Bebelusi de sept-oct 2004 (36)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Si toata padurea aia care se vede o ai de greblat?

Superba panorama ai, dar nu vad nici o gradina....



Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami-florina spune:

Am facut si 7 luni!

Fetele multumim de urari!

Dar astazi nu ne-am bucurat prea mult pt ca se pare ca o sa ne iasa un dintisor.
Ben este atat de agitat , plange, se vede clar ca-l deranjeaza ceva la gingiute pt ca musca si isi strange gurita.
I-am mai dat cu Calgel dar nu vad schimbari prea mari , parca se mai linisteste un pic, dar nu cine stie...

Si nu prea vrea sa mai manance cu lingurita! Este normal cand apar dintisorii?





http://photos.yahoo.com/cami0582
Cami-florina si bebe Ben (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Cami, felicitari pentru aniversare, sa se faca si mai voinic puiul tau.... si da, cred ca uneori in perioada asta au o sensibilitate f mare la dintisori...alteori din ce am vazut la David chiar le face bine ceva tare pe care sa il/o muste...!

Mina, cred ca soldat il faci pe vizigot ca prea are inclinatii d'astea! Bravo, ce sa zicem suntem invidiosi! Da' poate noi facem primii la olita si in felul asta mai reducem din handicap!



Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

quote:
Originally posted by aissa

Si toata padurea aia care se vede o ai de greblat?

Superba panorama ai, dar nu vad nici o gradina....




Ha-ha, vrei sa ma apuce batranetile cu grebla in spinare. Intre timp vine si aia cu coasa, pana greblez io padurea Padurea e a vecinului, atat imi trebuia: padure!
Noi avem un petec si ala maro rau de tot.
Aici e cam verde totul. La vecinii din spate avem gradina cu flori. Eu nu vreau flori, doar gazon si de jur imprejurul curtii braduti, ca un gard viu.

alte poze, fara flori, nici vecinul asta nu le are cu florile :
http://community.webshots.com/album/311859254gSZFSr?763

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Buna seara si bine v-am regasit!
Noi suntem bine, am trecut de vaccinul de 6 luni si am o intrebare: ar fi trebuit sa facem vaccin si in manuta? Mie asa mi-a spus cineva.
Pentru fetele care ati intrebat despre robotul de la chicco vreau sa va spun ca sunt super multumita, Andrei mananca multumitor asa ca eu spun ca si-a meritat banii. Azi i-am gatit vita si in 35 min a fost gata. Ce spuneti?
Ma incadrez si eu la mamicile care au copii kkciosi, adica al meu are program de kk de 3-4 ori pe zi.
Cristina, de la ce firma este dispozitivul muzical?
Cam atat pt moment. Va pupam si mai vorbim.

Ioana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ionika, e caruselul de la Chicco, dar e mai vechi, il am de la sora mea.



Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Ioana, cu robotul ala de la Chicco poti sa faci mancarea cu granulatie diferita sau iese asa cum iese si cea de la blender?

Si noi ne numaram printre bebelusii kkosi. Alexuta mea face cam de 3-4 ori pe zi dar cate putin in schimb azi a facut o singura data dar mai mult. Eu nu imi fac probleme din asta. Am intrebat si pediatra si mi-a zis ca este normal.

Mihaela, hehe nu se supara sefii daca iau bataie numai ca pe seful al mare nu poate oricine sa-l bata.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Vai ce frig a fost azi, am plecat cu Dami si Ioana la piata si la jumnatatea drumului am facut cale intoarsa. L-am lasat pe Dami la mama iar eu cu Ioana am facut cumparaturile. Voi ati fost afara?
Fetelor abia ma misc, de cateva zile ma doare spatele de mor si ca sa mai adaug ceva de ieri m-am apucat si de sala si am o febraaaa, azi am stranutat si m-a durut burta exact ca dupa cezariana. Mai merge cineva la gimnastica?

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Fetelor multumim pentru urari... i-am transmis lui tati!

Bozo am vazut pozele de la botez... si cum papa tzitzi stand in fund

Aissa, Ana foarte haiosi piticii... au bagat ei la cap cum sta treaba cu "chestia aia care canta" si acum pun in aplicare... Mi-a placut!

Timea multa sanatate ca sa-i treaca repede raceala!

Alinah am vazut si pozele voastre... foarte frumoasa privelistea... si cat de mare e terenul...

Am luat si eu ieri un pachet de Pampersi si aveau hartiuta din aia pe care scria ca sunt model nou etc. (ce zice Aissa zilele trecute). Intr-adevar sunt altfel de cat cei pe care i-am avut pana acum, mult mai subtiri... Acum, dupa baie i-am pus Pampers model nou si sa vedem ce si cum...
Apropos de cumparaturi pentru bb... am inceput sa i le comand de pe site ca sunt cu foarte putin mai scumpe ca in Cora... dar daca ma duc prin cora doar pentru Pampersi si alte maruntisuri pt. bb sigur ma intorc acasa si cu multe alte chestii mai mult sau mai putin necesare... deci cheltui mult mai multi bani... Asa imi comand exact ce imi trebuie, le primesc acasa. Nu mai trebuie sa astept sa-si faca tati timp sa mergem la cumparaturi. Acum daca se deschide si Buburuza.com abia astept sa vad ce gasesc si la ei...




Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Sara buna.. am aparut si eu pe aici sa ma bag in seama
Noi ne-am plimbat o groaaaaza azi, am facut baita si ne-am bagat cuminti in pijamaluta si.. a adormit .. sper sa dureze.
Eliana, da, am vrut sa-mi fac de cap dar... e adevarat, am plecat de acasa cu Gogo la mama dar abia spre pranz, ca o apucase dormitul(!) si n-am trezit-o...
Si m-am dus in Orhideea sambata la pranz..... ca tot omul, deh.. mare greseala, cozi imense la case, coada de 20 pers la cabina de proba, lume nervoasa, babe iritate, coate-n coaste, bebelusi speriati de-nghesuiala, un clovn scarbit de viata...uf, urat. Dar.. am luat un costumas de 40000, am vazut carutul de 1300000 (da, e ca al meu doar alta culoare), o jucarica galagioasa de 40000, am vrut sa-mi iau camasa 150000 si.. nu ma cuprindea la bust, servetele Sanosan cu ulei pt fundulete kkcioase, un biberon de 60000 cu fund detasabil, o galetusa cu 10000(hihi) in concluzie CAM NIMICURI. Nimicuri de vreo 750000. SCuze ca mi-am postat aici lista de cumparaturi, dar atat de avntata eram dimineata ca dezamagirea e maaaaaare . Geaca pt care pornisem de acasa costa peste 4-500000 si nu prea merita... si acum pic de-a-n picioarelea (dar si Uca la fel) La multi ani sotului tau!!!!!
Mihaela, bravo Alexiei ca n-a mai vomitat... si sper sa nu te mai faca sa arunci mancarea... Greva mea ai vazut ca a fost ca toate grevele fara rezultate materiale , poate doar sentimentul de independenta sa-mi fi fost satisfacut, fie numai si partial.
Timea, sanatate Marei! Si Gogo are ceva cu parul meu, hhoteste de ras cand vede ca ma stramb si tip..
Danyce, o s-o includ si eu pe Gogo in greva cum vine caldura.. mergem si noi ca fetele-cucuietele la cumparaturi ca asa se cade Vreau si eu in gradina la 20 grade, ce!!!
Aissa, hihihi, radeam singura de piciorusul cel iscusit fixat pe cantatoare...
Alinah, pai la voi e Raiul pe Pamant... 8-]
Georgiana, felicitari ca te-ai apucat de sala!!! Eu tin cura de 2 sapt si am dat jos doar 3,5kg si sala de langa mine tot e in constructie, dar vreau sa merg.. pana atunci fac acasa bicicleta... Si eu am cam stat afara cu Gogo azi... cam 45min + o ora seara (!mama denaturata!)I se vedeau doar ochii si nu suporta de obicei fularul, dar azi a stat...
Acum ma duc ca tati e de garda la maimuta, dormea dar s-a trezit de 2 ori.. agitata rau fatuca asta, da din maini si picioare in continuu..uf..iar plange.. ma duc la ea.
Noapte buna fetelor si pupati bebicii ...



Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
<http://www.andora.bravehost.com/

Mergi la inceput