Mamici din Constanta (30)
Raspunsuri - Pagina 6
dadi_t spune:
Si noi si noi cu ...Poze noi!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+
Bianca (14 febr'04)
Poze noi!
Ce nu poti controla...evita!
irinabungau spune:
Dragi mamicutze si gravidutze de Cta,
Multzumesc mult pentru primirea calduroasa, sunteti toate niste dragutze!!
Diana, ce surpriza placuta!!!!!!! Nu-mi imaginam ca ne vom intalni... tocmai aici!!!!! Sa-ti traiasca baietelul, Tibi este un dulce! Noi nu am mai vorbit de la nunta ta parca, nu?? Oricum, intram noi pe PM pentru mai multe detalii. Te pup oricum, ma bucur mult ca te gasesc aici.
Imi pare rau ca nu am avut timp sa intru imediat dupa ce am cerut sa fiu trecuta pe listutza, dar niciodata nu-i prea tarziu...
Pai... ce sa va zic de mine??? Ca-s multe de zis..![]()
Cel mai important lucru la ora asta este ca sunt gravidutza!!!!! avem 21 de sapt. la momentul acesta, suntem relativ bine si eu si bebe (nu stiu inca ce ascunde intre picioruse, dar cum aflu va spun) si suntem foarte fericiti!!!
Zic relativ bine pentru ca am avut probleme inca din perioada critica, am avut iminenta de avort, eu lucram in SUA la ora aceea si nu mi-au dat un tratament corespunzator (adica de loc!!!!!) drept pentru care am renuntat la job si am venit acasa unde-i bine....
, am intrat pe tratament si stau ca o boieroaica acasa...
Vorba vine, pentru ca m-am plictisit de moarte, dar... este mai bine pentru bebe pentru ca la un moment dat iar am avut probleme, cu placenta de data asta, care nu vroia sa se ridice si pace... am bagat injectii cu Gravibinon 2 sapt, dar acum suntem bine. Nu am voie sa fac nici un fel de efort, asa ca mi-am luat gandul de la gimnastica de gravide...

De lucrat la ora asta nu lucrez, dar figurez ca angajata la o firma (Diana stie care
- e numai fictiv, imi platesc toate alea ca sa beneficiez de CIC) , asa ca sunt asigurata la capitolul asta.
Cam asta ar fi in mare despre mine, voi intra mai des pe-aici sa vad ce fac mamicile si cu ce se confrunta...

Imi pare rau sa aud ca unii copilasi sunt bolnavi, sper din tot sufletul sa se faca bine cat mai repede, iar gravidutzelor le doresc sarcina usoara in continuare.
Aaaaa, era sa uit, am vazut la un moment dat ca una din mamicutele de aici are un magazin pentru bebici, asa-i???? Nu reusesc sa-mi amintesc la ce pagina am vazut asta, si ca sa nu mai caut acul in carul cu fan, te rog mult sa-mi dai si mie pe PM o listutza cu ce ai pentru bebici: carucioare, patuturi, preturi, ok???? Multumesc muuult de tot!!!
Pup,
Irina si bebe 21 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
roxanaz spune:
hello hello.
pai Tatiana ce ne facem mama, daca voi la ora aia va treziti....noi suntem deja obositi de plimbarici!![]()
Irina, era vorba de Marlen, care are un stand in Metropol, etajul II (asa parca, sper sa nu fi gresit).
daca e vremea ca azi de rece si cu vintul asta...io nu bag mina in foc ca venim duminica. dar daca nu...suntem acolo pe la 10. asa ca cine ajunge da un apel sa ne prezentam si noi la cofetarie.
da Tania cresc piticii astia...ca din apa...da parca mai era anul trecut si rideatzi de mine ca n-am burta deloc....
si ca am pitiku in buzunar![]()
sinzi_ana spune:
roxa oi fi tu la 10 in parc, da noi venim la 9.30!!!! intreceti asta!!! ![]()
copilu meu sta de juma de ora in cada si nu mai pot sa il scot!!!!!!!!!!!1 solutiiiii?????????????
"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."
Sinzi
si David
David pe tractoras
irinabungau spune:
Roxana, multumesc mult pentru informatie, o sa-i fac o vizita zilele astea...![]()
![]()
Dragele mele, va doresc plimbarici placut in parc,
Irina si bebe 21 sapt.
BDana spune:
Buna, mamaici. Tania multumim de aprecieri si de urari. Si tie sa iti traiasca fetele si sa fie sanatoase.
Eu nu pot intra prea des pe aici ptr. ca al meu grasan doarme foarte putin in timpul zilei iar cand e treaz nu sta nici 10 sec. singur, nici la p*p* nu pot sa ma duc fara tipetele de rigoare. Si nu pot doar sa stau langa el, sa citesc ceva de exemplu. Nu, trebuie sa ii dau tentie tot timpul ca altfel e jale. E foarte revendicativ...

Mamica Dana si un bebe Cristi.
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/badiladana/
dadi_t spune:
Irina te-ai conformat. Mai mult decat satisfacator ai dat detaliile!
E...acum te asteptam cu ..restul pe parcurs!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+
Bianca (14 febr'04)
Poze noi!
Ce nu poti controla...evita!
sinzi_ana spune:
Tania nu ca vreau sa iti intorc urarile...dar Bibi e asa scumpa!!! Un bibelou!!!!
"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."
Sinzi
si David
David pe tractoras
sinzi_ana spune:
Irina ce super sunt pozele!!! Cine le face??? Mai ales cele din Alaska...beton!!! No comment!!!
Sinzi
si David
David pe tractoras
irinabungau spune:
sinzi_ana, pai... suntem o familie de artisti ![]()
, si eu si sotul meu suntem fotografi, in SUA am lucrat ca fotografi - el este inca acolo pana nasc...

Ma bucur ca-ti plac, ne-am plimbat prin lumea asta pe unde nu ne imaginam...
Tatiana, vine si restul, incetisor incetisor...![]()
![]()
Pupici,
Irina si bebe 21 sapt.