut diverselor persoane, sa ajut cu telefoane etc...............nu trebuie neaparat sa mearga gabriela poate sa mearga si sotul ei sa rezolve......
o seara buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

draga mamicaliutheo
EU crd ca Gabrila face tot posibilul sa isi salveze puisorul
cred ca este cam crud ce ai scris mai sus,de ce trebuie sa o superi cand are ATATEA probleme
si m mai vazut un lucru la tine,intotdeauna esti contra cand este vb de sperante de viitor cu Mihaita
te rog nu te supara, dar asta am dedus eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliandrei spune:

Dragi prieteni,
Va rog mult! Acesta este singurul loc in care nu avem voie sa ne facem reprosuri! Personal, i-mi cer scuze daca "sugestiile" mele nu au fost chiar bine gindite de mine. Incerc si eu in fel si chip, cu informatiile care le am sa gasesc o solutie. I-mi asum aceasta greseala! Va rog, pentru binele lui Mihaita haideti sa fim mai toleranti, mai iertatori!
Cu mult intelegere si cu respect!
Stelica Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Andreea,nu te supara,dar acest gen de mesaje nu-si au locul aici.Daca te nemultumeste ceva si vrei sa-i comunici Gabrielei,foloseste,te rog,mesageria privata!
Oricum,consider ca acest gen de ajutor se ofera neconditionat!
Multumesc pentru intelegere!

Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Daca asta s-a inteles,(eu oricum am sters sfarsitul mesajului)este treaba voastra.
nu am vb de nici un ajutor (de al meu conditionat de vreun bonus sau eu stiu mai ce)
Rodica nu stiu de unde ai dedus tu lucrurile astea si ca as fi contra, cu parere de rau iti spun ca nu m-am referit la asa ceva niciodata in mesajele mele in ceea ce il priveste pe mihaita.cum as putea sa fiu negativa, cu atat mai mult ca am si eu copii, cu atat mai mult cu cat intr-o oarecare masura ma implic in asta.
Nu am scris niciodata la cate usi am batut , tocmai ca sa nu se inteleaga altceva, si tocmai pt. ca nu am primit niciun raspuns concludent.

Imi pare doar rau, pentru ca ma repet , am senzatia ca Gabriela se lupta si efectiv numai are puteri, daca ea cade, spuneti-mi voi mie cine se mai duce colo colo.

referitor la mersul la oamenii respectivi asa cum am spus-o si mai sus, ei, parintii sau mai bine zis unul dintre ei ar trebui merge in acele locuri.

inca odata imi pare rau ca ati inteles altceva si Irina ai dreptate de acum in colo indiferent de ce vreau sa ii spun gabrielei ii voi trimite pm.ca sa nu se mai interpreteze atat de mult vorbele mele.

Mergi la inceput