Copilasi de Aug-Sept 2003 (52)
Raspunsuri - Pagina 12
danat spune:
Dana-ene mai mama, da' cum v-a lovit pe amindoua!!! Bine ca v-ati refacut repede si a trecut "buba" la burtica la amindoua! Pup Oana dulce, ii sta asa bine in rosu, si-mi place la nebunie poza cu manutza in guritza unde i se vad dintisorii
Iuliana scumpa e Emma asta a ta mai, cu cine-o semana? Imi plac bulanasele cum se vad din sandalutzeeeee!!!! Cred ca va fi o don'sorica pliiiiina de personalitate!
Mihaela_s va admir si va "invidiez" ca sunteti asa plimbareti; si eu mi-as dori sa fim asa, sa reusim sa mai iesim din Bucurestiul asta imputit macar odata pe luna, dar e musai sa ne mobilizam. Chit ca asta ar insemna sa lasam deoparte alte treburi care vor ramine nerezolvate...ooofff, daca ar avea ziua vreo 30j de ore asa macar...
RodicaP sanatate lui Stefan, e tare scump in pozele in care se alinta...ce baietei dulci avem, sa profitam cat se mai "lipesc" de noi, ca trece timpul si-or sa ne zica acu-acu ca-i cam incomodam Apropos de plins la anumiti copii: si Raduc are faza asta la un baietel care e f agitat si are parul zbarlit! Nu stiu de ce, ca e f haiosel acel copil, dar lui Raduc probail ii inspira altceva. Nu-i trece "teama" de el nici daca eu ma duc la copilasul ala si-l mangai, ii zic ca-i dulce, e bebe, nooo, nu se apropie, sta la distanta si-l studiaza doar. AM observat in schimb, ca la adultii pe care nu-i cunoaste, daca ma vede ca vorbesc eu cu ei, sau ii ating, ii pup, ii mangai, imediat se inmoaie si se joaca si el cu ei. Ba chiar devine prea familiar Saptamana trecuta venisera doua prietene de-ale mamei mele sa-l vada si dupa 3 minute de "salbaticie" era Raduc intr-o hahaiala cu doamnele Nu mai zic ca-i luase mana uneia si-o mangaia discret in palma
Cristinamh pe Raduc nu prea l-am auzit vorbind in somn (el nici treaz nu prea presteaza in domeniu ) in schimb tacsu le zice la greu mai ales cand e f obosit si sta mult la servici. Alaltaieri zicea in somn, de m-a trezit si l-am ascultat: "nu,nu,nu,nu, trebuie calculat si in procente"
Craluca doar atit???? Nu zici nimic de Ioana, ce mai face? De tine mai stiam cate ceva, dar de copchila scumpa?!
Va pupilim si sa avem we linistit si insorit!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii
axa_io spune:
SASHA - BINE AI VENIT PE FORUM - hihi, asa nu sunt eu ultima intrata. Ai dreptate, fiecare ar scrie si.ar scrie despre propriul copil...de multe ori imi zic, ce norocosa sunt sa am acest copil.
IULIANA - scump foc al tau, mi.l imaginez cu falcile pline de apa si ochisori care-ti cauta privirea, sa te fotografieze in mintea lui sa vada ce "efect" ii face el lui mami, hai mai ca.i haios foc.
CRISTINAMH - INCA O DATA SA VA TRAIASCA, nu pot si nu vreau sa ma gindesc sa te ajung din urma...i.a gindeste.te putzin...deci cu 2 copii si 2 forume? ne...ramin deocamdata fedela eu la acest forum . Te pupic pe tine, andrei si pe burtica aia mica.
Hai ca va dau o veste....HIHI...AM CUMPARAT CASAAAAAAA!!!!!! sunt o fericita, ieri am fost s.o vedem si azi am decis, e deja a noastra..are o gradina mare, mare, mare, il vad deja pe fabio cum se lafaie in iarba si pe mami cu batic intre timp ce taie iarba, offf...in fine, e o casa de vacante, unde nu o sa stam tot timpul. E ca si cum ar fii la tzara, dar sunt o fericita, la 10 min, de mare. pa, va pupic
cristinamh spune:
danateu, super faza... si frate-miu la fel de clar vorbeste in somn... culmea e ca si raspunde daca il intrebi ceva atunci!!!
cat despre dragalasit... andrei nu mai sta la mangaiat, imi da pupi la cerere. azi a fost cu ta-su in parc, si cand a venit acasa sa vezi chef de pupat pe capul lui... da' i-a trecut repede
ma... am fost cu andrei in piata... si am avut marea surpriza... copilul meu se ridicain carut si incepea "immmi immmmi" cand vedea legumele pe tarabe! la mere... mai ca avea nitel si se servea copilul!! la cumparaturi fereasca sfantul sa stai pe ganduri la raftul cu iaurt... iar cand ajungem la fulgii de porumb si la cereale... jale... acolo nu scapam cu punga nedesfacuta!
ieri am avut musafiri... si a primit un ursulet de ciocolata cu miere... uite ca-mi scapa numele... cum credeti ca l-a mancat?? ca maimutele!!! adica a mancat capul, apoi cu degetul scotea crema din corp si-si lingea degetul. sa nu mai adaug, s-a luminat la fata cand a vazut ambalajele. ma intrebam de unde stie! pai de la TV. sa vedeti ce "immmi immmi" sunt reclamele la joe!!of, cresc ma piticii nostri... si maine parca vad cum cumpar guma la metru si alte traznai ca face el colectie de abtipilduri.
mi-am varsat oful... nu de alta, dar de aseara am stat in pat , ca incep sa simt locatara din burtica. in parc mai aveam putin si vomitam... seara am stat f. cuminte...inca n-am , dar sper sa nu ma apuce ca la andrei... acum am mancat, dar tot naspa ma simt... si tati insensibil, cica avem un copil de crescut, sa-mi revin, ca el nu poate sa aiba grija de doi, adica si de mine si de andrei. . da' cred ca , daca ma apuca mai rau de-atat, o sa se mai inmoaie. cica lui nu ii e dor de dus pungute la cos. asa ca sa ac bine sa nu-mi fie rau.
Cristina 6+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
dana_ene spune:
Anca, am vrut inca din mesajul trecut sa-ti raspund la intrebarea de pe PM. Din pacate nu-ti pot da raspunsul dorit, pentru ca noi am facut toate lucrarile cu aceeasi firma si pretul a fost per total la intrega lucrare (47 milioane). Deci nu stiu cat a fost termopanul si cat restul.
Linkul catre pozele noi este acesta.
------------------
Multumesc ca mi-ati admirat domnisorica !
------------------
Danat, aceea este si una dintre preferatele mele. Am pus-o chiar wallpaper .
------------------
Rodica, nu vreau sa te sperii, dar la fel a inceput si la Oana: a facut febra si mi-a vomat de 2 ori. Sa speram ca nu e nimic grav. Sa ne spui ce-a zis doctorul. Sanatate multa !
------------------
Axa-io, sa va stapaniti sanatosi casutza ! Felicitari !
------------------
Cristinica, ce dulce esti tu cand spui ca o simti pe "locatara" din burtica. Sa dea Domnul !
Voi ati vazut ca pana acum bebe2 a fost numai fetita ? Si la Iuliane, si la Roisin, si la Stefi...
------------------
Va pup pe toate si pe toti !
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
iuliana76 spune:
Citind cele scrise de Iuliana am zis ca nu-s normala daca, mai am 2-3 saptamani si eu nu am scos lucrusoarele Andreei de cand era mica. Asa ca m-am apucat sa scot tot ce aveam,sa le sortez, ideea e ca eu nu prea am lucrusoare de vara, Andreea fiind nascuta pe 26 septembrie. Asa ca o sa mai cumpar cateva. De bagaj ce sa mai zic, asta o sa mi-l fac saptamana viitoare.
Iuliana, conform doctorilor pediatri, un copil de un an jumate trebuie sa aiba 11.89KG +- 1.18KG
Un copil de 2 ani trebuie sa aiba 12.08KG +- 1.15. Asa ca voi sunteti in grafic. Ce sa mai zic Andreea care chiar ca e somaleza. (vorba Oanei_noemi). Culmea e ca ei nu-i plac dulciurile,asa, sa se mai ingrase si ea.
Eu sunt din ce in ce mai obosita. Abia astept sa nasc. Sper sa va mai scriu pana atunci.
Pupici "colegelor de sarcina" si tuturor de altfel.
Multa sanatate tuturor!
Iuliana!
iuliana76 spune:
Nu stiu ce-am facut, am scris textul in alta parte, i-am dat copy / paste si s-a copiat doar ultima parte.
Asa ca o sa scriu din amintiri prima parte.
Cristina, felicitari, sarcina usoara, sa faci o fetita sanatoasa si frumoasa.
Dana_Ene, pupici Oanei, bine ca v-ati facut bine.
Rodica, multa sanatate lui Stefan.
Axa_Io, sa va bucurati de casa, sa fiti sanatosi.
Daca am omis pe cineva bolnavior sau cu noutati va rog sa ma iertati, oboseala isi spune cuvantul, nici cu calculatorul nu ma mai descurc. Auzi, sa nu mai vad ce selectez la un text!!
iuliana spune:
Axa_io, eu am domnisorica, nu cavaler.
Iuliana76, stai linistita, tu esti cit se poate de nromala, eu sint anormala:). Ce bucurie pe tine ca mai ai doar 2-3 saptamini. Ia zi, cum te-au programat la cezariana, in saptamina 40 sau mai devreme? Sint si eu curioasa. Dr. mi-a zis ca, daca totul merge bine, ma programeaza in sapt. 40.
Nu ma stresez foarte tare cu greutatea Emmei...doar ca as fi vrut sa fie mai dolofanica, dar mincare pe git nu pot sa ii bag, plus ca e argint viu toata ziua...nu stiu de unde are atita energie. Noi cadem lati si ea inca mai poate:). Deh, doarme si 3 ore la prinz si e fresh fata cind se scoala:).
Mindra mea nu vorbeste in somn, dar am vazut-o o data ca aproape dadea sa rida in hohote. Ma inveselise instantanei si pe mine:). Ta-su mai tage conferinte si si raspunde:).
Cristina, Emma e tare dragastoasa. Ieri, cind am venit de la scoala, a stat vreo 5 minute lipita de mine toata si probabil ca ar mai fi stat, dar nu o mai puteam tine eu in brate. Azi dimineata, dupa ce smechera a dormit la noi in pat de la ora 4, mi-a spus un "mamiiii" dulce de tot si a venit si s-a lipit de mine. Eu de abia astept sa creasca mai mare si sa fie si mai iubitoare. Sper sa o tina chestia asta, cu toate ca am auzit ca, atunci cind is mai maricei, nu mai sint asa de iubitori, adica nu se mai dau in spectacol.
Nu v-am zis de ce facea joi seara. M-am dus sa imi fac temele sus si a inceput sa plinga dupa mine, sa ma strige. Intr-un final i-am zis lui ta-su sa o aduca, apoi cind am vaziut ca ea avea chef de joaca, l-am rugat sa o ia. Sa fi vazut ce "byeeeee" plin de lacrimi si dureros imi zicea la ta-su in brate cind pleca, incit nu am rezistat si am lasat totul balta:).
Si eu am asa un chef de ducaaaaaa, nici nu va spun, dar azi avem in plan munca patriotica in casa, eu de terminat perdeluta in camera Dianei, tati de pus un ventilator in camera Emmei si draperia in camera Dianei, tuns iarba, eu facut mincare, apoi calculat taxele pentru 2004. Miine probabil ca vom merge sa cumparam un gazebo pentru gradina si piscina pentru mindrulita si uite asa se duce vichendul si nu ne hodinim deloc. Tati are in plan sa mearga la peste saptamina viitoare si eu i-am zis ca nu-l las...s-a obisnuit deja cu ideea, dar cred ca pina la urma il las si imi scot eu pirleala dupa:D. Sa vedem cum se poarta saptamina asta. Daca e baiat cuminte, are sanse, daca nu...asta e:). Eu nu imi inchipui cum de pot fi barbatii astia asa de egoisti, dom'le.
Aoleeeuuuu, am visat azi noapte prajituri romanesti cu frisca...nu mai stiu cum se cheama...si aici dai cu tunul si nu gasesti bunatati de prajituri ca alea romanesti. Si am mai visat ca a zis Emma prima fraza, de ne-a lasat masca. Ehehe, lung drumul pina acolo:(.
poze 1,poze 2,poze 3,poze 4
axa_io spune:
IULIANA - hai scuza.ma, m.am uitat acum la fotografii, e frumusica foc, chiar o miss...ce bine e tunsa.
Va multumesc din sufletel la toate, ma bucur si nu.mi stau in piele ptr. casa, o mie de planuri, de ginduri, de idei, de visuri.
IULIANA76 - nastere usoara si sa va traiasca, tine.ne informate si pe noi, sa te odihnesti si pupici la burtica aia mare, hihih.
DANAT - m.am uitat la "raducul mamii" si e un smecheras, cred ca a inteles el deja cum se "invirte" lumea si va cumpara cu nimic, e frumos, frumos, mai frate, dar noi cele din 2003 am facut asa prunci frumosi...sa nu ne fie dedeochi, ptiu, ptiu, ptiu.
CRISTINAMH - ce mai faci "copchilo", cum te mai simti, suntem linga tine si daca ai nevoie de ceva, fluiera ca eu vin si te ajut eu, iti tin eu "punga", pe sotu' il trimitem cu Andrei la plimbarica ca barbatii si noi stam la birfa si la gretzuri impreuna. Ai grija de tine.
Fabio azi a mincat o acadea, a trebuit sa i.o dau ca sa.i scot din miini o surubelnitza, vroia sa gaureasca covorul si pernele de pe canapea asa ca...am deschis dulapul din sufragerie si i.am dat o acadea, frate...n.am mai scapat de el, tot spre dulap cu mina intinsa si continua nannna, nannnna, adica bomboannnnaaa.
Cind i.am facut baie a trebuit sa pun 2 prosoape mari pe jos, s.a balacit de mama focului. Va pup pe toate si pe bbii vostri.
ankalaura spune:
Dana - m-ai lamurit, sa stii, ca pe noi termopanul numai la balcon ne-a costat vreo 13 mnilioane, deci restul manevrei, scotand chestia cu zidul care la noi e deja facuta... exact cat socotisem si noi - vreo 20 de mil numai pentru laterale, si asta daca nu le fac cu geam - sau doar jumate.
N-am intrat decat sa va spun CE FAC ACUMA!!!
ACUMA FAC PASTA CU SOS DIN ALA RAGU' ITALIENISHE FABRIK!!!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
ankalaura spune:
MIAM MIAM MIAM
Maaare bucutareasa mai sunt! Si maaare noroc am ca exista net!
Dadeam o fuga la computer, mai citeam reteta, fugi in bucatarie... Iar la computer, iar la bucatarie!
In concluzie, a rezultat una cratita mare cu pasta al ragu' de ne-am umplut "ghiozdanele" si acuma digeram!
Iuli - sa o apar eu pe Axa > cre' ca romaneasca ei era de vina... Eu ma amuz tare mult cand vad cum vorbeste!
Am vazut si noi pozicile - si cele cu Stef (mi-au placut cele din parc) si cele cu Oana Maria (tare sprancenata este ea!)... toate!
Nu mi-am luat inca un caiet de notite, asa ca iar raspund si comentez de-a valma:
Si noi vrem sa mai iesim din Bucuresti! Nu prea reusim; insa de doua saptamani las aproape totul balta si batem parcurile!
A propos! Azi am fost in Herastrau, la un loc de joaca - avea nisip, tobogane de bebei, dar leaganele cam scartaiau... Nu sunt multe banci in apropiere. Asta este pe stanga, cum intri pe la Arcul de Triumf. Tot pe la aceeasi intrare, mai este un loc de joaca, dar pe prima alee la dreapta - aici e mai mare, cu casute si castele, din alea cu podisca de lemn etc.. dar n-am ajuns aici - cred ca era mai mult pentru copii mai mari. Cine e mai in tema, sa ne lamureasca pana saptamana viitoare!
Axa - sa stapaniti sanatosi casuta! Mare lucru, zau! Eu visez de nu ma pot la o casuta pe pamant! Trebuie sa imi si realizez visul asta! Nu stiu cum sau cand, dar neaparat! Promit ca veti fi toti invitati la primul gratar la casuta noastra! Promis!
Eliza a primit azi o steluta grozava, pe care am lipit-o pe dulap, in interior - adica de pe perna se vede steluta (sunt coerenta?). Saptamana trecuta ii luasem si un set de stelute fosforescente. Steluta de azi este o mica lampa, si ii apesi cu palma moaca - ca are o moaca desenata - si se aprinde. E ca o lampita de veghe! Deci am lipit-o, in jurul ei am pus si celelalte stelute si luna, si abia astept diseara sa vad cum lumineaza!
Ceea ce ma framanta de cateva saptamani se pare ca din septembrie se va scumpi prea tare gradinita noastra. Si nu stiu ce sa fac. Pe de o parte, inima imi da ghes sa incerc sa strangem cureaua, si sa ii fie copilului bine. Pe de alta parte, incerc sa fiu realista si imi spun ca si la gradinitele de stat sunt copii la fel ca ea. Iar ma intorc, si imi spun ca sunt multi, ca personalul nu prea este interesat si motivat, si ca daca ajung sa "motivez" cu bani, ajung tot acolo.... Iar ma gandesc si imi spun ca noua deja ne e greu, si cu taxa actuala, astia anunta ca toate se scumpesc si utilitati, si benzina, si alimente... si tot asa.
Voi ce ati face? Eu cred ca o voi inscrie oricum la cresa cu Alexa lui Freia (am inteles eu gresit, sau si Raduc va fi tot acolo?), macar de rezerva. La gradinita nu mi-o primeste pana la macar 2 ani jumate.
Cred ca prea putine gradinite, fie ele si private, ofera ceea ce avem noi la gradinita de acum. Sincer. Ma refer la baza materiala, la metode... Directoarea este casatorita cu un englez, au trait in Anglia pana acum, pustiul lor merge la scoala britanica. Fetita e cu Eliza in grupa. Sistemul este britanic. Suntem atat de incantati...
Asta e, va trebui probabil sa o mutam si basta.
Ma incurajez singura, si imi spun ca diferenta de bani tot pentru copil este...
Na, ca vroiati lucruri amuzante!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea