Mamici din Constanta (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

am pus si noi poze noi....
linkul de la semnatura mai la urma...

"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."

Sinzi si David
David pe tractoras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

A doua noapte alba, si nici nu mai simt oboseala.
Il pazesc pe Bogdan ca face febra. Oare asa trebuie sa faca continuu? Ii tot dau belladona si-i ud sosetele dar frige tot timpul.
Tania, Vic, va rog sa nu fiti suparate pe mine, daca as fi banuit vreo clipa ca suntem raspandacii oreionului nu m-as fi intalnit cu voi. Nu pot decat sa sper ca nu se vor imbolnavi nici puiutii vostri si nici ceilalti copilasi cu care ne-am intalnit.
Pe Andrada nu am unde sa o izolez ca doar eu ma ocup de copii si in plus daca mamaia e in spital si mama e tot timpul la ea, chiar nu am la cine sa o duc. Ar fi chiar inutil, zic eu din moment ce ei au stat tot timpul impreuna iar Bodo mai bea apa din biberonul ei cand ii era sete.
Sunt intr-o situatie foarte dificila pt ca ma gandesc daca face si Andi oreion pana plecam, nu am cu cine sa o las acasa ca doar nu o s-o iau bolnava, iar daca face in Grecia, ce fac daca apar complicatii?
Ma rog sa nu se imbolnaveasca nici ea si nici ceilalti copii cu care ne-am intalnit pentru ca Bodo sufera si-mi zice ca-l doare tare, tare. Este umflat, practic deformat pe o parte, e apatic, nu mananca...

Sa vezi ca sa prevezi, sa prevezi ca sa previi!

pozele noastre: http://www.adina.as.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Adina puiule cind trebuie sa plecati? daca face Andrada e ok....ca scapi. oricum nu cred ca trebuie sa plecati, indiferent de complicatii sau lipsa lor. nu iti poti amina excursia? cred ca ar fi cel mai bine. in mod normal Andrada trebuie sa prezinte si ea simptome in urmatoarele 3-4 zile - cu perioada de boala 14 zile...se fac aproape 3 saptamini. dupa aceea poti pleca linistita, mai ales ca a trecut si faza contagioasa.
Tatiana, vorbim la telefonm, depinde de programul amindurora.
pupi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_smn spune:

Tatiana, ai o fetita frumoasa. Se uita si fi-miu! Mai sti, poate are vreun gand!
Sanzi, imi place casuta lui David! Oricum, e tare serios si ganditor, are atatea pe cap!
Va pup! Trebuie sa culc gandacul.

Cristina si bebelusul Mihaita (11.05.2004)
http://community.webshots.com/user/cristina_smn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna Dimineata!
In primul rand cu scuzele de rigoare PT. INTARZIERE:
LA MULTI ANI, IONELA!
SA FII SANATOASA, FERICITA SI IUBITA!
Mai fetelor, ce ti-e si cu doctorii astia. Am vorbit cu pediatra fetelor despre posibila contactare a oreionului si mi-a spus ca nu se transmite asa usor(desi pe net apare ca este chiar contagios) si ca si ce daca daca fac fetele.Ca e bine sa faca oreion, dar de ce nu mi-a spus. Ba mai mult sa nu o separ pe Anduta de Bibi, ca mai tarziu daca face oreion apar complicatiile. Dupa ce am vb cu ea am ramas intr-o ceata si mai mare. Luni Anduta incepe si scoala si trebuie sa o las pt. ca nu stiu daca o sa faca boala sau nu.Mooor, mai ales ca o luna nu ne vom vedea cu voi.......O sa mergem in parc, dar ne salutam de la distanta.....nu ne suparam!
Adina, draga mea, nu trebuie sa-ti faci procese de constiinta ca nu aveai de unde sa stii de oreion.Doamne-fereste sa fiu suparata pe tine.E adevarat ca in prima faza am fost socata, dar poti stii imunitatea fetelor mele cum lucreaza? mai vedem. Oricum cu Fetele ne vedem la plimbare cum se face mai cald. Ori-ori!Pupici multi pe obrajorul dureros a lui Bogdan.Vezi de ce era mai matzait...El care e asa cuminte de obicei...
Sinzi, de mult voiam sa te intreb: de unde ai luat cortul pt. David? E bestial.Eu i-am luat Andutei ceva de la Libraria Divertis , dar nu se compara.Sa stii ca raman consecvanta vis-a-vis de David: e frumusel de vreau sa-l iau acasa...dar peste vreo 20 de aniCe zici???N-ati mai ajuns prin zona pe la Doraly, voiam sa va cunosc si eu face /face asa acum...avem de asteptat mult si bine.
Roxana, mey ce bine arati! Ce-ai facut de ai intrat asa la apa????Ce mamica sexi are pitaku! Bibi doarme exact ca si Patrick, cu funduletul in sus si piciorele sub ea. La incepiut ma trezeam noaptea sa o intorc, acum o las sa doarma cum vrea ea.Tare dragalasi sunt!Si grasunelul vad ca deja exploreaza casa pe langa mobila.Doamne parca ieri nasteai!
Cristina-smn-m-am uitat si pe pozele voastre-sunteti niste frumosi! Mihaita este leat cu Patrick al Roxanei.Si amandoi sunt pe picioarele lor...
Dana, sa-ti traiasca Zambaretul!E frumusel foc si grasut!
M-am delectat azi cu pozele bb-lor! Poate sa spuna cineva ca nu avem copii cei mai frumosi ....sa-ndrazneasca!
O zi frumoasa tuturor!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Pozele noastre!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Ione, LA MULTI ANI! cu intarziere.

Mav si Adina, multa sanatate copilasilor. Sa se faca bine.

Am vazut toate pozele cu puiuti. Unul mai frumos decat celalalt.

Gravidutele ce fac? Geani, Naty, mai aveti putin. Ati inceput sa numarati zilele pana la marea intalnire?

Cine mai vine duminica in parc? Ramane ora 11, in fata la cofetarie. Abia astept sa ne vedem!

,
Marlen si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Am pus cateva poze noi. Sa ne recunoastem duminica.

Tatiana, Sanzi a propus ora 11. Te asteptam!

Marlen & ANDREAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Tot sunt la capitolul vizionare poze:
Tatiana,sa-ti traiasca printzesica,tare a mai crescut de cand nu ne-am mai vazut.... scumpica si finuta foc si comentariile la poze sunt f hazlii.Iar tu... ce sa zic...parca ai slabit cam mult...nu stiu cum erai inainte de a ramane gravida...

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Pozele noastre!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Sa aveti si azi o zi buna!
Noi suntem pe tratament acum, asa ca speram sa scapam in 2-3 zile. Am reusit sa dormim azi-noapte si noi si Sebi. Imediat ce i-am dat siropelele ieri, a inceput sa-i curga nasucul, dar cred ca este de bine: se curata, nu? Ce este fff haios: isi sufla nasul in batista!!!! Si vine si la noi, sa ne curete si noua "mucii".
(Ati mai auzit voi de vre-un copil de 1 an si 2 luni, caruia sa-i spui "sufla" si el sa-si sufle nasul/mucii???)
Pt ca aseara i-am mai pus niste maimutoi noi pe pereti, la el in camera, dis-de dimineata ne-am bucurat de spectacolul pe care ni l-a oferit Sebi: o explozie de fericire! A topait si a chiuit si a batut din palme si a aratat cu degetelele si a strigat la catel "ham-am!"

Adina, te rog sa stai linistita! Nu ai tu nici o vina!!! Cum ne-o fi norocul.... Poate ca noi vom scapa....

Eu n-am timp sa ma uit acum pe pozele voastre, asa ca, sa mai scrieti linkurile din cand in cand, va rog! Noi nu mai avem poze pe net, ca le-am sters de curand si nici n-am cand sa pun altele......

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu vin sigur in parc duminica...Chiar mai devreme de ora 11, ca noi suntem fff matinali!!!

Adinuza imi pare tare rau de baietelul tau...imi inchipui ce rau trebuie sa fie sa fii asa umflat si sa te doara urechea!!!! Multa sanatate si refacere rapida!!!! Pacat ca s-a nimerit acum odata cu vacanta!!!

Tania, multumim de aprecieri...ne umflam in pene!!!! Cat despre Bibi sunt complet de acord cu propunerea facuta...daca vrei eu pot sa il las de pe acum, o saptamana, o luna...sa se acomodeze! Mai ales eu cu atata timp liber!!!!!!!!
Si nu iti face griji ca ajungem noi curand in zona Doraly (daca socrela asta e cam scumpa la vedere???? si nu prea se lasa calcata??)
Dar voi cand ajungeti in Tomis Nord??? Ca e mai aproape de ... mine

Cortul l-am luat mai demult de la o librarie de pe Stefan cel mare (care s-a desfiintat acum) nu mai stiu cum se numea, dar am vazut-o si in Metro asta iarna, si acum de curand la Carefour (daca aveti drum) ba era si la oferta vreo 200.000 si ceva!!!! Si david e foarte incatat de el...

Tatiana, f draguta Bia ta...de abia astept sa o vad duminica!!!
Si asa, va distrati???? Brava...
Mai rau e ziua urmatoare ca copchilu e proaspat odihnit si se asteapta ca si tu sa fii la fel...
Io nu mai am pb din astea acum...cand fac insomnii nu obosesc prea tare!!!!
Azi iar sunt nori si e urat...sper ca duminica sa fie primavara cu adevarat

"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."

Sinzi si David
David pe tractoras

Mergi la inceput