Clinica-operatie tumora cerebrala- Elvetia, De??
Raspunsuri - Pagina 2
vikinga spune:
Gata am primit traducerea de la angel lexi, e o comoara fata asta
Voi suna la clinica din zürich si münchen.Daca mai stiti sau mai gasiti alte clinici va astept cu drag.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
Adela spune:
Am mai gasit o clinica in Zürich:
www.schulthess-klinik.ch/Deutsch/navigation/aktuelles_neurologie.htm" target="_blank">schulthess-klinik
Adela
, mamica de Julia 
lucia_cs spune:
Mult succes tanarului pentru aceasta operatie si binecuvantari celui care s-a oferit sa-l ajute.
Vikinga sa fii binecuvantata pentru ajutorul pe care il dai.
Noi ne rugam pentru acest tanar si asteptam mereu vesti despre el.
_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire (13 sapt). 
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny 
vikinga spune:
Multumesc Lucia, eu ajut cu foarte putin, sincer imi tremura inima de durere ca nu pot face mai mult.Daa.. din pacate vestile primite de la clinicile unde am sunat sunt nu prea bune...
Cei din Elvetia au fost mai comunicativi, mi-au explicat mai pe indelete, la cea din germania trebuie sa revin cu mai multe documente, traduse in engleza, nu vor in geramana.In Elvetia mi s-a zis ca o astfel de operatie e cam 100.000 CHF, asta ar fi vreo 60.000€ cred si costurile pot depasi. Au exact acum un caz, o femeie tot din romania, exact cu acelasi diagnostic, operatia a fost facuta, familia a avut suma de bani pt operatie, dar acum pacienta e in coma, nu si-a revenit, poate sa mai stea asa inca mult timp. Deja costurile au ajuns la 200.000€ si familia e terminata ca nu mai poate plati. Sansele de vindecare pentru o asemenea operatie sunt minime, cind a auzit diagnosticul, dr a spus dezamgit ohhhhhhhh... A spus ca si ei in aceasi situatie tot pe chimoterapie ar merge.Mai trebuie sa revin la o clinica in elevtia si una in germania cu mai multe amanunte cind le voi avea.Imi este pur si simplu groaza sa pun mina pe telefon sa sun la familia acelui tinar. Ei asteapta vestile mele ca pe o sansa...ultima sansa..Doamne ajuta!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
lucia_cs spune:
Vikinga
Imi pare rau sa aud ca vestile nu sunt chiar atat de bune, dar sti ca mereu exista o sansa, mereu au existat minuni si nereusita unuia nu e o garantie pentru nereusita tuturor. La femeia operata acuma este posibil ca si varsta si-a spus un cuvant, foarte posibil ca tanarul de care te ocupi tu sa aiba mai multe sanse ca si diferenta de varsta, sigur are si mai multa vointa sa lupte.
Stiu ca voi veti lua cea mai buna decizie.
Multumim de informatii, noi le asteptam mereu si ne rugam mereu. 
_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire (13 sapt). 
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny 
lorelei_19 spune:
Vikinga, stiu cat de greu de greu este sa dai rudelor un asemenea raspuns. Insa asha cum a spus si Lucia, se intampla minuni. Spune-le sa nu-si piarda increderea, sa se roage in continuare si sa nu uite ca Dumnezeu face minuni. Dumnezeu sa-l ajute pe bietul om