Mamici mai-iunie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Fetele, va pup si eu.....si ne revedem luni!
Nah ca mi-a venit si mie randul la munca

http://pg.photos.yahoo.com/ph/re_dinu/album?.dir=6a1c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/re_dinu/my_photos

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by mariamunteanu

Eu am cumparat de toate pt. bebei, mai putin hainute dar rezolvam si asta in urmatoarele 2 saptamani. N-as fi crezut ca sunt atat de scumpe atat cat sunt de mici. Dar sa fie copiii nostri sanatosi ca asta conteaza.

Maria sapt.33

Mariamunteanu,incearca sa cumperi hainute la C&A sau H&M(Hennes Mauritz),daca aveti in Austria,sint mai acceptabile ca pret.

Numai bine

Anca 34sapt. si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100
Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ile spune:

Buna seara,fetelor! Mai e cineva pe DC,sau sunt singura?Va scriu acum pt ca tocmai am vazut acum la Prima doua nasteri prin cezariana si mi s-a cam facut parul maciuca.Parca tot natural mi-ar conveni mai mult,de fapt nici eu nu mai stiu cum vreau.Oricum,las totul la aprecierea medicului si a copilashei,care nu stiu daca s-a intors cu capul in jos.Voi cam cum ati prefera sa nasteti,daca ar fi sa alegeti?
Ile 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Ile, am prin si eu putin din emisiunea asta....mai emotioneaza mai mult decat sa ma sperie. Pur si simplu imi dau lacrimile cand vad ca apare bb....Referitor la nastere, eu o aleg pe cea naturala (la ora asta sunt curajoasa si zic ca nu vreau epidurala). Nici nu ma gandesc la cezariana - decat in cazul in care nu se poate altfel, si spun asta ca am fost patzita rau cu o operatie de apendicita dupa care am stat in spital aproape o luna cu infectie...amandoua variantele sunt dureroare dar, zic eu, suportabile din moment ce atatea mamici fac si bb 2, 3...etc. Ma gandesc doar sa fie bb bine, ca in rest eu ma descurc. Acum cred ca am intrat in perioada "pregatirii cuibului" - cand eram la munca visam la concediu, sa lenevesc toata ziua, sa dorm mult si sa ma uit la TV(ajunsesem sa-mi doresc sa vad o telenovela)- in schimb, sunt in concediu si ma trezesc la 4 jumate dimineata, si nu pot sa stau decat in fata calculatorului linistita- in rest aranjez dulapuri, sterg, frec podele, instalatii sanitare si tot ce vad in fata ochilor- pur si simplu nu am stare! Bineinteles, daca ies in oras nu intru decat in magazinele ptr bb, de m-au invatat toate vanzatoarele. Si e destul de periculos sa ies in fiecare zi, ptr ca nu ma pot abtine si "toc" tot ce am in portofel pe tot felul de nimicuri. Cred ca nu v-am spus nici o noutate, nu-i asa?

Mygirl si Alexandra (33 sapt+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Sunt si eu pe aici, burtici! M-am uitat si eu la emisiune si am aceeasi problema, mygirl - imi dau lacrimile ceva de speriat! Si imi pare tare rau ca nu am vazut si o nastere naturala. As fi vrut sa vad cum e, caci recunosc ca mi-e frica, mi-e o frrrriicaaa.. Mygirl, esti curajoasa - eu vreau sa nasc normal, dar nu cred ca as putea fara epidurala. Iar apropos de curatenie - am facut si eu la fel, toata ziua dereticam prin casa. Insa acum si dupa un simplu "aspirat" ma doare spatele si mai ales piciorul drept. Ultima data nici nu am mai putut sa calc in piciorul drept.

Andreea & bb Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Mergi la inceput

Buna dimineata!Dupa cum vedeti sunt f matinala,asa sunt de cand stau in concediu.Sunt putin indispusa de vremea de afara.Innourat si cam frig mi s-a parut.
Mygirl,vad ca ai 33s+ ca si mine.Cand ai dpn-ul si unde o sa nasti?
Am inceput sa cam am obsesii,si anume sa vad daca nu incep sa pierd din dop si eu sa nu fiu pe faza.Nu stiu de ce am sentimentul ca o sa nasc mai devreme un pic,cu toate ca nu am avut nici cea mai mica problema pe toata durata sarcinii.Poate mi se trage din dorinta de a-mi vedea copilasha cat mai repede.La capitolul rabdare stau cam prost(sunt zodia gemeni si astia cam asa sunt).
Ile33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Buna dimineata, vin si eu la apel!!!!
Am constatat ieri cu mare stupoare si ingrijorare ca mi-au aparut doua puncte vinetii pe coapsa stanga sus spre interior. Zic eu, or fi niste vase de sange care s-au spart, caci sut pe langa un vas de sange mai pronuntat. Aseara vorbind cu o prietena, m-a "linistit" spunandu-mi ca sunt vergeturi. Seara le-am dat cu gel anticelulitic de la Hofigal, asta aveam in casa. Ciudat este faptul ca dupa o noapte s-au mai retras, dar acum uitandu-ma sunt la fel ca aseara. Acum incerc sa ma impac cu situatia. Am citit tot pe acest forum ca ar fi bun si nu prea scump(cam 200 000 lei) o crema anti-vergeturi Sanosan. Stiti ceva despre ea?
Si o alta intrebare, cam stupida dar am intrat in panica.Daca au inceput sa apara vergeturi, acestea vor continua sa apara chiar daca ma voi da cu creme anti-v.??? Eu ma dadeam inainte, cei drept am insistat mai mult pe burta si sani, cu lotiuni hidratante pentru corp. Nu neglijam picioarele, dar insistam mai mult pe partea exterioara, si nemernicele au aparut in interior!
Va rog sa ma sfatuiti si pe mine!
Margott, 30 sapt

Mergi la inceput

Si eu am observat acum vreo trei zile ca mi-au aparut inspre sold niste vergeturi f subtiri,dar mi-au aparut!!!!!!!!!!!!!Si eu care credeam ca o sa scap fara ele.De acum si pana la sfarsit,tre sa ne tot asteptam la ele.Oricum,cele mai multe apar in ultimele sapt.Eu nu am fost f constiincioasa cu unsul,dar stiu ca totul tine de pielea fiecareia.Nu am folosit creme speciale,ci ulei de masline,care stiu ca e f bun.Asa, ca Margott,asta ne paste.Macar sa nu fie prea multe si f groase,cum am vazut eu pe la alte persoane.
Ile33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Buna dimineata si de la noi! Abia acum o jumatate de ora ne-am trezit, am fost tare puturosi.
Margott, si mie mi-au aparut niste liniute vinetii pe sani. La inceput am crezut ca sunt vasele de sange care oricum se vad mai pronuntat, insa am constatat ca nu dispar de fel. Pana acum am folosit Johnson's baby oil gel pentru corp iar pentru zonele "predispuse" (sani, coapse, burta) crema de galbenele. Insa, dupa cum iti spuneam, degeaba. Am auzit si eu de la alte fete ca Sanosan ar fi buna, eu zic s-o incercam! In plus, a mai fost o discutie despre vergeturi si mamicile spun ca daca e sa-ti apara, iti apar oricum, cu oricata crema te-ai da. Singura bucurie e ca le mai diminuezi..
Ile, pe cuvant ca si eu am aceeasi senzatie, cu toate ca sunt ultima dintre voi care va naste. Nu stiu de ce. Se poate sa fie din cauza nerabdarii..

Hai ca a iesit soarele! Sa avem un weekend minunat!

Andreea & bb Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Mergi la inceput

Andreea,ti-am vazut pozele.Ce dunga meseriasa ai pe burtica!!!!!!!!!!!
La mine nu se vede aproape deloc.Si ai si o burta tuguiata,ca si mine.Apropos,ce ai fata sau baiat?Se zice ca tuguiul apare cand ai baiat.La mine e pe dos ,ca eu am fetita!
Afara a iesit soarele,dar e f frig,sunt in jur de vreo 5 grade.Si eu care de abia asteptam primavara sa scap de hainele groase,mai ales ca la nici o geaca nu ma mai pot inchide,astfel incat am trecut la gecile sotului,care are 1.86m si 115 kg.Eu avand doar 1.63m.Va dati seama ,nu,cam cum e situatia? Si cu toate astea nu m-am ingrasat f mult,cam 12,13 kg.
Ile33+

Mergi la inceput