Bebelusi de sept-oct 2004 (36)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Buna ......
Doamne ce repede mai cresc copilasii nostri...ma minunez cand aud de ridicat in picioruse ,stat singur in fundulet,pus muzica.....Doamne Doamne!!!Felicitarii ptr toti si multi pupici...noi deocamdata, stam cumintei ca suntem mai mititei.....
La multi ani sarbatoritilor de azi si multa sanatate ca este mai importanta ca toate.
Aissa si Eliana multumesc mult de incurajarii....sper sa fie bine.
Ana nici Danny nu suporta sa fie murdar....rau si nu are stare.
Fetelor imi vine sa plang si eu o data cu Danny cand vad cat de rau il chinuie dintisorul asta (care nu mai iese o data ,sa nu imi mai chinuiasca baiatul)plange si ma musca rau.Nu prea mai mananca si in afara de asta de vreo 3 seri imi face febra 38-38,2 .....si este tare, tare marait cu tot dentinoxul care il pun eu. OF,dar o sa treaca si asta sa speram ca mai repedeca imi vine sa plang mai rau ca el.

Felicitarii fetelor ptr carucioare si sa le stapaniti sanatoase si multe multe plimbareli cu ele va doresc.

Eliana sa-ti traiasca sotul(la multi ani)si la cat mai multe .

Mergem sa pregatim papica.... Bozo,cam asa ceva mai patesc si eu uneori dar perseverez ,sa vedem care cedeaza primul..pofta buna si pupici.




Oana si Danny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, fetelor,

La noi a venit vara, asa ca o sa ne mutam mai incolo sediul in gradina. Asteptam insa sa se mai calmeze vantul ca parca asa, cu vant, nu prea are farmec. Abia astept reactia Almei cand o sa o pun sa se joace pe iarba (pe o paturica speciala, of course).Acum e cu piciorusele pe sus in tarc si se cearta cu iepurii de plusSi ea isi da drumul la muzica singura, chiar pomeneam acum ceva vreme de mingea ei cu cantecele pe care o butoneaza de zor si acum iwi da drumul la muzica si la o chestiuta cu animale, agatata de tarculet.Stie ca daca apasa pe butonul de la steluta incepe sa cante.
Acum e suparata cu nu reuseste sa-i rupa urechile la domnul Iepurila, asa ca se indreapta spre o minge sunatoare.
KK- mie mi s-a spus ca, din moment ce bb mananca mai multe feluri de legume/fructe/carnita, etc. e normal sa aiba scaune mai dese si nu tot timpul de aceeasi consistenta. Si cu scaunele produse noaptea nu e nici un fel de problema, ca doar si noi ne mai ducem la WC noaptea pt. aceeasi problema.Inmultirea si consistenta scaunelor copilului se datoreaza diversificarii si doar in caz de diaree se ridica semne de intrebare sau se iau masuri. Sper sa nu va fi zapacit si mai tare de cap.
Noi plecam la plimbarica sa cumparam o planta de interior, in locul uneia care a murit din cauza mamicii aiurite, carevasazica subsemnataPacat de vasul pictat cu manuta mea sa stea acolo fara planta in el.
O zi buna si mii de pupici,


Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Ce frig e afara...mi-a inghetat si sufletul de dimineata in cautarea unei farmacii care elibereaza retete gratuite. Am gasit dar cele cu data de 1 aprilie se elibereaza dupa 4 aprilie...dragut, nu?!?

Cum va spuneam si ieri...sunt in al 9-lea cer dupa cat am vazut ca a luat in greutate Alexia...am recuperat pt luna trecuta.
Acum de 3-4 zile nu mai vrea piure de fructe si legume mai deloc...adica maxim 20-30 gr cu lingurita si din biberon deloc. In schimb vrea lapte....mofturi. Am aruncat zilele astea la mancare de nu se poate. Acum nici nu-mi vine sa ma duc sa-i gatesc o lingurita de mancare...hihihi. Mama lenesa ce sunt! Trebuie sa ma mobilizez si sa intru in bucatarie.
Cu vomitatul sper si eu sa inceteze...ieri iar n-a vomitat. La neurolog habar n-am ce ar putea sa-i faca. Analize trebuie sa-i fac si analiza viitoare pt a vedea daca s-a corectat anemia ca sa nu-i mai dau fier pt ca doctora zicea ca ar fi totusi un cerc vicios. Anemia duce la lipsa poftei de mancare si trebuie administrat fier...fier care duce si el la scaderea poftei de mancare si tot asa.

Andorra, vreau si eu greva ca a ta...hihihi. Astazi cred ca plecam si noi in vizita la o pritena-gravidutza sarbatorita. Asta ca sa mai ies si eu din casa ca m-am cam saturat...mai vreau si eu distractii, nebunii .

Eliana, LA MULTI ANI pt Florin...si zici ca a fost misto escapada de la miezul noptii?

Aissa, strampel i-am luat eu Alexiei acum cateva luni din Cora tot cu vreo 40000 lei...sunt subtiri, din bumbac dar nu intra deloc la apa si se comporta foarte bine. Eu o culcam pe Alexia in ele pt ca transpira foarte tare in altceva mai gros. Cand le-am luat mi s-au parut imense si nu i le-am dat iar acum vreo luna cand am vrut sa i le dau erau fixe...ba acum i-am taiat botoseii ca sa-i iasa picioarele afara. Sa vezi ce repede creste si o sa-i fie bune.

Bozo, am vazut pozele de la botez. Pai ai flacau mare, sa-ti traiasca!

Ana_a, eu de kk nu ti-am mai raspuns pt ca eram de acord cu celelalte mamici. Si Alexia a inceput sa faca mai des kk si de consistente diferite. Uneori face si de 3-4 ori pe zi, alteori nu face decat o data. Atata vreme cat kk nu e foarte moale nu ai de ce sa-ti faci probleme. Kk noaptea nu a mai facut de multa vreme dar s-au mai intamplat accidente sa faca si seara foarte tarziu sau dimineata devreme-devreme.

Mina, eu cred ca o zapacesc de creieri pe doctora cu intrebarile mele. De pui mi-a zis si ea...adica intra in categoria animalelor tinere dar la cat mananca ei nu se pune. Acelasi lucru e valabil si pt noi oamenii mari, ca nu e bine sa mancam carne tanara...dar cati respectam si nu avem nimic?!?

Pufymic, ma gandeam ca poate e racit de a vomitat. Oricum sanatate multa!
Apropo, am intrebat doctora daca e posibil sa fi vomitat din cauza aparitiei dintilor si a zis ca e exclus.

Ellen, asa serviciu mai zic si eu. Dar nu se oftica sefii daca mananca bataie la ping-pong?...hihihi

Daniver, sa va iasa si voua dintisorul mai repde sa nu va mai chinuiti atat...uf, mititelul!

Pupici!


Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 7 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

quote:
Initial creeata de aissa

Deschid aici noua parte. Am incercat sa ma logout si sa deschid cu mamica de sept-oct, insa, desi imi da mesaj ca m-am logat afara cu succes, raman logata.



Aissa, dupa logout, da refresh la pagina. De multe ori abia dupa refresh iti reactualizeaza "actiunea".

Va urez un we placut si soare sa mergeti la plimbare


Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Salutare tuturor!

Noi mai rarut ca tare-i solicitanta mandra:)

Ne-am procopsit cu o raceala, cu muculeti, temperatura mai ridicata. Cred ca a luat-o de la noi am fost raciti amandoi:( Sper ca pe azi sau mkaine sa-i treaca.

In rest noi n-avem nimic spectaculos de mentionat... a descoperit numai ca-i interesant pARUL MEU... ASA IN CURAND O SA SE PRINDA SI CUM E CU CAUZA- EFECT.. EA TRAGE EU TIP:( Se vede ca o am in brate... literele mari sunt contributia ei...

Felicitari pentru achizitiile noi la toti copii.

Eu inca alaptez si de la inceput am cam mancat orice, n-am constatat nici o legatura intre mancatul meu si comportamentul Marei.

Numai bine,


Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Eu va salut acum din gradina. Suntem amandoua la o gura de aer pentru ca aici sunt in jur de 20 de grade si profitam din plin de vremea asta. Am pus-o pe mademoiselle pe iarba si i-am facut si pozici (o sa le pun mai tarziu), dar s-a saturat dupa jumatate de ora si iar a aterizat in carut.Acum doarme sub umbrela de soare de la masa din gradina, de unde scriu eu
Mihaela, e execelent cat a luat pitica ta in greutate. Se face ea mare, nu-ti fa tu probleme.Si la mancarica, poate sa fie ea intr-o perioada de mofturi. Dar ce, noi nu avem zile cand nu avem chef de papat?Sau nu orice?Si eu ii fac Almei unoeri pireuri si ma gandesc ca o sa le pape cu pofta si tocmai atunci nu serveste domnisoara. Si cand ma astept eu mai putin, atunci papa tot din castronel.Asta e, ne joaca ele pe degete deja. O sa avem la ce ne astepta pe cand cresc ele mai mari.
Andorra, greva ca a ta fac cel putin o data pe saptamana, mai ales cand e sotul in delegatie.Dar greva mea o include si pe Alma in carut
Plec sa o hranesc pe strumfita ca tocmai s-a trezit si a pornit alarma.

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

Acuma am venit de afara, este cald, si un piculetz de vant din cauza caruia nu am stat decat o jumatate de ora.
M-ati lamurit cum e cu kk, nu mai imi fac probleme, desi azi Stefan a fact baita pe la amiaza....ca s-a umplut de kk pana la gat! Ia iesit din pampers si tot s-a murdarit bietul de el....

Cu jucaria muzicala si Stefan se joaca de ceva vreme, trage de cheita si asteapta sa-i cante!Deobicei dimineatza la prima oara asa ne trezeste

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Alinah, pe langa faptul ca am iesit cu totul din forum si am intrat iar, deci am inchis IE si m-am conectat din nou, am incercat de mai multe ori figura. E prima data cand mi se intampla.
Danyce, ferice de voi ca aveti vreme buna.....la noi e urat rau, bate vantul tare, noi de duminica nu am iesit din casa cu exceptia tentativei de ieri de a merge la cumparaturi. Nu e frig cat bate vantul....de te ia pe sus.


Am incercat din nou sa fac logout, am dat Refresh, acelasi rezultat, raman logata. Ma duc sa pun problema la Anunturi tehnice....



Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am pus problema la Anunturi...si am aflat cum puteam face...sa sterg cookies, deci daca mai pateste cineva asta e remediul.

Asa, si mi-am pozat fata cum "pune" muzica.

Deci asta e mecanismul caruselului si asa il actioneaza ghimizdocul.....



Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Aissa, asta nici mie nu mi s-a mai intamplat...de obicei la refresh, gata.

Si la noi e frumos si un soaaaaare, iesim si noi in gradina. Deocamdata e urata gradina, abia ieri ne-am apucat sa greblam si speram maine sa punem gazon. Pana una alta ma uit la vecini, ca au gradini si flori frumoase.
Uitati o poza de la fereastra casei mele, la vecini :)

Sper sa ne inverzim si noi asa, cat de curand:
http://community.webshots.com/photo/265329929/311757101uvUoOp


Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput