Simptome
Raspunsuri - Pagina 2
Ina869 spune:
eliy: am programare, sint o fericita! ![]()
rachel:mersi ca ai explicat tu cum sta treaba cu hCH-ul,ca sa inteleaga lumea de ce-mi fac atatea teste ca nebuna 
Omuletul tau drag este un dulce!
Monicutz: maine (luni)
ma duc la doctor!! ura!!
Stie cineva sa-mi spuna cind incepe bb-ul sa aiba activitate cardiaca? ![]()
Fetelor va multumesc la toate, va pup si sa auzim NUMAI de bine!

3+
Ina
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by Ina869
Stie cineva sa-mi spuna cind incepe bb-ul sa aiba activitate cardiaca?
In primul rand asteptam vestile bune ca pe painea calda.
La 22 de zile de la data probabila a conceptiei incepe sa aiba activitatea cardiaca. Asta nu inseamna ca se vede neaparat la ecograf, daca ecograful nu este foarte performant. Cred ca pe la 7 saptamani de la UM s-a vazut la puisorul meu. Pana atunci am stat ca pe ace. Dupa ce i-am vazut inimioara batand am stiut ca nu mai pot trai fara el. Si la 2 zile de la eco am facut prima iminenta de avort. Dar am stiu ca am pentru ce lupta.
Succes si sarcina usoara!
Te puuup.
POZICI:
Omuletul_meu_drag
Rici, cea mai fericita mamica
si omuletul ei drag
Flavia_Hurducas spune:
Ina, eu am 14 saptamani si 5 zile de la data UM si nu am avut simptome traditionale de gravida - fara greturi, fara pofte, fara varsaturi, fara sani mariti vizibil si tari si nici nu m-am ingrasat foarte mult. Nici de fumat nu m-am putut lasa de tot. Singurele simptome au fost somnul (care a trecut acum), acneea (mai ceva ca la pubertate), sangerarea gingiilor si iritarea mucoasei nazale. Ei si am un copil tare sportiv, l-am vazut de trei ori pana acum. Ultime data era opcupat cu mersul pe bicicleta si gimnastica. Se pare ca noi, cele fara probelem suntem chiar bucuroase. Ne putem bucura pe deplin de sarcina, chiar si in primele saptamani. ![]()
Flavia 14+
canuta-om-sucit spune:
eu sunt insarcinata in 6 saptamani si am deja nishte greturi de imi vine sa ma urc pe pereti.Sunt atat de irascibila, sanii ii am mari si tari, deja nu mai incap intr-o pereche de pantaloni si nu pt ca m-am ingrasat ci pt ca m-am latit caci am aceleasi kg, am o stare de somnolenta continua. e foarte nasol. Sunteti tare fericite ca nu aveti simptome.
aura
Monicutz spune:
Ina, eu stiu ca la 5-6 saptamani incepe sa se auda inimuta. Sa scrii daca te-a si vazut cu ecograful. Sunt tare curioasa, pentru ca aici practicile sunt total diferite de Romania.
In ce oras esti in Canada?
Ina869 spune:
Fetelor am venit de la doctor! 
Intai o asistenta mi-a cerut o proba de urina, apoi m-a consultat o doctorita rezidenta care isi face rezidentiatul la cabinetul dr. ginecolog -ob. unde merg, mi-a pus ca sint in 5 saptamani si doua zile desi eu stiam ca sint in 3 saptamani si doua zile. Mi-a spus ca se calculeaza data ultimului CM si nu data conceptiei.
Mi-a facut un Pap test ( destul de dureros, am dureri de burtica si acum, cind va scriu,sint ca niste crampe, exact ca la CM) si mi-a dat o trimitere la un laborator sa fac niste analize de sange,am intrebat de vitamine si mi-a spus ca pot inlocui acidul folic cu vit. Materna. Am rugat-o sa-mi dea trimitere la echo cat mai curind si mi-a spus ca ma pot duce peste doua saptamani.
A venit mai tarziu si doctorul care m-a tratat initial si mi-a spus ca nu trebuie sa iau vitamine, ci numai acid folic, ca imi va prescrie peste cateva saptamani niste fier si m-a programat la consultatie peste o luna. Mi-a spus sa nu fac efort, sa nu ridic, etc. Asta a fost tot!
Deci, fetelor, am "statut" de gravidutza, "cu acte in regula!!!" Ura!!! 
Intrebarea mea catre voi, suratele mele de suferinta, este: sa raman pe forum gravidutza in 3 saptamani sau sa ma trec in 5 ??? 
La capitolul simptome: aproape inexistante!...nu am pofta de mincare, sanii tot la stadiul de sensibili au ramas, daca stau mai mult de 20 minute in picioare incepe sa ma intepe spatele.
Apetit sexual
...nici nu se pune problema, este pus in sala de asteptare, numai la zile mari!![]()
Norocul meu ca am un sot foarte intelept
si intelegator, care ma sustine in tot ce fac.
Va pupicesc dulce
astept parerile/ sugestiile voastre si noutati despre voi.
?
Ina
rachel owen spune:
Hai, mey, ca ti-am tinut pumnii si cum s-a culcat Albert am intrat pe forum sa vad ce ai aflat.
Asa ca pot sa te mai felicit inca o data.
Eu zic sa schimbi semnul ala de intrebare si sa pui "5 saptamani", pt ca asa se calculeaza DPN-ul: 40 de saptamani de la UM.
Iti doresc sarcina usoara, fara probleme!
Pupici
POZICI:
Omuletul_meu_drag
Rici, cea mai fericita mamica
si omuletul ei drag 
Ina869 spune:
Multumesc mult de tot Rachel si iti doresc ca Albert sa-ti aduca numai bucurii si daca esti gravidutza sa ai o sarcina usoara.
Pupici multi:

5+
Ina
Nannina spune:
quote:
Originally posted by Ina869
Deci, fetelor, am "statut" de gravidutza, "cu acte in regula!!!" Ura!!!
Ina869 ma bucur pentru tine
si iti doresc sarcina usoara ! Si eu la inceput nu am avut simptome de sarcina dar dupa ce am ajuns in 2 luni , eheee ... au inceput toate "deliciile" sarcinii !Sorina mamica-burtica
si bambino 18 sapt.
ralcat spune:
Ina, felicitari, iti doresc o sarcina usoara si fara "semne".
Eu sunt acum in 6 saptamani si pana aku cateva zile am fost foarte incantata de lipsa lor, dar . . . a trecut. Deci: greturi toata ziua, varsaturi de nu mai stiu de mine, dureri de cap continue, oboseala cat cuprinde. Bonusul la toata treaba asta e ca la birou sunt ca o legumitza, capabila doar sa stea pe scaun si sa fuga la buda 
Asa ca iti doresc din tot sufletul o sarcina la fel de usoara pe cat mi-o doream mie.