Bebelusi si copilasi martie-aprilie 2004(50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Ela, si eu am observat la Lara ca face lucruri pe care nu i le-a aratat nimeni. Evolueaza copiii nostri!
Apropo de scutece, eu cred ca o sa-i cumpar in curand d'aia pe care sa-i trag pe picioare in sus ca pe chiloti....nu-mi amintesc cum le zice acum.

Ruprich, cu intrebarea ta despre mersul in picioare mi-ai adus aminte ca de fapt eu nu v-am zis ca Lara merge deja de vreo doua saptamani. Se ridica singura in picioare, merge singura, se aseaza singura etc. Cred ca cea mai noua "schema" invatata e sa se intoarca de pe loc. Pana acum o saptamana se intorcea "cu ocol" la stanga sau la dreapta. Apoi a invatat sa se opreasca si sa se intoarca pe loc, mai aproape de tehnica obisnuita folosita de...oameni.

Elena, frumoasa dedicatie si frumos cadou (ala rosu) i-ai facut lu' ginerica!! Asa soakra generoasa mai rar intalnesti!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Fetelor, ce plictiseala pe topicu asta a nostru....chiar nu mai avem nimic de spus.Z?
Eu m-am cam plictisit...o sa iau o pauza..mai lunga.
va pupik ,petreceri frumoase, si ...sanatate la bebei.
ma mut la alta mamici!

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Hai ma Kata ! Nu ne ameninta ! Eu sunt aici dar sunt ascunsa intr-un teanc de fise de pontaj, as vrea sa le termin astazi ca sa nu vin si maine. Maine vreau sa fac sarmale si n-as mai avea timp si mai ales chef daca vin la munca......Ups ! Acum vorbesc ca babele despre ce mancare am facut , o sa facem .....
Daca vrei pot sa-ti spun la ce proiecte au lucrat colegii mei, ce sectii cate ore, cate ore le dau.....Vrei ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

kata, ca sa-ti mai treaca plictiseala ia de citeste aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12421&SearchTerms=mamici,martie,aprilie,2004 . Daca Claudelu ne-a adus aminte de momentele nasterii, eu am scotocit dupa inceputuri...primul subiect cu mamici de martie-aprilie!

Mickyyy (30 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

sint o nerusinata ,am uitat sa felicit inca doua fetite frumoase,cer scuze!!
LA MULTI ANI MALINA scumpa,sa cresti mare si viteaza,si in curind o sa primesti cadou o surioara!!!Mickyy .sa-ti traiasca si sa infloreasca fetitele tale,cea de un anisor si cea din burtica!!
LA multi ani MARIA cea frumusica,sa cresti mare si voioasa,fetita dulce!!!Multa fericire Diana,sa va traiasca comoara!!

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

quote:
Originally posted by katalina

Fetelor, ce plictiseala pe topicu asta a nostru....chiar nu mai avem nimic de spus.Z?
Eu m-am cam plictisit...o sa iau o pauza..mai lunga.
va pupik ,petreceri frumoase, si ...sanatate la bebei.
ma mut la alta mamici!

HI,hi,hi, PACALEALA!!!!!!DE 1 APRILIE!!!!!

multumesc Laura si Mickkky, sunteti niste dulci!!! Doamne fereste sa ma satur de voi.NICIODATA!Si n-am asa de mult timp sa stau pe net si sa ma plictisesc cu doi "teroristi" in circa!

Mickyyy, mi-am adusperfect aminte de-nceputuri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Vai, ca mai pacalit ! Am uitat ce data e astazi ! Bravo Kata pentru inspiratie !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

kATALINA
NE-AI PACALIT!

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetelor, va multumim mult de urari! Va pupam dulce de tot! Intradevar timpu a trecut si uite ca am ajuns si ziua in care implinim primul anisor din viata! Ma bucur ca sunteti vesnic alaturi de noi, ati devenit cele mai bune prietene ale mele!

Rayule, un pupic special pentru voi, ratacitii din Scandinavia! Abia astept sa ne pupam de-a dreptu Iar cadourile sunt mega mega, fie ele si virtuale!

Kata, m-ai dat gata...mama dar ce rau m-ai speriat..eu va urmaresc din umbra si de cand am citit mesajul tau, ma tot gandeam oare chiar asa sa fie, chiar te plictisim??Vai Vai

Eu sunt cu un ochi in calculator, cu unu pe mancare si cu unu pe Raul...ca mai nou am 3

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput