Copilasi de Aug-Sept 2003 (52)
Raspunsuri - Pagina 13
danat spune:
Si noi am fost azi tot in herastrau, de 2 ori!!!!!!!!! Adica Raduc a fost de 2 ori! Caci dimineata am prestat eu si dupa-amiaza tacsu (care dimineatza si-a facut temele pt servici - apropos, mai sunt tatici din astia super ocupati pe aici?! ca parca nu prea v-ati plins pina cum? sau am omis eu?) Asa ca dimineata am fost cam 2 ore cu el, pina a cazut lat de oboseala (care s-a manifestat in parc prin nervi de imi venea sa-l las acolo ) si ma mai seaca un lucru fetelor: nu bea lichide!!!!!!!!! Speram ca, pe caldura, sa ii vina si lui ca omu' sa bea...da' de unde? I-am dat variante: direct dintr-o sticla de plastic, statea si se uita la dop, icnerca sa-l insurubeze, sau dintr-un biberon cu tetina largita, si acolo, tragea o gurita si gata! Si era un soareee, eu ma uscasem de tot! Nu stiu cum sa-l determin sa bea mai mult lichid?! Ca nu vreau sa-i dau sucuri si prostii din astea, sa fie frate apa sau ceai, sa hidrateze. Aveti vreo idee?
Apropos, am vazut pe weather.com o prognoza cum ca de la jumatatea sapt viitoare ploua cam o saptamina (incousiv weekendul cu intalneala) deci daca e asa, ce facem? Presupun ca o aminam? Io nu vreau sa cobesc, doar "cite' de pe site-urile astea mai dashtepte
Ankalaura da, l-am inscris pe Raduc acolo, cu Alexa Freiei si cred ca il voi duce cat de curand...cu toate ca am optat din septembrie, s-ar putea sa am nevoie mai devreme...inaa nu stiu, oricum din septembrie e musai!
Axa-io multumesc de complimente, am sa i le transmit lui Raduc Si felicitari pt casa, s-o stapiniti sanatosi!!!!
Iuliana76 sa-ti fie usor cat (de putin) mai ai si nastere usoara!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii
cristinamh spune:
of...cu cresa...si eu ma gandesc ce sa fac... ca ori il dau in toamna, sa se obisnuiasca deja pana vine bb2, ori il dau la primavara, cand sper sa inteleaga ca el e mare... nu ca il indepartez... habar n-am cum e mai bine... ma gandesc ca-mi va fi si mie mai usor acasa cu unul singur... dar parca si pe andrei l-as tine acasa pana merge la gradi.
na, acum ziceti si voi ce sa fac...
Cristina 6+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
deliak spune:
Pupici,la fete si bebei!
Spuneti-mi si mie pliiiiz,despre ce cresa vorbiti,unde e ,daca e cu program prelungit,ca ma-ntereseaza si pe mine tare de tot.
Danat- Si noi avem tati ,suuuuuper ocupat,cand nu e la serviciu,doarme,ca nu mai poate de oboseala,cand se trezeste se duce la sala si apoi iar vine acasa sa se odihneasca.Eu nu prea am ce sa comentez ,ca are bietul om un serviciu...,n-are voie sa faca nici o greseala, ca ne-am ars. Oricum,incerc si eu usor,usr,sa-l dau pe brazda si cand are o ora libera,il trimit cu Darius,ba in parc,ba la cumparaturi.Mai comenteaza el,da` ma fac ca nu aud
Iuliana- era vorba de savarine sau de indiene,cumva
Axa_io- s-o stapaniti cu placere si sa va bucurati de ea. Zi-mi si mie de curiozitate,cat costa o casa acolo?
Noi am fost ieri la Zoo,mamaaaa da` ce era acolo,ziceai ca s-a adunat tot Bucurestiul la Zoo si in Herastrau.
Dati-mi si mie un raspuns cu cresa aia si ma intereseaza si gradinita Elizei (ankalaura),zi-mi si mie cat costa ,daca au transport asigurat.... Sar`na.
oana_noemi spune:
Buna ziua!
noi suntem franti si cu muci dupa o excursie la Tulcea, la bunici, vantul si frigul din casa ne-au dovedit, usor, usor ne revenim. V-am citit asa pe diagonala ca Erik vrea numai in brate, nu ii place sa fie mic, vrea sa vada ce mesterim noi.
In primul rand, felicitari Cristinei, succes mult!
In al doilea rand pupam mamicile cu burtici, le dorim multa putere!
Si nu in ultimul rand, o pupam si pe Oana Speedy si mamica ei sa se faca bine si sa nu mai cada!
T-va diriginta, nu puteti sa dati mai multe detalii despre cresa? Cum ar fi pret, locatie, conditii?
Va doresc o saptamana cat mai bune, acu' tre' sa ma apuc de treburile astea care parca nu se mai terminca, dar incep si eu mai intai cu partea frumoasa a lucrurilor, printr-o joaca cu Erik!
Elena-Teodora spune:
Hop si eu pe-aici, ca nu v-am mai scris de multisor, dar va-am urmarit, sa stiti!
Axa_io, sa stapaniti sanatosi casuta!
Dana_ene, bine ca ati trecut de greutati si acum sunteti bine!
Cristina, felicitari pentru ghilimoata, sa ai o sarcina usoara, fara greturi, sa nu o simti!
M-am uitat la poze, avem cu totii niste copii superbi!
Noi nu ne-am gandit inca la cresa sau gradi si sper nici sa nu fim nevoiti, inca( sa-i dea sanatate Dumnezeu bonei!), dar cand va fi cazul, ne vom orienta spre una mai ieftinoara, nici prea-prea, nici foarte, foarte, ca mai toate prietenele mele au copii la gradinite normale, sunt destul de multumite si, in plus, banii pe care i-ar da la o gradi de-astea particulara(desi, zic eu, poate merita, ca se ocupa altfel de copii) ii folosesc pentru gandacei, le cumpara lor de toate!
Si noi am fost si ieri si alaltaieri in parc, dar la Titan, si ne-am zbenguit ore in sir, am uitat si de papa, si de toate!
Da, danat are dreptate, cica se anunta un week-end ploios. Ce facem, atunci?
Oh, si in privinta oboselii tatilor... Al nostru cred ca ii bate pew toti! Toata ziua e la birou, toata seara, cu nasul in dosare, toata noaptea, la fel. Sotul meu, draga danat, nu a iesit nici maca o data cu fetita in parc sau pe afara, asa ca pe al tau are trebui sa-l lauzi! Se joaca seara o ora, doua cu ea, dar cam atat... In rest, "Am treaba...". Asa ca, daca ar fi dupa el, fata ar avea burta lipita de sira spinarii, nu are scoate nici un cuvant si nici macra n-ar sti ce e aia afara! Dar asta e... Are alte parti bune, multe!
Hai ca va pupo,
Georgiana
cristinamh spune:
de ce se strica vremea???
pai daca ploua sau e rece... amanam. ce ziceti, in sambata de dinainte de florii sau dupa paste??? eu prefer prima varianta.
si pana la urma cum se ajungea la locul ala de joaca???
eu am ajuns la capitolul cu urcat pe pereti. imi e rau daca nu manac, imi e greata dupa ce inghit ceva... as dormi 24/24, dar copilu' nici nu-i pasa de mine... tati mai e si ocupat la servici, ca sa aiba grija de odrasla.
dr tot l-a scos la plimbare in we, si daca vine devreme mai facem o plimbarica impreuna seara. acum e cam necajit cu greturile mele, ca mi s-a intors stomacul la spalat vase... nu ma aplec, ca-l dau peste cap si ma apuca . asa ca si-a cam largit lista de atributii... si nu-i prea convine.
acum ne gandeam cand sa anuntam familiile de bb2... si am zis sa dam vestea buna de paste.
of, inche aici... andrei si-a desfacut bibe cu apa si l-a varsat in cap si pe piept!!
Cristina 6+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
tigresa spune:
buna dragelor!!
Ma bucur (dupa cum zicea Danat)ca m-ati trecut si pe mine clasa cu un 5 acolo, si nu m-ati lasat corijenta la capitolul trimis mesaje!!!
Cristina : Mii de felicitari!!! Sa fie cu mult noroc de data asta!!!!
Ia te uita, intru si eu pe net azi dupa nu's cat timp si surprizaa!!!!
Cand ne-am intalnit in metrou...habar n-am avut. Ma bucur pentru tine.
Andrei e o scumpete, eu pe Horia nu am apucat pana acum sa-l plimb cu metroul, dar cred ca tot asa de incantat ar fi.
Abia astept sa ne vedem pe 16 in parc, o sa facem tot posibilul sa ajungem, dar cred ca putin mai tarziu, ca Horia doarme cam pana pe la 5 seara.
Va pup pe toate!!!
Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro
mihaela_s spune:
Am ajuns si noi acasa aseara...ce sa spun, a fost foarte bine la mama, ca de obicei. Sotul meu a fost la o conferinta si n-am vrut sa stau singura cu fetele 2 zile iar mama e un refugiu ideal.
La noi a inceput sa ploua de azi dimineata si e tare urat, nu putem iesi in parc asa cum ne-am obisnuit saptamana trecuta .
axa-io, sa stapaniti sanatosi casuta, in ce parte de litoral e? Oricum, litoralul italian cred ca e superb peste tot!
ankalaura, e tare greu sa dai sfaturi in asemenea situatii, cred ca e o hotarare pe care o iei punand in balanta multe chestii-banii de care dispui, daca merita efortul, ce anume aduce in plus o gradinita particulara fata de una la stat, insa vei ajunge tot la invatamant de stat la un moment dat si poate efortul vostru de acum nu va mai insemna mare lucru...nu stiu, e o parere. Cred ca voi singuri sunteti in masura sa alegeti ce mai bine pentru copilul vostru.
La noi spre exemplu e o singura gradinita particulara care costa 100 euro/luna dar nu ne permitem acest cost pentru Silvia. Bine, la noi mai e si Diana a carei scoala costa pentru ca mananca la cantina si apoi ramane cu invatatoarea la lectii. Asa ca trebuie sa impartim cheltuielile in doua. Eu am sa o dau pe Silvia la gradinita de stat, e una in apropiere care ia copii de la 2 ani chiar daca nu fac la olita, asa ca nu ma mai stresez. Insa am sa o duc numai din toamna.
cristina, poate ar fi mai bine sa-l duci pe Andrei din toamna la gradinita, pana in dec are timp sa se adapteze si sa nu fie frustrat ca din cauza surioarei pe el il duci de acasa.
PS V-a placut ardeleanca mica? Ca daca de poze nu ziceti nik , macar de voce...
Mihaela
Diana si Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
Anny spune:
Tovarasa diriginta, da` pe mine ma lasati repetenta? Haideti ca va dau un cadou si poate sunteti mai draguta
Pai fetelor, in afare de o foarte maaaaaaaaare lene de scris nu prea am ce va zice. De fapt lenea asta e generala, nici de servici nu am chef, fac totul in scarba, nu-mi mai place ceea ce fac, m-am saturat de programul asta zilnic.
Din pacate nu imi vine in minte nici un fel de afacere pe care sa o incepi cu bani putini sau deloc .
In principiu cred ca venim si noi pe 16 la intalnire, numai sa speram ca o sa fie vrmee buna.
Pupici burtoaselor!
liliac1 spune:
Cristina Pai sambata dinaintea Floriilor este 16 aprilie...Te iertam ca asa este cu femeile insarcinate, care mai au si un alpinist de pazit...
Deci, daca se amana poate reusim sa aranjam in asa fel incat sa putem ajunge si noi.
axa_io Sa stapaniti sanatosi noua casutza... Mare lucru! Si noi visam la o casutza pe pamant, in care sa stam tot timpul...ca la noi nu intra in discutii case de vacante...Multumim de retete!
RodicaP Cum se simte Stefan??? Hai, spune-ne te rugam...
mihaela_s Bestiala Sivia cu "ioi"! Dar ati muncit, nu gluma...Noi ne chinuim o gramada sa prindem "cantecelele" ei sau "poeziile" dar numai cand ne vede ca luam camera amutzeste! Mi-e asa o ciuda de nu mai pot!
Observ ca deja se vorbeste de crese si caminuri...Noi chiar ne puneam problema ca ar fi bine sa o dam pe Andra la cresa macar o zi-doua pe saptamana ca sa o acomodez cu comunitatea...chiar daca are cu cine sa stea, deocamdata!
Noi suntem acum in curatenie de Paste, pe care am zis ca intr-o saptamana o terminam...Aiurea, we asta am terminat de aranjat camera fetei. Noi am vrea sa incercam sa o culcam singura in camera ei, si deja ne-am inarmat cu plapuma de pus jos in caz de escalada, si cu perni de pus la marginea patului pe post de suplinitor de mama. Astazi va fi prima incercare.
Am sa pun poze cu noua camera...
Va si o saptamana usoara!!!!
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica