Mamici de martie-aprilie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 13
adrianafedorca spune:
kathywsha felicitari sa-ti traiasca Iosif sa se faca mare si frumos te asteptam cu amanunte
FancyBaby felicitari sa-ti traiasca si tie fetita sa fie sanatoasa si frumoasa si te asteptam si pe tine cu amanunte si refacere usoara la amandoua

adrianafedorca spune:
fetelor ce liniste pe aici azi, cred ca toata lumea se odihneste, foarte bine ca si eu am dormit azi toata ziua, de la 14 la 18 , si tot mi-e somn, cred ca acum recuperez noptile pierdute, sunt curioasa daca la noapte voi dormi
clio spune:
Felicitari, Fancy baby 

Felicitari, Kathywsha 

Sa va traiasca puiutii, sa fie cuminti si papaciosi!!!!
Clio si bebelusa +36
adrianafedorca spune:
fetelor eu de vreo 2 zile nu fac altceva decat sa mananc sa dorm toata ziua si toata noaptea....am ajuns deja la 16 kg + , si nu pot sa ma opresc nici din somn si nici din mancare
mamacita spune:
Si eu la fel,de-abia ma trezesc si parca as dormi din nou;azi toata ziua am fost somnambula![]()
Felicitari,Anca si Kathywsha,sa va traiasca copiii si sa va bucurati de ei,sa continue sa manance la fel de bine,ca amandoi sunt grasunici si sa fie si sanatosi pe deasupra!

simonnete spune:
Buna fetele 1
In primul rand felicitari noilor mamici, sa fie puiutii sanatosi caci asta conteaza cel mai mult
am reusit sa-im dau calciul gluconic lui bb in ceiut,dar eu nu stiam ca are voie sa bea ceai pt ca nu imi spusese nimeni
rrox ai mare dreptate ,dupa ce mananca bb nu mai adoarme imediat ci am observat ca sta destul de mult timp treaz....si mie-mi place sa-l tin in brate
referitor la alaptat eu il pun la san doar de trei ori pe zi (zi lumina ),in rest bea formula (restul zilei si noaptea)
si eu nu imi simt deloc sanii grei ,doar mai curg din cand in cand
SA INSIST CU ALPTATUL LA SAN?
mai nou am oservat ca nici nu prea ii mai place sanul meu,suge putin adoarme si daca ii bag biberonul in gur ase trezeste si mananca cu pofta
SIMONNETE si bbGEORGE ALEXANDRU
mamanati spune:
Anca, Kathywsha felicitari pentru bebicii vostri. Sa creasca mari, sanatosi si sa va bucurati mereu de ei!
Gabrianah, Corrinutza, pentru ca sunteti pe ultima suta de metri va doresc mult curaj si bafta.
Mamacita, Oana ma bucur ca bebelusii vostri sunt bine in burtici. Sa dea Dumnezeu sa creasca sanatosei si dragalasi.
Mamacita, mersi ca esti grijulie sa-mi spui de vaccinul Rhogam. Sa stii ca eu si noaptea ma gindesc la el, tot sa nu uit de el. Am vrut sa-l cumpar din timp ca sa scap de grija lui, dar mi-a spus medicul ca e facut din singe sau placenta(nu mai tin minte) si nu are termen de pastrare indelungat. Dar medicul deasemenea mi-a spus sa nu-mi fac griji, o sa aiba el grija de asta. Dar tot ma gindesc mereu sa nu uit.
Roxana cred ca ai dreptate ca bebe are nevoie de sampon si sapun pentru baita. Dar sapunul nu-i usuca pielea? Poate e mai bine sa cumpar gel(daca e vre-o unul pentru bebei)? Sa ai grija de tine ca copilasii tai au nevoie de o mamica sanatoasa.
la toate, noapte buna si sa va pazeasca ingerasii.
B.N.
adrianafedorca spune:
neata burtici si mamici,
m-am trezit si eu, pap ceva si ma duc la vot, voi ce faceti?
Adriana si bebelinul 36+
teodora racz spune:
Buna dimineata!Vad ca sunt prima in aceasta duminica care s-a trezit direct pe forum!Desi am dormit bine ma simt cam buimaca;ma doare jos de tot burta si sper sa nu fi racit;ieri am fost la gradina,a fost soare si cald dar mi-a fost cam frig la picioare asa ca sper ca n-am prins un pui de raceala;
Ne-am mai intalnit cu niste prieteni care si-au dat cu parerea despre locatarul din burta mea si toti au avut acelasi verdict:va fi baiat!
Deja ma obsedeaza chestia asta pt.ca dr.mi-a spus de la 5 luni ca va fi fata;zicea ca pana atunci trebuiau sa i se dezvolte organele sexuale dar nu sunt!ba chiar zicea ca sta in pozitie ginecologica ceea ce numai fetele fac;
Sunt suparata;eu am luat deja cerceii si hainute specifice fetitelor;poate ma incurajati voi si imi spuneti care poate fi marja de eroare;
Oana felicitari pt.analize!
Mamacita sa-ti traiasca grasunelul!
Felicitari fetelor care au nascut si sanatate pt.bb.lor
Teodora si bb.37
mamanati spune:
Teodora, sa stii ca si eu patesc acelasi lucru. De doua ori la eco mi-au spus ca e fetita. Si toti care ma vad nu se abtin sa-mi doreasca ca baietelul meu sa fie sanatos. Si daca mi-ar spune asta doar strainii, dar si maica-mea le tine unisonul: "burticuta asta pare sa poarte un baietel". Dar culmea, acum citeva zile a venit in vizita la noi sora mamei si-mi spune ca si dupa burtica si dupa fata pare sa fie baiat. Intreb:"Da fata mea ce legatura are cu sexul copililui". Ea imi spune ca fetele "iau din frumusetea" mamei; ca apar pe fata pete... si ca la mine fata e curata. Si sa vezi de vre-o 2 zile am pe fata niste cosurele parca as fi in perioada pubertana. Cred ca asa le demontreaza bebica mea la toti ca e fetita. Eu incerc sa nu bag in seama ce spun povestile babesti, dar ar fi o supriza super mare sa iasa la lumina un baietel.
Si acum trec la alt subiect. Daca aveti timt vizita-ti acest link pentru a gasi info despre alaptare:
http://www.lalecheleague.org/FAQ/FAQMain.html
O zi buna la toate, pupici dulci de la noi. Iar noi pe la amiaza mergem la cumparaturi ca miine ne prinde saptamina 37, si mai sunt multe de cumparat!
Nati si Delia Melissa (36 sapt.+)
B.N.