Ce stiti despre slabiere prin ELECTROSTIMULARE?

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Deci BIOPTRONUL l-a testat cineva in curile de slabire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nem spune:

intra pe www.bodyland.ro si vezi acolo ofertele.Este pe Calea Mosilor colt cu Fainari, langa Banc Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

quote:
Originally posted by linasobolina

am dat jos 4 kg cu scarsdalesi acum vreau pachet cu electrostimulare si vacuum
STIE CINEVA CEVA OFERTE?

Intreaba si vei primi un raspuns!

Buna linasobolina,

Eu am primit pe mail zilele trecute o oferta care are si ce vrei tu:

Pachet Christmas Beauty - 320 RON
6 sedinte electrostimulare la termocuverta

2 sedinte masaj

2 sedinte impachetari cu parargil la tunelul cu infrarosii

2 sedinte vacuum

Eu am fost in primavara vara si ar trebui sa ma mai duc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Cu tot respectul, putin.
Trebuie mai mult. Asta e un program de "microbire" sau cel mult de tonifiere pt fetele deja slabe.
Mai cauta oferte, sunt multe saloane bune.
Daca esti plinutza, ai nevoie de minim 10 sedinte de electro si minim 10 de vacuum. Si masaj trebuie mai mult, in 2 sedinte abia iti fragezeste shunca.
Nu-ti pot recomanda nimic decat pe PM, iti spun ce experiente am avut eu. Nu vreau sa fac reclama nimanui.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

quote:
Originally posted by RaluD

Cu tot respectul, putin.
Trebuie mai mult. Asta e un program de "microbire" sau cel mult de tonifiere pt fetele deja slabe.
Mai cauta oferte, sunt multe saloane bune.
Daca esti plinutza, ai nevoie de minim 10 sedinte de electro si minim 10 de vacuum. Si masaj trebuie mai mult, in 2 sedinte abia iti fragezeste shunca.
Nu-ti pot recomanda nimic decat pe PM, iti spun ce experiente am avut eu. Nu vreau sa fac reclama nimanui.

Pai ea asta spunea, ca a slabit si ar vrea ceva in completare, sau n-am inteles eu bine?
Oferta oricum era cu doua pcahete, eu i l-am dat numai pe cel "mic" tocmai in ideea asta...

Varianta "hard" era de 650 RON:

12 sedinte electrostimulare la termocuverta

4 sedinte masaj

4 sedinte impachetari cu parargil la tunelul cu infrarosii

4 sedinte vacuum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Ce inseamna vacuum? De ce intreb, parfango, termocuverta eu nu pot face, ca am tensiunea mica, si chiar am probleme, as putea sa incerc un vacuum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Vacuum: eu am folosit Starvac, da o cautare pe net si gasesti saloane unde au aparatul asta. Eu am facut la Constanta, intr-un salon cunoscut care are sedii si in Bucuresti.
E foarte eficient, dar contraindicat persoanelor cu fragilitate capilara (capilare sparte la suprafata pielii) - doar pe zona afectata, in rest se poate face. N-are importanta ce tensiune ai.

Aparatul are patru cupe de suctiune pe care operatoarea le tot misca pe tine si care aspira shunca catre suprafata (explicatie profana).
Apoi operatoarea vine cu o piesa cu niste role, cu care framanta carnea pe tine. E dureros, nu gluma, dar slabesti.

Ramiris, asa mai merge. Programul "hard" este mai complet si cred ca sunt sanse sa slabesti cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

quote:
Originally posted by mamaruta

Ce inseamna vacuum? De ce intreb, parfango, termocuverta eu nu pot face, ca am tensiunea mica, si chiar am probleme, as putea sa incerc un vacuum?

Eu stiu ca n-ai voie vacuum doar daca ai probleme cu varice, vase sparte, cam acelasi lucruri pentru care n-ai voie masaj anticelulitic. Daca ai rabdare sa citesti tot topicul gasesti detalii despre vacuum, eu una am foswt foarte multumita de rezultate, scazi semnificativ in centimetri daca cine ti-l face "stie meserie".
Daca ai dubii cred ca cel mai bine este sa te duci undeva unde au medic, ca sa fii sigura ca nu-ti pui sanatatea in pericol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vyrgynya spune:

Fetelor, am gasit azi dimineata pe email o oferta de la un salon unde am fost in primavara. Atunci am facut vacuum si am fost multumita, dar ca acum as face niste impachetari si nu stiu ce sa-mi aleg, parargil sau alge marine? E super la pret ca dau cadou un mini abon la un abon, ma rog un voucher pentru o prietena, dar oricum eu sunt cea mai buna prietena a mea, deci Deci fac 17 sedinte si platesc 11

Cine a incercat si ce a mers?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vyrgynya spune:

Fetelor, am gasit azi dimineata pe email o oferta de la un salon unde am fost in primavara. Atunci am facut vacuum si am fost multumita, dar ca acum as face niste impachetari si nu stiu ce sa-mi aleg, parargil sau alge marine? E super la pret ca dau cadou un mini abon la un abon, ma rog un voucher pentru o prietena, dar oricum eu sunt cea mai buna prietena a mea, deci Deci fac 17 sedinte si platesc 11

Cine a incercat si ce a mers?

Mergi la inceput