Mamici mai-iunie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Plus, ca ar trebui sa ne dam deja seama cam cand e motiv de panica...si BB al meu are momente cand e tare cumitzel si se misca de parca s-ar misca in somn...si dupa aia urmeaza intinsul, dansul, lectia de aerobica, jogging si tzopaiala la greu...ca de exemplu, al meu se cam misca de o ora incoace...si incet incet vad ca da cu mai putin spor, semn ca si-a bagat degetu in gura si la nani...ca o sa mai corespondeze cu mami si pe 8 si pe 10:30 seara pana la 11, ca nu o putem lasa pe mami sa adoarma repede

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Fran,nu iti fa probleme,si la mine a fost o perioada in care bebe era mai linistit,acum are perioade cind e tare activ,numai valuri mi se face burtica.

Anca 34sapt. si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna! Imi pare rau ca n-am avut timp sa scriu si eu, am citit abia acum ultimele 6 pagini de discutii. Dar programul meu a fost foarte incarcat pina acum, dus copil la gradinita, scoala, casa si gatit, luat copil de la gradinita... noaptea cadeam lata si citeodata adormeam chiar inaintea Agatei. Acum sint mai libera si sper ca mai prind si eu vreo doua saptamini de taclale. Eu sint in saptamina 35, teoretic termenul este 2 mai, dar practic pot sa nasc oricind pina atunci. Ma simt bine, am luat 18 kilograme pina cum, dar spre deosebire de sarcina cu Agata, cind am luat 20 dar peste tot, acum cele mai multe sint pe burta. Am un burtoi... m-au intrebat citiva cunoscuti daca sint sigura ca e unul si nu sint doi. In concluzie, totul merge bine, analize bune, bebelusul este deja intors si in pozitie buna. Dar...
Am vazut ca vorbeati despre miscari. Si eu am acelasi stres legat de miscarile bebelusului. Mie mi se pare ca e extrem de linistit, nu zic ca nu misca, dar cam vreun sfert de ora la 3 sau chiar patru ore si atunci e destul de cuminte. Eu credeam ca toti bebelusii sint ca Agata, care facea valuri-valuri cite trei-patru ore si dormea un sfert de ora! Este adevarat ca de aproape patru ani, tot valuri-valuri face ca in burtica, e ca argintul viu, nu sta o clipa intr-un loc. L-am intrebat pe doctor si mi-a spus ca atita timp cit il simt miscindu-se de citeva ori pe zi si in rest nu pare sa fie nici o problema, totul este in regula. Dar eu tot nu m-am linistit! Si vorbesc cu el, ii pun muzica, il mingii ca sa-l trezesc, citeodata reactioneaza si se misca, alteori nici nu ma baga in seama. Adica la muzica reactioneaza intotdeauna. Cum ii pun muzica, cum incepe sa se miste, nu foarte tare ca Agata, dar destul ca sa-l simt si sa ma linistesc. Sper ca doctorul sa aiba dreptate si sa nu fie nici o problema! Va pup si va doresc numai bine!

Cornelia, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Ca tot a facut moata mea un an azi....pentru cine se plictiseste si are chef sa citeasca impresii dupa 5 zile de la nastere, poftiti aici (pe undeva pe la jumatatea paginii): http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24020&whichpage=6&SearchTerms=Mamici,martie,aprilie,2004 .

Mickyyy (30 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

'neata!

vad ca se raresc randurile, din pacate, ramanem tot mai putine, si mai putine care scriu consecvent. mno, de ce incep eu asa un mesaj dis de dimineata? m-am trezit cu fata-n perna. vi se-ntampla? de fapt despre asta va propun sa vorbim azi. cum e cand sunteti pur si simplu nervoase, irascibile. pur si simplu, fara vreun motiv intemeiat. d-ale sarcinii, veti spune. da, stiu, dar asta nu-nseamna ca nu ma enerveaza starea asta, ba mai mult, cu siguranta ca-i pun in dificultate si pe cei din jur...

eu azi la 11:00 merg la policlinica sa-mi iau rezultatele la analizele de urina. am ceva emotii, recunosc. sper ca sunt ok, mai ales ca la analizele de sange m-au programat doar in mai. cam tarziu!!!

mickyy, am citit ce ai scris la cateva zile dupa nastere. esti o norocoasa, ce mai! parca imi dai curaj. la cate povesti despre nastere am citit si m-au speriat, cand citesc ce scrii tu, parca as fi mai linistita. la multi ani pt malina! eheeeehhe..e nascuta in aceeasi zi cu matusa mea, cea care va fi si nasa fiicei mele. berbecut...energie cat incape. ba nu, mai mult! :)

Adina (+16kg) & babygirl Ema (sapt.30)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Buna dimineata, burtici! Noi ne-am trezit de la 4 si jumatate. Pur si simplu n-am mai putut sa dorm, cu toate ca m-am culcat pe la 23.30. M-am trezit si am bantuit prin casa, am golit frigiderul si am stat pe net. Si voi aveti probleme cu somnul?
O zi frumoasa si fara pacaleli!

Mygirl si Alexandra(33 sapt+)

Mergi la inceput

Mikkyy, e intr-adevar o poveste emotionanta care da multora curaj.....sa fie Malina sanatoasa si sigur o sa facetzi o familie frumoasa de indata ce va veni si BB.
Fetelor, m-am gandit la un nume ptr. fetitza mea: si anume o varianta ar fi Georgia...voua cum vi se pare?
Nr. 2...cum pot sa postez si eu niste poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Neatza!!!
Babygirl, eu nu pot spune ca sunt nervoasa, dar cand mi se intampla ceva ce nu-mi convine, imi vine pur si simplu sa injur (nu urat de tot), dar tot nu este frumos.Inainte de sarcina nu eram asa.
Cred ca la fiecare din noi sarcina se manifesta in fel si chip.
Azi vad ca este o zi frumoasa, nu am iesit afara inca, dar macar este soare si ne mai bine-dispune.
Pupici,
Margott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Fran,in primul rind tie trebuie sa iti placa numele pe care vrei sa il pui bebelusului.Mie cel putin imi place Georgia sau Georgina.Eu cred ca am sa ii pun fiului meu Cristian Lucian.Ma mai gindesc.
Eu inca tot nu am scapat de raceala,ma enerveaza ca nu pot respira,imi este nasul infundat si nu mi se desfunda cu nimic.Innebunesc,nu stiu cit o sa o mai tin asa ,nici nu simt gustul mincarii.Sper ca pina nasc sa imi treaca.

Anca 34sapt. si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Buna-dimineatzaaaaaaaaaaaaaaaaa! Fetele, iar dormitzi?

Mergi la inceput