Mamici mai-iunie 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 8
andreea.a spune:
Simonaeus, o sa ne lipsesti! Sa mai dai un semn de viata cand poti! 

Andreea
& bb
Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg
Luluku spune:
Simonaeus, si noi o sa iti ducem dorul tare tare mult........
si sa ne mai dai de veste din cand in cand.....Nastere usoara, BB sanatos, si multa sanatate si tie...
Pupici multi!
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
mikka spune:
Simonaeus, miine te urmez si eu, asa ca ne auzim la telefon... sau ne vedem pe la raioanele de bebelusi!
Sa dea Dumnezeu sa ne vedem cu bine, Anna sa fie sanatoasa, si tu la fel!
Te pupam!!!
DPN 15 mai
fran spune:
Buna fetele -mai pe inserat ca de cand stau acasa m-am lenevit rau...
Mickyyy sa-ti traiasca gogosica si se te bucuri de ea si de surioara ei

Mey eu sunt cam ingrijorata - bebelina mea s-a lenevit rau, de ieri misca mult mai rar si mai incet...stiu ca pot fi si perioade din astea, dar aveti idee cat timp dureaza ?
Eu am o carticica in care zice sa numeri miscarile intr-o ora- si daca trece o ora fara MINIM 10 miscari, sa incerci din nou dupa ce bei/mananci ceva dulce... daca e tot asa sa anunti medicul ...Pai, eu de azi dimineata cred ca in total am simtit 10 miscari... Voi ati patit asa ceva?
Da' am si o veste buna- fina mea e gravida in 5 saptamani- a fost ieri la eco...
Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai
Luluku spune:
Fran, nu cred ca e cazul sa te sperii, dar daca vrei sa te linistesti intreaba un doctor....
ca eu sa fiu sincera nu stau sa numar de cate ori se misca...pai cred ca as inebuni daca nu mi-ar iesi la numaratoare de fiecare data.....
Valeu!
Dar eu stiam de 10 momente cu miscare pe zi...nu 10 miscari la ficare ora..
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
mikka spune:
Fran, eu zic sa stai tu linistita, ca daca ne luam dupa toate carticelele, ajungem la nebuni... Doar nu e metronom, sa miste de atatea ori la atatea minute, cu intensitate de atata si in partea stinga sus... Nu-ti mai face probleme, ca si noi avem perioade in care lenevim de nu ne mai recunoastem... chiar tu ziceai ca de cind stai acasa te-ai 'puutrosit', daca-mi permiti. Poate si bb este mai relaxat si n-are motive de agitatie.
Asa ca vezi-ti linistita de treaba si de bb...
DPN 15 mai
Luluku spune:
Ar fi chiar culmea sa fie copii nostrii mai tari decat Robotil telefonic: Este ora 12 ( un sut) si 1 minut, o secunde ( inca un sut)...chiar daca ar fi sa ne luam dupa toate cartile am capia
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
sim76 spune:
fran exact cu treaba asta ma stresez eu pe-aci prin casa, ca de azi-dimineata de-abia am simtit-o pe micutza, ceea ce nu ii sta deloc in caracter,avea cel putin un numar dimineata cand ma trezeam, si tot ma foiesc prin casa, citesc ba una, ba alta, chestia e, ca incerc sa stau relaxata, dar pe de alta parte, astia zic sa iti anunti doctorul daca vezi o incetinire in miscarile bb-ului, si tot asa, am baut 2 pahare de lapte, am stat pe o parte, cu ochii pe ceas, si nu mi-au iesit la numaratoare,bashca ca miscarile au fost incete rau de tot ...naiba stie..oricum sunt pe faza si cu ochii pe ea !
hai sa ne calmam, ca s-or odihnii sa intre la noapte in tura a3a..:)
Simona-DPN 24 iunie
gabitzam spune:
Si eu imi aduc aminte ca era vorba despre 10 miscari pe zi.
Oricum, acum nu prea mai au loc sa miste prea tare, miscarile sint mai lente, nu mai zburda ca in trimestrul 2 de sarcina.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
sim76 spune:
pai tocmai aci cred ca e baiul, ca inainte nu ma stresam ft tare, ca se zice ca era loc suficient sa se fatzaie pe acolo, de abia acum tre sa simtim mai tare loviturile,ca le-a intrat locuinta la apa..
eu chiar incerc sa ma calmez,si voi iesii pe afara la o cura de aer curat s-o oxigenez pe piticutza...
simona - DPN 24 iunie