dragele mele,
sunt si eu o proaspata membra a clubului (UM 28 februarie). Ca simptome am greturi, sani umflati, urinat des, oboseala, dar si niste ciudate dureri abdominale. Ma simt de parca m'ar durea ovarele iar mainile si picioarele sunt cateodata reci. Abia marti 12 am programare la medic si am niste emotii teribile, nu stiu de ce sunt asa pesimista, eu care ma gandesc mereu +, nu am mai auzit ca cineva sa aiba aceste simptome si nici nu stiu daca e normal, stiu de asemenea ca riscul de avort e crescut in primele 12 saptamani asa ca va rog linistiti'ma daca puteti :). Mi se pare o vesnicie pana ajung la medic iar daca vreuna dintre voi a experimentat asa ceva, as fi mai mult decat fericita sa aflu detalii.
multumesc, pupici si sarcini usoare tuturor.
Fetelor, va multumesc pentru urarile voastre 
Claudia76, parerea mea este sa stai cit mai cumintica, fara sa faci efort de nici un fel, si eu am experimentat o parte din simptomele pe care le ai tu. Si la ora actuala mainile si picioarele imi sint reci precum gheata. S-ar putea sa fie in legatura cu tensiunea mica, eu am si asa ceva.
Am aflat si eu de la o mamica binevoitoare ca nu este bine sa speli cu apa rece sau fierbinte, sa te feresti de asa ceva. Cat mai putin efort fizic, cat mai mult stat intinsa in pat.
Sper ca celelalte fete sa te ajute cu alte sfaturi utile in situatia ta.
Bafta multa de tot, iti tin pumnii!
Sarcini cit mai usoare fetelor! 

5+
Ina
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.