Bebelusi si copilasi martie-aprilie 2004(50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Nedda si eu am zis ca mi-e bine cu unul si uite ca am facut-o si pe Thea la destul de mare distanta unul de altul, dar avind si eu un frate de care mi-e ingrozitor de dor, m-am gindit la Vlad ce bine o sa-i fie daca o sa mai aiba o sora sau un frate.Asa gindesc eu, sotul la fel voia 2 musai.E greu cu 2, dar si frumos in acelasi timp.

Anca, mamica de Thea si Vlad

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetelor, am intrat doar ca sa va pup si sa va urez o zi buna...merg la nani, ca si Raul e tare agitat si plange...cred ca viseaza urat...ma duc sa-l pun cu mine in pat, noroc ca tati s-a culcat azi in alta camera ca dimineata se trezeste tare tare devreme si n-a vrut sa ne deranjeze...no astea fiind spuse va pup si fug la grasu meu...

A maine nu intru, stiti voi, pregateli

Maria Cristina
Sa cresti mare, sanatoasa si plina de viata!!!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

La multi ani Raul!
Sa fi fericit si iubit si sa ai o viata frumoasa alaturi de toti cei dragi!

La multi ani Maria Cristina!
Sa cresti mare, cuminte si sanatoasa!

Anca, mamica de Thea si Vlad

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Lume lumeeeeeeeeeeeee!!Azi s-a nascut un baietel viteaz si frumos, asteptat nu numai de mamica sa ,(care era aproximativ la capatul nervilor,ca nu vroia sa iasa din burtica),dar si de niste suflete ratacite prin Scandinavia,respectiv eu si Catalin ,care am sarit paishpe metri in sus,cind am primit mesajul de la Clau,in care ne anunta ca Raul s-a nascut!!Ce bucurie!!Ce am dat telefoane la toata planeta,sa anunt ca a nascut Claudia!!Si iaca a trecut un an de atunci!!
Claudiu si Claudia,va dorim din tot sufletul sa aveti numai raze de soare si bucurii alaturi de micul vostru printz,sa fim cu totii sanatosi si voinici pina om juca la nunta lor(asta daca nu cumva io si Clau sintem deja azvirlite pe la vreun azil)

LA MULTI ANI RAUL CEL FRUMOS!!!Sa ai parte de tot ce-ti doresti in viata,sa cresti mare si sa fii un om bun la suflet si cu inima imensa,ca si parintii tai!!
TE IUBIM!!!!!!
Elena ,Catalin si Amelie
si uite trimite mama soacra si un mic cadou de ziua ta

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata ! Ce mult imi place cand vin dimineata la serviciu si gasesc pagini intregi de povesti si ganduri dulci !

Simona, tu esti de doua ori mai fericita decat noi ! Sa-ti creasca puii frumosi si sanatosi ! Imi place cum v-ati asortat: tu cu Lucas si tati cu Mia.

Clau, sa-ti fie sanatos puiul, destept si harnic ca frumos este deja ! Petrecere frumoasa !

LA MULTI ANI RAUL !

Diana, voi ce mai faceti ? Sigur va pregatiti pentru petrecere !

La multi ani MARIA CRISTINA !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

La multi ani Maria Cristina!
La multi ani Raul!

Sa aveti o viata plina de fericire si tot ce e mai bun sa luati de la viata.

Fetelor copilasii vostrii merg? Al meu doar sustinut, nu vrea sa mearga singur, ii este frica si nici de vorbit nu vrea.

Lapte:noi am trecut pe Lapte Junior de la 1-3 ani(Nestle).Nu am incercat lapte de vaca pentru ca mi se pare mai bun asta deocamdata.Cu toate ca ma usuca la buzunar, dar pentru puiul meu nimic nu e prea scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La multi ani Maria Cristina!!
La multi ani Raul Andrei!!

Mickyyy (30 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Trebuie sa participam si noi la marea petrecere virtuala data in cinstea copilasilor nostri nascuti intr-o zi mare de 1 aprilie, si care astazi implinesc primul lor anisor.

Asadar
LA MULTI ANI

MARIA CRISTINA
Sa cresti mare, sanatoasa, si sa ai o viata frumoasa!
Diana, sa va bucurati de frumoasa Maria.

LA MULTI ANI
RAUL
O viata ca-n povesti itzi dorim, sa cresti mare si sa ai parte de tot norocul din lume.
Claudelu si taticu', sa va bucurati din plin de aceste momente frumoase, sa fiti sanatosi !Elena, sa-ti traiasca ginerele frumos, si...poate ne invitati si la nunta!

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

In primul rand, urarile:

La Multi Ani, Malina!
La Multi Ani, Maria Cristina!
La Multi Ani, Raul Andrei!

sa va dea Domnul tot ce doriti, zile frumoase si fericire...

Clau, ce-mi faci tu, m-au apucat emotiile recitind mesajele de acum un an... Sincer, eu nici nu mai stiu ce/cand am postat dupa ce am nascut; parca mai ieri a fost si retraiesc inca sentimentele de atunci. Sa-ti traiasca dolofanul!
Diana - fata ta e deja bine orientata, bani, bani si iar bani, dar in primul rand valuta! Sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti belsug in viata.
Micky- petrecere frumoasa de ziua Malinei, sa ne povestesti cum a fost!
Alona - poa' sa fie 'weird', ca eu tot o iubesc pe Thea ta! Noi avem par doar cat sa mai prind cate o clamita. La inceput ii era frica si plangea daca ii agatam ceva in par, dar am inceput sa o laud ca vai, ce frumoasa e cu chestia aia in par, bla bla, ca am reusit sa o conving sa o lase acolo. Codite inca nici nu visam.
Simo - sunteti niste scumpi toti 4, m-am uitat la toate pozele si le-am mai luat o data de la capat Ce minune e cu 2 ingerasi deodata! Acum, ca ma intrebai de Cristina: mofturi cat cuprinde, nici nu stiu cu ce mancare sa mai incerc. Culmea e ca imi refuza si chestiile pe care altadata le-a mancat foarte bine. Deci totul e dupa toane. Cu kg, am reusit sa ajungem la 9. Iar la pus pampers... pai fug cu el in mana dupa ea, ca pleaca prin casa in funduletul gol si mai si rade, zice ca ne jucam de-a prinselea. Iar daca incerc sa o tin intr-un loc, se incordeaza si tipa, plange. La fel a inceput sa faca si cand o imbrac.
Am inceput sa ii arat cum sa bage singura piciorul in pantofiori si chiar a prins ceva, caci ridica piciorul si calca pe pantoful respectiv.
Mi-a mai placut o chestie pe care a facut-o ieri. Are un catel pe roti care latra daca il plimbi. Si capacul de la o roata a cazut dupa ce catelul a facut un plonjon mai acrobatic. Nu apucasem sa il fixez la loc. Si ieri dimineata vede Cristina capacul respectiv, il ia de jos, il intoarce pe toate partile si se duce direct la roata catelului si incearca sa il monteze la loc. Mi s-a parut un lucru deosebit, nu-i aratasem niciodata ce si cum, plus ca nici nu se prea jucase cu respectivul "animal", fiind destul de nou.
Si nu stiu daca v-am povestit noua ei schema de dans. Dupa ce a "aprofundat" leganatul stanga-dreapta, batutul din palme si batutul cu piciorul in podea, acum se lasa pe vine, asa pe la 90 de grade si salta din fund pe melodie. Ne prapadim de ras, zici ca face exercitii de gimnastica. Si ea e mandra tare.

Dar va mai povestesc eu... Acum fug la ceva treaba, ca nu mai e mult si se trezeste!
Oana - eu as zice sa treci si la mine 2 pers (+Cristina); cu conditia sa nu intervina nimic pentru sot.
A, Laura - mi-a placut mult "aventura" ta cu facultatea .
Si nu v-am zis ca m-am mai linistit cand am citit ca si puii vostri sunt mici "abtibilduri" care vor mereu in brate - o fi vreo faza de-a lor, sper sa nu se permanentizeze, ca iau bona si fug la servici (ca o adevarata curajoasa )

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Clau si Diana, sa va traiasca minunile! Sa creasca mari, sa aiba o viata frumoasa si sa va aduca numai bucurii!

La multi ani, Maria!

La multi ani, Raul!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput