Ce stiti despre slabiere prin ELECTROSTIMULARE?

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

quote:
Originally posted by vyrgynya

Fetelor, am gasit azi dimineata pe email o oferta de la un salon unde am fost in primavara. Atunci am facut vacuum si am fost multumita, dar ca acum as face niste impachetari si nu stiu ce sa-mi aleg, parargil sau alge marine? E super la pret ca dau cadou un mini abon la un abon, ma rog un voucher pentru o prietena, dar oricum eu sunt cea mai buna prietena a mea, deci Deci fac 17 sedinte si platesc 11

Cine a incercat si ce a mers?

Virginia,
Ne dai si tu mai multe detalii despre oferta, please... ?

Eu as alege parargil, ca am pielea uscata si am inteles ca hidrateaza foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Am inceput si eu de azi ca prea m-ati facut curioasa.
Am fost la Body Temple si e super.Au si oferta de Craciun si e bine ca pret.
Ma simt dupa prima sedinta de electro + vacuum de parca as fi tras la sala o zi intreaga.(Chiar mi-era dor de senzatia asta)si am inceput si dieta , regimul disociat dar 1/1/1 ca 3/3/3 am tinut si n-am rezistat , cand ajungeam la zilele de carne
De joi ma duc si la aerobic si sper sa ajung sa fiu si eu la fel de multumita de rezultat cum sunteti si voi ( ma rog , ma refer la cele multumite )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nem spune:

Incercati sa aruncati un ochi si pe ofertele de ultima ora www.bodyland.ro Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vyrgynya spune:

Oferta de care spuneam o gasiti la www.bodytemple.ro. Si da, cred ca o sa incerc cu parargil, toata lumea mi-a zis. Si la o intalnire dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

Vyrgynya,

Am luat si eu un abon. de masaj de relaxare pentru sotul meu, tot cu oferta de care spunei tu (am platit 11 si am primit 17) eu nu cred ca o sa am timp sa ma duc pana in ian-feb.

Cred ca totusi cele 6 sedinte cadou o sa i le dau mamei, a mai fost odata cu mine si a facut o sedinta de masaj din abonamentul meu si a fost super incantata, sotului 11 sedinte ii ajung...

Ca-n reclama aia "Mama?"..."mama MEA, draga!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

Buna!
Readuc acest subiect in discutie pentru ca am o mica problema. Am inceput sedintele de electro, fast si preso. Dupa a treia sedinta, de ieri, am avut niste foarte mici sangerari (vaginale). Poate fi de aici? Pentru ca la ultimul control ginecologic, acum doua luni, nu aveam nici o problema. Nu am mai avut astfel de manifestari pana acum si nu iau anticonceptionale (ca sa fie de la acestea).
Deci, din ce stiti voi, se pot intampla astfel de lucruri? Intensitatea la fast a fost de sase din sapte, dar am deja muschiuleti pana am ajuns la acesta intensitate, am luat-o treptat.
Multumesc pt eventualele raspunsuri!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

citindu-va m-am hotarait sa merg si eu la electrostimulare ,am gasit un salon pe Stefan cel mare Body Secrets si pana acum totul pare ok; dar doare; se ocupa de mine 2 persoane o asistenta medicala si terapeutul si trag de mine sa ajung la performante caci altfel nu se vad rezultate!
o sa merg pe electroterpie si masaj! as incerca si niste reflexoterapie, dar asta pentru alte probelme!
imi place ca este nou , curat , si au grija mare de mine; urati-mi bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

quote:
Originally posted by magda raluca

Buna!
Readuc acest subiect in discutie pentru ca am o mica problema. Am inceput sedintele de electro, fast si preso. Dupa a treia sedinta, de ieri, am avut niste foarte mici sangerari (vaginale). Poate fi de aici? Pentru ca la ultimul control ginecologic, acum doua luni, nu aveam nici o problema. Nu am mai avut astfel de manifestari pana acum si nu iau anticonceptionale (ca sa fie de la acestea).
Deci, din ce stiti voi, se pot intampla astfel de lucruri? Intensitatea la fast a fost de sase din sapte, dar am deja muschiuleti pana am ajuns la acesta intensitate, am luat-o treptat.
Multumesc pt eventualele raspunsuri!
Pupici!

Ai facut sedintele in fiecare zi?
Eu nu cred ca are legatura, poate fi doar o coincidenta, din cate mi-a explicat mie doctorita de la body temple nu este atat de profunda actiunea curentului de la stimulare.
Pe de alta parte este totusi interzis in timpul cm si o perioada dupa nastere/cezariana din cate stiu....
Intreaba medicul de acolo sau daca vrei pot intreba si eu cand ma duc data viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

multumesc, ramiris, pt. raspuns!
cea de la salon mi-a spus ca nu poate fi de la electro. Sedintele nu le-am facut una dupa alta, au fost sambata, luni, miercuri.
Asa ca, in continuare, habar nu am ce s-a intamplat atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

hewi la mine se vede bine!! bine tare de la electrostimulare si sunt incantata ca a mers si la sani si pe bune , s-au mai ridicat... ma simt supr , mai am inca 4sedinte din zece ! eu am facut programul de tonifiere si am ajuns la 5,5 la bust si abdomen si in jur de 4,5 la picioare!!
sincer nu ma gandeam ca se poate intampla minunea!!!

Mergi la inceput