Mamici mai-iunie 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 15
nelia spune:
Eu am folosit crema antivergeturi Sanosan la prima sarcina si tot mi-au aparut vergeturi... dar dupa nastere, cind tocmai credeam ca am scapat de ele. S-au mai atenuat ele datorita cremei pe care am folosit-o si mult dupa nastere, dar tot au ramas pe burtica, in jurul buricului, probabil acolo unde a fost pielea mult mai solicitata. Si dupa ce am terminat cu alaptatul si sinii si-au revenit cit de cit la forma initiala, am observat ca si pe ei am citeva vizibile, desi, in timpul sarcinii am folosit regulat crema. Acum nu m-am dat decit cu crema hidratanta sau cu ulei de masline, despre care am auzit si eu ca ar fi bun, cu atit mai mult ca sigur este sanatos, unele creme nefiind tocmai indicate in timpul sarcinii.
Fetelor, voi aveti toate dunga maronie pe burta? Are vreo legatura aceasta dunga cu faptul ca e fetita sau baietel inauntru? Intreb pentru ca eu la sarcina cu Agata am avut o dunga groasa de un deget si foarte inchisa la culoare, care a aparut imediat dupa 7 luni si a disparut de tot mult dupa ce am nascut, iar acum nu am nimic sau cel putin nu am avut. Sint in saptamina 35 si abia ieri am observat ca am o dunga firava si deschisa la culoare. La voi cum e? Numai bine!
Cornelia
&
(DPN 2 mai) si Agata (3 ani si 9 luni)
anky spune:
Nelia,eu nu am nici o dunga si nu am avut nici la prima sarcina.
Anca 35sapt.
si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
gabitzam spune:
Nu cred ca are vreo legatura dunga de pe burtica, cu sexul copilului. Unele fete nu au chiar deloc, altele au dunga foarte accentuata.
Pe mine ma omoara de citeva zile durerile in zona inghinala, cind ma asez, cind ma intorc in pat, cind urc scarile... Banuiesc ca incepe sa se dilate zona bazinului, si de aici vin durerile. Poate si de la greutate sint mai solicitate ligamentele.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
gabitzam spune:
Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46489" target="_blank"> Mamici de mai-iunie 2005 (43)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
beatriced spune:
Buna fetelor!
Ma numesc Beatrice si sunt insarcinata in 32 sapt si 5 zile. DPN va fi pe 22 mai si voi naste un baietel. Voi naste in Danemarca!
beatrice rotaru
beatriced spune:
Buna din nou!
Am uitat sa zic ca numele baietelului pe care-l voi naste va fi Alex.
beatrice rotaru