Salvati-l pe Mihaita ! (2)

Salvati-l pe Mihaita ! (2) | Autor: gabriela hogas

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225&whichpage=1" target="_blank">Prima parte

quote:
Pentru a trai, baietelul nostru -
Mihai Alexandru - in varsta de 10
luni (nascut la 24.01.2004), are nevoie urgenta de un transplant
de ficat in strainatate
. El este
diagnosticat cu atrezie de cai biliare si
ciroza biliara secundara, care ii pune
viata in pericol cu fiecare zi care
trece fara un nou ficat sanatos.

In Romania aceasta interventie
este foarte dificila la o varsta atat de mica. Medicii spun
ca Mihaita are mari sanse de a trai, cu conditia ca
acest transplant hepatic sa se faca cat mai repede
posibil. Fiecare zi de intarziere reprezinta o grea suferinta
pentru noi si consecinte greu de recuperat pentru copilul
nostru.

La clinica Saint Luc din Bruxelles, unde se poate
face aceasta operatie cu succes, este nevoie de o
suma foarte mare de bani: aprox. 85.000 Euro.

Va rugam din suflet, ajutati-ne sa strangem acesti
bani pentru a ne bucura de copilul nostru.

Va multumim anticipat cu speranta unei contributii cat
mai generoase si va stam la dispozitie pentru orice informatii
la tel. 0232-437334, 0744-678964, 0740-203579 sau la adresa gabriela_hogas@yahoo.com.

Conturile bancare sunt deschise la BCR Iasi pe
numele Hogas Gabriela, astfel:
pt. LEI: RO28RNCB3200000549530001
pt. EURO: RO98RNCB3200000549530002
pt. USD: RO71RNCB3200000549530003

Va uram un Craciun Fericit si un An Nou cu multa sanatate si spor in toate!

Am ajuns la net. L-am lasat pe Dan (sotul meu) la spital cu Mihaita si am fugit spre net sa mai trimit scrisori la firme.

Dna Ellaalba, maine pun la posta un dosar complet cu tot ce am despre Mihaita si sper din suflet sa imi dati vesti minunate de la banci. Mult mult succes si mii de multumiri. La ce adresa sa il pun? Trimiteti-mi PM sau email.

Adlemi, iti multumesc pentru implicare. Sigur se pot face multe. Trebuie sa se poata. Trebuie sa fim uniti. Da-mi un PM cum pot lua legatura cu tine sa ne intalnim pentru dosar. E buna si ideea cu urnele. Problema este doar locurile unde le putem plasa. Trebuie sa avem aprobare de la proprietarii locurilor respective, presupun.

Anina, multumesc pentru ajutor. Te rog, Adema sa parcurgi macar printre randuri cazul lui Mihaita daca vrei. Sunt foarte multe rasturnari de situatii si este ca o telenovela. Sper astfel sa intelegi in ce situatie ciudata si delicata suntem. Tipic romanesc, din pacate.

Andreea, stau cu numarul in telefon sa prind cateva minute de liniste sa sun. Nu am apucat sa sun spre rusinea mea, dar am fost azi innebunita la spital deoarece Mihaita nu a vrut sa doarma deloc si tocmai acum cand are perfuzii l-a apucat cheful de joaca. Oricum in asta consta bucuria si sprijinul nostru moral. Ca are chef de joaca. Sa-i dea Domnul cat mai multa energie si pofta de viata. In afara de asta am incercat sa ii fac doua analize destul de importante dar nu am fost suficient de insistenta pentru asta. Asa imi trebuie daca stau la locul meu si nu scot capul. Am crezut totusi ca bunul simt se mai poarta. In fine, nu mai comentez si nici nu caut scuze, dar nu imi dau seama cand se face dimineata si cand este iar noapte. Maine sper din suflet sa sun.

Stelica, mii de multumiri pentru rugaciuni si pentru ajutorul dat.

Sper sa am numai vesti bune de acum inainte. Gabriela Hogas

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Gabriela, am citit si eu "telenovela" voastra, asa cum ai numit-o tu... Nu uita, toate telenovelele se termina cu bine! Eu, si multe alte suflete de aici, ne rugam sa fie asa!
Azi am trimis in contul tau 100 Euro si mesajul tau a plecat pe calea computerului catre multi prieteni si cunostinte.Sper sa mai iasa ceva din asta...
Iti tin pumnii sa fie bine! Doamne-ajuta!

Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41021

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Draga Gabrila,imi pare foarte rau despre vestiile proaste despre Mihaita,dar totusi sa fim mai optimisti si sa speram ca totul se rezolva
Gabrila ,am tot asteptat ca parintele de la biserica sa faca ceva si nu a facut inca nimic,eu ma-m apucat si strang niste banii de la romani de pe aici si o sa duc EU niste copi cu povestea lui Mihaita la biserica(sper ca parintele sa nu se supere)eu acum am $150 si ii tin sa mai strang si cand am mai multi le dau drumul la RO dar daaca crezi ca ai nevoie de banii astia ACUM spune-mi ca maine ii trimit
ma rog in continuare pentru MIHAITA si va sant alaturi

fiti tari si luptati,si sa nu va dati batuti niciodata ca puterilr lui DUMNEZEU sant mari
va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Suntem si noi alaturi si ajutam si noi cu putinul nostru.

Dumnezeu sa-l ajute pe MIHAITA sa fie puternic si sa invinga aceasta incercare a vieti.

Multa putere voua si sa auzim de bine.

Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

dragii mei ,tocmai am citit si eu despre acest tragic lucru care sa vi se intampla.suntem alaturi de voi si va vom ajuta cat putem .pana atunci ne rugam ptr voi.Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine peste aceasta grea incercare care vi s-a dat.

laura si andy(7.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Draga Rodica, nu am nevoie urgenta de acesti bani, adica chiar maine. Daca credeti ca puteti sa faceti cunoscut cazul mai departe mai bine asteptati sa se mai adune banutzi si sa faceti un singur drum la banca. Multumesc din suflet pentru rugaciunile dvs. Cred ca toate rugaciunile inaltate la cer pentru Mihaita ii dau putere sa treaca peste o asemenea boala. De asemenea, bunul Dumnezeu ne tine si pe noi intregi la minte si cu speranta intacta.

ElenaLove27 si Andy.p, va multumesc pentru ajutor si bine ati venit in echipa SOS pentru Mihaita.
Mi-a placut "Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele." Chiar credem ca doar o minune de la Dumnezeu il va salva pe copilasul nostru. Cum va fi voia Domnului sa fie. Oricum de cand s-a nascut, daca nu chiar de mai inainte, am trait doar din miracole pentru care ii suntem foarte recunoscatori lui Dumnezeu.

Ieri, spre rusinea mea, am adormit la internet. Pur si simplu am adormit cu fata la ecran, cu mana pe mouse si cu spatele destul de drept stand pe scaun. Si dintr-o data ma trezesc si nu mai stiam unde ma aflu, cat am stat asa ... Sper sa nu fi trecut decat cateva secunde, dar mi s-a parut ca am dormit o vesnicie. Suntem foarte obositi. Partea cea mai buna este ca suntem doi care avem grija de el si reusim sa ne descurcam si cu spitalul si cu campania pentru operatie si cu drumurile pe la farmacii etc. Ne bucuram insa enorm ca este vioi chiar daca nu doarme cat ar trebui si implicit nici noi nu putem dormi. Mai ales noaptea.

Luni i se vor recolta alte analize sa vedem nivelul bilirubinei si va face un control si la ochi si la coloana, sa vada daca totul este ok. Sa dea Domnul sa avem rezultate bune.

Doamne ajuta.
Gabriela Hogas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan.D. spune:

Si noi, fam. Dragulin suntem alaturi de voi. Poate boala Cosminei, fetita noastra cea mica,ne-a intarit si nu mai plangem atat de des sau atat de mult.Ni se pare nedrept ca suflete nevinovate sa sufere atat de mult. Oricum, ne rugam sa aveti nadejde ca totul va fi bine. Vom depune si noi maine in contul lui Mihaita 500.000lei.
Dumnezeu sa va dea putere si sanatate sa va duceti la bun sfarsit menirea. Cei care au putere sunt datori sa-i ajute pe cei care nu au.
Sa-l iubiti pe Mihaita si sa aveti grija de el.
Carmen Dragulin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

gabriela iti dadusem si eu un mail. vrem sa trimitem si noi niste bani si mi-era mai usor prin mandat postal, daca vrei sa-mi trimiti adresa. daca nu, o sa ajung si la banca.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Daca as avea puterea absoluta de a face ceva in viata ar fi sa pot face sa nu mai sufere copiii.De durere(fizica psihica), de foame, de neajunsuri.Cum stiu ca nu pot face asta....nu-mi ramane decat sa contribui si eu financiar la strangerea sumei care va este ABSOLUT necesara.Contati si pe mine!

Sa nu ma acuzati, dar am zile cand imi propun sa nu mai intru la Ajutor umanitar.Ma doare cumplit sa vad ce se intampla in lumea asta nedreapta.Bineinteles ca nu reusesc...si intru.
Parca reusesc sa ma inveselesc un pic cand vad ca sunt oameni care sunt pregatiti sa ajute alti oameni.
Sanatate mult ii doresc lui Mihaita si sa-l vedem mare si sanatos.

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Gabriela
am primit dosarul lui Mihaita.
Dar nici nu-mi vine sa scriu. Nu am vesti bune. Nici un raspuns pozitiv de la banci! BRD sponsorizeaza numai persoane juridice. Putem sa facem ceva cu chestia asta? Ai cumva o persoana juridica ( ONG sau fundatie ) unde sa trimita banii? Ei nu fac sponsorizari pentru persoane fizice. In rest rezultat 0. Dar mai incerc, trebuie sa obtin ceva.
Sanatate ingerasului si putere voua!

Cu incredere mergem inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

draga mea gabriela, ti-am trimis pe privat e-mailul adrianei purtatoarea de cuvant a lui basescu, asa cum am promis. de fapt mint promisesem telefonul dar din pacate nu se poate....

o sa te rog daca te vezi cu ea sa nu ii spui nici de unde ai e-mailul pt. ca la noi e o situatie idioata rau si nu am chef sa am vreo pb ceva,ok?

sanatate si sa auzim vesti bune?

p.s. la beccali ai fost?????

Mergi la inceput