Bebelusi de iulie-august 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Buna ziua de la Ianca mica si de la dl. Dintisor. Am vazut ca mergeti la Baby Expo in gasca, asa ca vreau si eu sa vin cu voi, cu ocazia asta vadem si bebeii live, nu?

Vrea sa va intreb ceva f. imp. pt. mine. Ianca are o problema cu piciorusele, le tine inspre exterior destul de tare, asa ca trebuie sa poarte atele noaptea. Problema e ca am depistat destul de tarziu asta, are sapte luni si jumatate si dr. zicea ca o sa dureze o perioada pana cand se indreapta. Nu stiu ce sa fac pt. ca Ianca nu le suporta deloc, face un circ cand i le pun...Pur si simplu refuza sa doarma, cred ca ar fi in stare sa tipe pana dimineata. Ziua nu pot s-o tin asa pt. ca nu se poate deplasa si rostogoli cu ele. Ma gandeam sa intreb, poate mai are cineva pb. asta si imi spune si mie cum sa procedez ca sunt foarte ingrijorata.
Pupici la toata lumea!

Diana, 26 ani, gemeni/rac

Ianca Printesica si Super Mamica http://community.webshots.com/user/dianasimion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Ma pregateam si eu ca omu' sa ies afara cu piticu si a adormit in timp ce-l imbracam...mititelu' meu asa ca-l las sa doarma si imi fac de cap pe internet...mama denaturata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

HELLO! Ce faceti, gagici? Sper ca nu ne-ati sters de pe lista, dar o perioada nu avem Internet acasa pentru ca ne schimbam provider-ul si mai dureaza un pic pana ne conecteaza din nou.
Noi suntem bine, Matei se schimba parca de la o zi la alta, se joaca non-stop, e extrem de alintat si ne solicita compania full time. A spus si el mama clar, merge in premergator cu spatele, bate din palme, e tot timpul vesel,in schimb, desi gingiile sunt umflate la maxim si se simt coltzisorii, inca nu are dinti, la 7 luni jumate.

Mai revin cu prima ocazie, va pup!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

seara buan dragutzelor.
Robi, asa deci....hai ca motivam absentele din cauza de schimbare provider
Monique zici ca a descoperit Bobo butoanele? hahahaha sa vezid e acu' incolo.
eu pe grasun nu-l mai pot tine deloc...o porneste brusc intr-o directie, de zici ca si-a adus aminte ca are ceva ff important de facut. in orice caz sunt foarte mindra ca l-am invata sa stie ce e aia NU, spus mai hotarit, mai apasat....lasa imediat ce face si se uita la mine....hihihi pun bazele educatiei
va pupam pe toti si va dorim o noapte linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Salutare mamici si bebici !!!!

slaba activitatea pe aici in wknd ...
he, he Roxi ... chiar asta intrebam zilele trecute .. despre Nu!!!
si eu am incercat sa-l fac sa inteleaga ce inseamana Nu ... se opreste , se uita la mine fff mirat ..si apoi isi continua treaba !!! cred ca trebuie sa mai exersez ...

Eli , in Bucuresti sunt cursuri de inot ptr. bebeluci dar la varsta asta sunt cam scumpute .. 200 euro /luna , de 2 ori pe sapt ..iar sedinta dureaza intre o ora si o ora jumate... in acest timp mamica (sau taticul ) sta in bazin cu ei... noi am zis ca mai asteptam !!!

Diana , te cred ca esti ingrijorata ... din pacate eu nu-ti pot da un sfat ... poate sunt alte mamici care s-au confruntat cu problema asta

am vazut si noi Closer aseara ... interesant !! ce filme mai recomandati , fetele ?

pupici si noapte buna

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

sa stiti ca mai traim!!! nu am ratat nici gripa, so o sa va incurajez cand dati picii la gradi, ca eu una m-am cam saturat. aku cred ca'st rea ca eu am fost prima gripata deci s-ar putea ca de data asta sa ma fi luat de gradi d'aiurea. Are mami ficior mare, se ridica in picioare si merge incetisor agatat de orice prinde, insa e la fel de alintat, marait si fara chef. din cand in cand se milostiveste si baga niste zambete extraordinare. Plus ca rade in hohote daca se indura sora'sa sa se joace cu el...e pur si simplu lesinat de fericire...fraieri mai sunt baetii astia, ca oricum Maria il baga in seama odata la doua saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa !!!
bb-ilor ce au serbat si serbeaza lunileee !

Va dorim o saptamana suberba, insorita cu muuulta sanatate !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Filipescu spune:

Buna dimineata si sa stiti ca inca mai traim. In sfarsit am scapat si noi de raceala iar Bubu si-a reluat programul normal. Adica somn de la 22.30 pana la 7.30-8.00 dimineata. Deci sunt si eu fericita.In rest...nu mai are nici un fel de stare. Nu pot sa il las nici un minut nesupravegheat. Vrea sa stea numai in picioare.
Ati vazut ca in sfarsit vine primavara??!!!
Stiam noi ca va veni!!!!
Sa aveti o saptamana frumoasa si calduroasa!
Pupici la toti bebeii bolnaviori si sanatate multa!
La multi ani celor care serbeaza lunile si mamicile anii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna dimineata!

Blue, dar ce scumpe sunt cursurile de inot pt bebei in tara. Aici am gasit cu aprox 60 Euro pe luna, 1 data pe sapt, (inot 60 min + gimnastica si masaj 30 min).

Cele care ati dat avocado la bebei, cum l-ati dat, simplu sau cu alte fructe (care?)?

Noi ne laudam si cu al 2-lea dintisor, abia ieri m-a lasat si l-am vazut, cred ca e prezent de ceva timp pt ca mai are un pic si sparge gingia. De cand cu dintii e foarte marait si s-a stricat si programul de somn care nici inainte nu era foarte bun. Se trezeste acum la 12-1 noaptea si sta treaz cate o ora si cand e sa doarma, cu toate ca i se inchid ochii se foieste prin pat si maraie intruna. Aseara m-am enervat, la-m lasat sa0si faca damblaua si m-am culcat, am atipit 10 min si tot el m-a trezit. L-am pus si in swing, a dormit o ora si s-a trezit urland. La el in pat nu reusesc sa il mai fac sa doamra decat prima repriza, imediat dupa ce face baie. Cred ca o sa ma fac mama rea de sapt asta ca nu se mai poate, cand dormim impreuna ma boxeaza cu mainile si picioarele de am numai vanatai, ma zgaraie, are chef de conversatie si tot asa, de dimineata sunt .

Se pare ca de maine o sa avem si noi cu adevarat primavara, asta daca nu greseste prognoza meteo.

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna dimineata!

Si la noi se pare ca vine primavara . Cred ca de acum va fi din ce in ce mai slaba activitatea pe forum pentru ca vor iesi mamicile la plimbare cu bebelusi.
Noi suntem bine, in continuare nu ne ridicam, nu mergem in patru labe, dar mancam bine si suntem vesele toata ziua! Si cu somnul stam mai prost dar asta este. Mami in continuare este dimineata la servici, dar recupereaza dupa-amiaza cand ma scoate la plimbare si se joaca cu mine .
Va urez o saptaman buna, buna, insorita.
A, era sa uit. Avem poze noi, in albumul de 7 luni!!!!!!! (Ne-am luat si noi aparat foto digital si ii facem poze in prostie )

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput