Mamici de martie-aprilie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 14
alisia spune:
Fetelor,
A nascut Carmisis, o fetita Rada.!!!
Felicitari....CARMISIS si multa sanatate si multi 

Radei!!!
(sa creasca mare si sanatoasa)!!!

Alisia

mamanati spune:
Carmisis, felicitari pentru bombonica Rada!
Va doresc la amindoua multa sanatate, si sa fie o bebica cuminte, papacioasa, si dragalasa!
B.N.
oanamc spune:
Mamanati,despre presupunerile celor din jur in legatura cu sexul copilului din burta se pot scrie carti!Doctorul meu e cel mai renumit din partea de vest a tarii si are cel mai performant echo, pana acum nu a dat rateuri, si tot se gaseau destui "clarvazatori" care sa-l contrazica!
Nici eu nu m-am schimbat la fata deloc si nici nu mi-au aparut pete, dar la echo s-a vazut clar ca e fetita.Asa ca toata lumea din jurul meu se mira....
Asa ca, da-le pace! Oricum nu conteaza sexul copilului, ci sa fie sanatos!
Oana si Letitia Medeea(sapt 38+)
cristinatwo spune:
Felicitari proaspetelor mamici!
Mamacita, felicitari si tie - ce veste mai buna puteai primi decat aceea ca ai un bebelin care a crescut precum Fat Frumos! Si inca ceva. In farmacia Igifarm din Cora am vazut ieri pompa electrica Medela. Numarul lor de telefon este 021 222 46 74. Daca te mai pot ajuta cu ceva, cu multa placere.
Mi-am facut si eu analizele. In afara de faptul ca stau bine la capitolul hemoglobina si rezerve de fier(traiasca Tardyferonul), celelalte- calciu, magneziu si, mai ales, proteine- au niste valori de toata "frumusetea". La calciu ma asteptam dar proteine nu credeam ca o sa pape bebeii in ritmul asta.
Simonette, ieri am uitat sa specific ceva: ii dai Calciul gluconic in 20-30 ml ceai nu intr-un biberon intreg. Ii poti da un ceai de colici dar neindulcit. Din ce spui tu te apropii cu pasi destul de repezi de intarcat. Bineinteles ca prefera biberonul - suptul din biberon se face cu mai multa usurinta, la san nu mai suge de lene. Ar fi bine daca ai incepe sa te mulgi si sa-i dai laptele tau din biberon daca nu mai vrea sa suga, desi stimularea secretiei lactate se face mult mai bine da catre bebelus comparativ cu o pompa.
rrox3 spune:
Nati sapunul pentru bebelusi e special facut pentru pielicica lor sensibila, nu o va usca. Si dupa baie poti sa-i dai cu crema hidratanta daca ti se pare ca are pielea prea uscata. Eu ii dau Ioanei cu Klorane, o crema pe baza de galbenele speciala pentru bebelusi cu pielea uscata. E foarte buna.
Simonette eu in locul tau as insista foarte tare cu alaptatul. Mai ales ca bebele tau a fost si prematur. Are mare nevoie de protectia pe care i-o ofera laptele tau. Daca il pui la san doar de 3 ori pe zi e normal sa ramai fara lapte. Numai daca suge se stimuleaza productia de laptic. Daca te hotaresti sa-l alaptezi totusi, pune-l la san la fiecare masa si dupa da-i completare, dar nu din biberon (suge mult mai usor din el, d-asta il prefera), foloseste un biberon cu lingurita. Sigur o sa reusesti cu putina rabdare.
Teodora si Nati nu va mai faceti griji. Intotdeuna exista cineva care e convins ca faci fata sau baiat, fiindca asa ii casuna lui/ei. Ecograful si medicul sunt de baza. Erorile sunt foarte rar intalnite si numai la medici fara experienta.
Felicitari Carmisis!!
Sa va traiasa Rada, sa fie sanatoasa si fericita!
Asteptam si alte date despre ea pentru listuta.
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana Alexandra (n. 23 martie 2005)
rrox3 spune:
Daca tot am ajuns la pagina 10, v-am deschis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46504" target="_blank"> Mamici de martie - aprilie 2005 (25) , poate deveniti mai vorbarete ![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana Alexandra (n. 23 martie 2005)