Mamici de martie-aprilie 2005 (24)
Raspunsuri
andira spune:
Un nou capitol... chiar ca suntem harnice....![]()
Si eu tot Nivea am luat pt bebe, din exact aceleasi motive. Si eu numai asta folosesc, Oanamc - in afara de sampon, pe care tocmai l-am schimbat
.
Sa va spun si eu ce haioasa a fost bebe a mea azi:
Mi-a reprosat sotul meu ca nu vorbesc cu ea... ![]()
Pai, nu prea stiu ce sa-i spun.... Asa ca azi, dupa un somn de dupa masa, ma gandesc eu sa vad ce face, ca era liniste totala in burtica. Si-i spun:
- Sughitzel (mi-a venit sa o alint asa pt ca sughita in fiecare zi), ce faci? Ia da-i lu' mami un piciorus!!
Surpriza toala, zbang! imi trage una, ce-i drept timid...
Eu, fericita:
- Bravooo!! Ii mai dai una lu' mami?
Zbang! inca una.... apoi inca una.... ca sa-mi dau seama de fapt ca incepuse sa sughita.....![]()
oanamc spune:
Andira, si bebita mea sughita in fiecare zi!
Sa stii ca sotul meu m-a pus sa ii citesc povesti
.Asa a auzit el ca e bine; si eu am auzit tot asa, dar parca e ciudat sa ii citesc.Vorbesc cu ea si o mangai,de cantat nici nu poate fi vorba
, iar povesti ii voi citi dupa ce se naste.I-am mai pus muzica, dar se misca foarte tare - ori danseaza, ori se revolta, nu am putut sa imi dau seama...
kathywsha spune:
In sfarsit reusesc sa postez...
Fetelor am fost ieri la control, am 39 de sapt si 4 zile, si dr. mi a facut un control cu chestiile alea metalice, si unul manual deoarece sapt. trecuta am inceput sa pierd din dop si sa am secretii rozalii si usor maronii. Ei nu va spun ca de ieri de cand am plecat de la spital am avut o gramada de contractii, cand la 5 min cand la o ora. Dr mi a spus ca sunt dilatata de un deget...Deci noaptea trecuta nu am dormit iar astazi au inceput sa fie mai rare cam la o ora (si cand spun contractii adica din aceelea dureroase de stateam cu fundul in sus)
Rox si eu tot la cfr2 o sa nasc...si o sa incerc fara anestezistul acela "priceput"
andira spune:
Oana B, cred ca pe Rrox3 ar trebui sa o punem deja la mamici, a iesit din lista de candidate pe aprilie... ![]()
Oanamc, povesti nu mi-a dat prin cap sa-i citesc, mie mi se parea ciudat si sa vorbesc cu ea,
, si sotul meu imi scoate ochii pe tema asta..![]()
Iar de cantat, cred ca totusi ii place, nu cred ca se revolta... ![]()
![]()
Ma uit la ce se scrie in ultima vreme si ma simt nitel agitata, sincer...
Parca din clipa in clipa astept sa mai nasca cineva, si parca de pe o zi pe alta ma astept sa mi se intample mie...
Oficial, vineri am face 39 de saptamani, conform datei UM. Dar cum bebe a fost intotdeauna mai mica cu o sapt (deh, eu sunt nitel dereglata la capitolul menstruatie), consideram ca intru in sapt 38.
Si ma gandesc ca mai e asa putin....![]()
gilbertliana spune:
Asa sunt eu de joia trecuta. Si stiti de ce? Am un baietel!!!!!!!!!!! A avut la nastere 2kg 950gr, 50 cm lungime si il cheama Tudor. E blond de tot! Si seamana si pe mami si pe tati, sa nu se supere nici unul dintre noi. E ceva extraordinar!!!!!!!!!! Va doresc la toate o nastere usoara ca a mea si copilasi sanatosi si frumosi! Si sa nu va fie teama de nastere, pentru ca din momentul in care il vezi pe puiut, iti spui ca totul e floare la ureche, pentru ca merita.
Pupici la toate.
Ariela si Tudor.
lantana7 spune:
fetelor, Mamacita, probabil ca aveti dreptate in ceea ce priveste produsele cosmetice pentru bebe. De aceea am sfatuit-o si pe Mamanati sa le cumpere de acolo mai bine. Aici produsele difera destul de mult. Sanosan, de ex. nici nu cred ca exista, n-am auzit de el (unde e facut, in Romania?). Nici Nivea nu cred ca este pentru bebei. Numai pentru adulti si aici face parte din categoria produselor proaste (asta este cel putin parerea mea). Si eu foloseam foarte mult Nivea in Romania si imi mai cumpar si acum lapte de corp cind vin acolo, dar cele de aici sint oribile (miros, calitate, etc). Si asta pentru ca sint facute aici, foarte rar mai gasesti cite o crema de miini Nivea de la mama ei.
Asa ca voi cumparati ce e mai bun acolo si ce v-au sfatuit prietenele! Eu trebuie sa ma adaptez la piata locala.
Pupici 
giuliatm spune:

FELICITARI ARIELA!!!! 
BUN VENIT PE LUME TUDOR, SA CRESTI MARE, SANATOS SI ASCULTATOR!!! 

alessandra
& giuliatm 
danuta_t spune:
Felicitari noilor mamicutze Anca Mihaela, Gabi si Ariela. Sa va traiasca copilutzii sanatosi, voiosi si papaciosi si sa va bucurati de ei.
Adriana, o sa incerc reteta ta (cam babeasca, dar am mai citit azi pe net ca paracetamolul sau alte medicamente nu sunt indicate dupa sapt. 36 - ar influenta sistemul de coagulare al sangelui, deci hemoragii mai puternice la nastere si actioneaza si asupra sistemului sanguin al copilului).
Asa ca cei 37,5 care-i am o sa incerc inca sa-i tratez cu orice altceva.
Si o sa ii cer dr sa ma primeasca sambata, sa vedem ce facem mai departe.
Se zice ca raceala se vindeca cu sau fara tratament in 7 zile, asa ca sper pana sambata sa treaca.
Oanamc, vad ca fetita ta pe cat e de micuta pe atat e de voinica. Bravo ei ! Si-au facut vitaminele efectul ? A mai crescut ? Al meu seamana cu tati, genul mai "cool", finut si linistit. Mi s-a tot spus ca o sa vad flmul Alien pe burtica mea, dar nici pomeneala de asa ceva pana acum.
Citisem ca muzica pe care o asculti regulat in sarcina, o recunoaste pana la varsta de 1 an, iar cand e agitat, aceasta muzica il linisteste pentru ca ii aduce aminte de vremurile bune din burtica. De povestit cu burtica mi se pare si mie destul de ciudat sa o fac. Dar ma gandesc logic, ca sunt o vorbareata din fire, asa ca imi aude vocea chiar daca nu vorbesc cu el.
Somn usor la toate, fara insomnii la noapte,
Dana si bebelica sapt.37+