Mamici de iulie-august 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 10
mitub spune:
Anis si la mine e anterioara si lateral dreapta, IR-ul pe dreapta e bun, cel pe stanga usor marit.
Nick-ul meu pe messenger este bogdana_mitu dar de obicei nu prea apuc sa vorbesc cu lumea. Daca e ceva urgent, ma puteti apela ca sunt mai des pe calculator decat dau refresh la pagina.
Lory, la 24 saptamani esti in luna a sasea (5 luni si un pic - ca a sasea se numara iar cu 5 saptamani). Eventual calculeaza in functie de DPN, eu cand ajung la 1 stiu SIGUR ca am intrat in luna urmatoare.
Ioana pe mine ma ajuta daca imi iau o zi libera dupa o zi cu dureri din astea, chiar daca nu stau foarte mult in pat, atunci cand ma odihnesc din treburi ma intind si per ansamblu e OK.
Sanatate si sa avem grija!
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 22 saptamani + (DPN 1 august)
anis spune:
MI-a murit serverullllllllll...vad ca si-a revenit acum...dar acum ati plecat voi
AniS
si bebelina mea dulce 21+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
laura-s spune:
Pai si voi acum.!!!!!!!!!! De ce nu scriu cate saptamani am???????????!!!!!!!!!!!
Pentru ca sunt insarcinata (mi-am gasit motiv) si uit cam 90 % din ceea ce ar trebui sa fac,dar incerc sa nu mai uit.
Apropo de mesenger ar fi mult mai rapid. Adresa mea e pitilau2004@yahoo.com
Oare m-a mai intrebat cineva ceva??? Sper ca nu
Pupici pe burtici,
Laura 24 sapt
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/album?.dir=/b7dc
laura-s spune:
Anis, ce zici?Incercam pe Yahoo messenger?
Laura
Irda spune:
Salutare fetele!
Noi am tras o sperietura azi dimineata pe la 3 de numa'!
M-am trezit cu burtica ghem si cu niste dureri de-am zis ca s-a suparat bebitza pe mine si vrea afara! 
Din fericire au trecut cu 2 No Spa. Acum stam cumintele in pat si incercam sa nu ne enervam prea tare ca trebuie facute diferite treburi prin casa si mie mi-e frica sa ma ridic din pat as le fac......asta e !
Bine ca a trecut!
Vrem si noi la intalnire!
Pupici
Irda
20+4 si bebe Daria
http://community.webshots.com/user/irdaria
cin spune:
Referitor la bani...ironic, evident: fetelor ...voi nu stiti ca beneficiati de ajutor pt nastere de 1.400.000 lei? pe care-i vezi dupa o gramada de alergatura si evident...timp??
Nicoleta (22 s+)
KULTA spune:
A fost super pe chat.
Anis, ne mai intilnim noi....
Laura, hai mama, nu te supara, c-am glumit. Acuma stiu cite saptamini ai![]()
K19+4
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
laura-s spune:
Kulta, nu vrei intr-o conferinta pe messenger?
Laura 24 sapt (vezi ca nu am uitat?)
Si eu am glumit
Pupici
lulu75 spune:
Va multumesc tuturor pentru urarile de bine. Doamne dar tare harnicute sunteti la scris.
Ieri am fost cu analizele la Dr. Tutunaru si mi-a spus ca totul este OK. Suntem foarte fericiti ca baietelul nostru e sanatos. Numele lui: Andrei Tudor. Acum nu pot sa scriu foarte mult dar promit sa fiu mai harnicuta.
Va pup!
PS. Sunt in saptamana 21, dar o sa modific.
Luminita
20 saptamani
www.geocities.com/gcirceag (filmele mele)
palmyrah2002 spune:
Lory,multumesc de intrebare!

Am fost 4 zile in concediu restant de anul trecut,mai am 10 zile pe care nu stiu cind le voi efectua si pentru ca acasa nu am calculator
iar la serviciu s-au aglomerat lucrarile,am mai putin timp la dispozitie pentru forum
.
Mi-a revenit iar tusea si am trecut pe Ospamox,iar de citeva zile mi se intareste burta foarte tare cind merg mai mult pe jos si daca nu am unde sa ma asez sa ma odihnesc,doare rau.
Miine merg la profesoara sa-mi dea material pentru lucrarea de licenta si de la sfirsitul saptaminii sper sa reusesc sa ma apuc de scris pentru a o termina in timp util.
RECLAMA ILEGALA e tare activ si danseaza toata ziua in burta,stau si ma intreb cind mai face nani;
De astazi intru in 25 de saptamini,iar pe 11 am programare la ginecolog si abia astept sa-mi vad elefantelul!
O zi frumoasa si senina tuturor!
Cristina
Dumbo Jumbo 25 s si Mihnea