Cat de importante sunt spalaturile vaginale ?!

Cat de importante sunt spalaturile vaginale ?! | Autor: aileene

Link direct la acest mesaj

Stim toate femeile ca o igiena totala a intimitatii noastre este un lucru f important , fara de care multe probleme ar da navala , ca si : infectii , exema cu mancarimi si alte complicatii de aceasta natura !!!
Dar cum si ce fel de igiena perfecta sa adaptam fara sa atingem prea tare "flora" vaginului care are si ea rolul ei atat de important in procreatia unei eventuale sarcini ?
Ce fel de metode si care sunt cele mai "neutre" dintre toate pe care le cunoasteti ? Am auzit cateva ex. de spalaturi : ceai de musetel , apa cu bicarbonat , dar nu am incercat niciunul , cu toate ca ma-ntreb care-ar fi cel mai eficace , de aceea ma indrept spre voi , si sper ca voi avea raspunsuri cu sfaturi bune cat mai multe ! Va multumesc si primiti o si un din partea mea , Aileene

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

chiar saptamana trecuta daca nu ma insel a mai fost un subiect asemanator , aici la femina intim.
daca ai rabdare cauta-l si tu, eu zic ca nu este cazul sa incepem iarasi cu discutiile pe aceasta tema, k?

no offense

Andreea mami lui Theo & Florin poze

Salvati-l pe Mihaita!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Mai este un subiect deschis pe aceasta tema, pe muulte pagini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Nu ca n-as avea rabdare sa caut asa zisul subiect "asemanator" celui pe care l-am deschis eu , dar avand in vedere ca paginile de subiecte de pe "femina intim" sunt ...numeroase , iar paginile se schimba cu muuuult greu , iar eu cum am si eu o viata destul de ocupata , mai am si un nazdravan de 5,5 anisori si cere destul din timpul meu liber nu prea am timp sa caut cu toate ca am facut-o (intr-adevar nu m-am dus prea departe) si n-am gasit nimic pe aceasta "tema" !Asa ca fetelor nu ma certati ca n-am cerut sa mi se raspunda cu reprosuri , si nici nu-ncerc sa ma dau interesanta ci doar sfaturi ceream ... nu-i nimic , am sa mai caut , iar daca cineva vrea sa ma ajute sa dau cat mai repede de ceea ce caut , ar fi si mai bine si va spun multumesc de pe-acuma si va doresc la toate numai bine ! No offense ! A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Sant asa de muuuulte pagini cu metode de slabit si cu acel Montignac si cam in fiecare saptamana apar pagini cu problema slabitului, incat...zau asa! De ce sa nu-i raspundem, s-a discutat despre cum se fac spalaturile, daca e bine sau nu, cu ce...aileene a vrut sa stie altceva. Cat sant de importante. Nu ca m-as pricepe super bine, dar sant importante cand ai o problema si ti le prescrie medicul, altfel iti distrugi flora. Daca nu ai nici o boala fereste-te de boli printr-o igiena corespunzatoare, adica spala-te zilnic, dar umai la exterior pt ca vaginul are proprietatea de a se curata singur. Eventual foloseste servetele umede pt igiena intima daca vrei sa te reimprospatezi de-a lungul zilei, dar eu zic sa nu abuzezi de ele. Din cate stiu eu, ceaiul de galbenele e cel mai indicat pt spalaturi vaginale, daca creste cantitatea secretiei, dar nu e vorba de infectie. Dar nu abuza de metoda asta ca poti sa te racesti, sau, cine stie te infectezi cumva.

dianas

Mergi la inceput

DIANASesti intr-adevar o dulce , iti multumesc ca m-ai inteles si mai ales sensul subiectului meu , care este EXACT asa cum l-ai inteles , incepusem sa-mi fac ganduri in privinta exprimarii mele , mi-am spus ca poate nu m-am exprimat bine si fetele nu m-au inteles ?! Multumesc ptr sfaturi ! Eu nu ca as avea probleme in privinta asta , nu totul e ok , n-am treaba cu igiena partilor exterioare , dar imi pun o serie de intrebari in privinta spalaturilor interioare , stiind ca acesta are rolul ei de autocuratire , dar poate ca totusi este nevoie de spalaturi si la ce interval , ca prea des nu cred ca e bine ! Imi aduc aminte ca mama mea facea spalaturi cu irigatorul , punea ceai de musetel sau apa fiarta cu bicarbonat , iar cum eu n-am intrebat-o niciodata din cauza ca consideram ca nu trebuie intrat chiar asa in intimitatea , mai ales al mamei tale , (cu toate ca poate n-am dreptate in privinta asta , ptr ca o fata invata de la mama ei , multe) , chiar daca in alte probleme eram f complice impreuna , nu indraznisem sa-i pun intrebari in privinta asta ! De aceea eu m-am gandit ca poate voi avea sfaturi bune de la fete dragute care inteleg acest subiect atat de personal noua ! Hai ca n-o mai lungesc , te si-ti multumesc inca o data ptr raspunsul tau , DIANAS , numai bine iti doresc si fericire Aileene ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

quote:
Originally posted by aileene

Nu ca n-as avea rabdare sa caut asa zisul subiect "asemanator" celui pe care l-am deschis eu , dar avand in vedere ca paginile de subiecte de pe "femina intim" sunt ...numeroase , iar paginile se schimba cu muuuult greu , iar eu cum am si eu o viata destul de ocupata , mai am si un nazdravan de 5,5 anisori si cere destul din timpul meu liber nu prea am timp sa caut cu toate ca am facut-o (intr-adevar nu m-am dus prea departe) si n-am gasit nimic pe aceasta "tema" !Asa ca fetelor nu ma certati ca n-am cerut sa mi se raspunda cu reprosuri , si nici nu-ncerc sa ma dau interesanta ci doar sfaturi ceream ... nu-i nimic , am sa mai caut , iar daca cineva vrea sa ma ajute sa dau cat mai repede de ceea ce caut , ar fi si mai bine si va spun multumesc de pe-acuma si va doresc la toate numai bine ! No offense ! A.

daca asta ai inteles ca ti se fac reprosuri mai reciteste odata postarea mea.
si iti raspund si la intrebare.
eu una am patit-o de la spalaturile astea si nu le mai folosesc sub nici o forma, si crede-ma pe cuvant ca nu am mai patit nika de atunci.

sanatate si numai bine

Andreea mami lui Theo & Florin poze

Salvati-l pe Mihaita!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Fiecare are probleme, unii cu copii mai mici, alti cu copii mai mari, timpul tuturor e pretios.
Nimeni nu-ti face reprosuri, doar te roaga sa respecti regulile forumului. Folosirea forumului presupune ca ai citit regulamentul de functionare, daca nu, atunci te rugam sa-l citesti:

www.desprecopii.com/forum/rules.asp

01. Folositi optiunea de cautare a forumului
Inainte de a publica un subiect nou - folositi optiunea de cautare a forumului. Incercati de asemeni sa il publicati in forumul la care se incadreaza cel mai bine.

Ca sa-l gasesc, mi-au trebuit exact 30 de secunde:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45147

si s-a mai discutat si aici:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36996

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by aileene

Nu ca n-as avea rabdare sa caut asa zisul subiect "asemanator" celui pe care l-am deschis eu

Si nu e asa zisul subiect "asemanator", ci e chiar identic.

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Bine mai fetelor , nici o suparare , o sa caut si cred ca am si gasit un subiect pe aceasta tema , dar ceea ce nu inteleg eu este ca de ce raspundeti la subiectul meu daca n-aveti chef , eu nu v-am obligat si poate ca incet incet as fi dat de subiectul...(subiectele, ca am inteles ca-s mai multe pe aceasta tema ), de care n-am stiut si care vad ca totusi au succes si raspunde lumea la "ele" ! In orice caz a pune un subiect de orice natura pe acest site D.C. devine un lucru din ce in ce mai greu si prea multa lume raspunde ca si cum cineva i-ar ataca ! Eu sunt nou venita pe acest site si credeam ca-mi voi regasi odata cu oamenii pe care i-am iubit "romanii" si cultura cu vorba ei atat de draga mie cea romaneasca ! Sunt si traiesc in Franta de 12 ani , dar dorul de-acasa si vorba pe care-am vorbit-o timp de 25 de ani , nu se poate uita , de aceea eu prefer sa vin pe un site din tara mea de bastina ca aici sangele vorbeste si-s mandra sa fiu romanca , si radacinile stramosilor mei de care mi-e tare drag ! Nu ca n-as avea un site de-aici unde sa merg , am si aici cateva dar nu prea ma trage inima , nu ca n-as sti sa ma descurc in franceza , o vorbesc si o scriu fara probleme , dar mai aproape de sufletul meu e limba romaneasca si as vrea sa n-o uit si s-o transmit mai departe copilului meu , dar daca asa se prezinta lucrurile , n-am decat sa spun ca voi ramane pe de-o parte si voi cauta subiecte , in loc sa le creez eu insumi , ca n-am nevoie sa fiu inteleasa gresit sau sa-mi aprind paie-n cap cu nimeni si nici nu vreau sa ranesc pe cineva !
De aceea rog moderatorii , daca ei cred ca am abuzat pe undeva cu acest subiect , sa-l desfiinteze sau daca ei cred ca este "O" si nu merita ...
Va multumesc si va rog pe fiecare sa n-o luati in nume de rau !!! Cu recunostinta Aileene si Alexandre va

Mergi la inceput

Scuze , mesajul meu s-a dus prea repede si vroiam sa raspund lui karina si sa-i spun ca am inteles , numai ca nu-nteleg de ce exista mai multe discutii pe aceeasi "tema" ?
mamicaluitheo am citit primul tau subiect cu atentie , dar nu stiu de ce am avut impresia ca "deranjam" cu acest subiect atat de repetitiv (de care nici n-aveam idee ca exista din cate am ajuns eu sa vad , ptr ca cautasem un pic si n-aveam chef sa caut cele 15 pagini ...mi s-a parut prea lung )! Nu-i nici o suparare si sper ca nici ptr tine ?!
Chiar ai patit lucruri neplacute din cauza spalaturilor ? Ce fel de spalaturi faceai ? Cat timp ? De ce le-ai oprit ? Acum am inteles ca-i mai bine si vad ca ai si 2 copilasi frumosi , sa-ti traiasca si sa creasca mari , sa-ti aduca multe bucurii !
Eu cand eram la mama acasa ma spalam in cada cu sapun (de oricare) si n-am putut avea bb decat dupa 4 ani de tratament si regret f mult ptr ca-n fam mea toate femeile au avut sarcini , pot spune ... una dupa alta , daca n-aveau grija !
Iar eu incerc acum sa-l fac pe al 2 lea , daca D-zeu o vrea ! Insa mi-e f greu din cauza prostiei pe care am facut-o instinctiv in tinerete si de care consecinta nu m-am gandit c-ar fi atat de catastrofic , pacat ca n-a existat pe-atunci o metoda eficace de discutie cu oameni care sa-mi fi dat cate un sfat in privinta asta ! Acum e prea tarziu ptr "cainta" ! Te las cu bine si te si-ti doresc numai bine , Aileene

Mergi la inceput