De ce vreau sa-l insel?
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
SIMONABB spune:
fa dragoste cu platonicul ... te lamuresti imediat de care esti mai legata sufleteste
http://community.webshots.com/user/simonabb
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
SIMONABB spune:
quote:
Originally posted by val77
poate ca nu il iubesti indeajuns
sau poate ca el n-a reusit sa-i ocupe mintea indeajuns
http://community.webshots.com/user/simonabb
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Sa-mi dau si eu cu presupusul si parerea, desi 7 ani aveti in urma si nu e putin sa suporti si sa fii suportata. Nu cred ca nu-l iubesti indeajuns, dar dupa 7 ani, ai simtit probabil ceva nou. Doar tu poti sti daca intr-adevar vrei sa fie ceva platonic si dat uitarii acum sau iti plac noile sentimente si te lasi in voia lor. Eu am 5 ani de cand imi cunosc sotul asa ca te felicit pentru cei 7 ani in care ai rezistat !!! Pune in balanta simtaminte, avantaje, compromisuri !!!
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
Chi spune:
Draga mea, esti f tanara iar relatia actuala fiind prima este firesc sa ai tentatii.Apropo, o sa mai ai ! Tentatii, la ele ma refer.
Partea cotoioasa, din punctul meu de vedere, este "ciocolata". Dupa 10 ani, ce o sa faceti? Cum te vezi dupa ani nesfarsiti de "oboseala-dupa-serviciu" la care in timp, se vor adauga si "nervii-dupa-serviciu" ?
Gandeste-te.
Platonicul de fapt nici nu are importanta. Putea apare si peste 5 ani, era cam acelasi lucru. Sfatul meu este sa lupti pt ce ai - daca merita - eventual foloseste trucuri feminine vechi de cand lumea (desuuri, surprize, mangaieri, mici cadouri, etc). Daca ramane la fel de "obosit", nu te merita. Ori e orb, si asa va ramane, ori plictisit, idem.
Andita spune:
Partea cotoioasa, din punctul meu de vedere, este "ciocolata". Dupa 10 ani, ce o sa faceti? Cum te vezi dupa ani nesfarsiti de "oboseala-dupa-serviciu" la care in timp, se vor adauga si "nervii-dupa-serviciu" ?
Gandeste-te.
De asta imi era cel mai tare ca o sa "aud", pentru ca partea proasta e ca am cam incercat tot ce se putea si, sincera sa fiu, am cam si obosit. Acum ne rezumam la un sarut la fel de obosit inainte de culcare, iar de alttceva nici nu se pune problema in timpul saptamanii, iar in week-end-uri, maxim de 3 ori pe luna si asta intr-o luna buna. Am discutat problema, si din pacate nu am gasit nici o solutie comuna. Mi-a spus ca fiecare barbat are ritmul lui, si el e mai...incet la partea asta. Si eu, care nu stiu din alta parte cum e treaba, am inghitit povestea asta, pana acum, cand pot afla cum e de fapt. O sa-mi satisfac o curiozitate care ma roade, o sa primesc raspunsul, dar, cu ce pret???? As putea pierde totul...
Andita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Bun din cele scrise de tine ulterior am sa raspund franc. Uite cum vad eu treaba.
1. Ai(aveti) o(mai multe) probleme.
2. Una deja a ajuns sigur la saturatie
3. Ai deschis problema.
4. El trebuie sa o rezolve.
5. Daca nu o rezolva TU trebuie sa decizi si inainte de asta cred ca ar fi bine sa ii spui direct ca te afli in situatia de a decide. Trebuie sa ii spui alternativele asa cum sunt ele din punctul tau de vedere cu avantajele si dezavantajele lor. Sincer si direct. Fra menajamente. Daca e in stare sa le asimileze si mai ales sa le remedieze e Ok daca nu isi va asuma cu buna stiinta consecintele deja stiute ale deciziei tale. De acolo incolo fiecare cu drumul lui.
6. O floare sau mai multe nu tin de cald in viata de zi cu zi.
7. O relatie sexuala cu altcineva nu rezolva problema ta, eu personal cred ca o va agrava. Chiar daca partenerul tau nu stie sau nu va sti tu insa vei sti si cred ca te va apasa. Pentru ca totul e OK daca in urma deciziei tale acesta este drumul, insa nu e deloc Ok daca faci acest gest inainte. Desigur este parerea mea.
8. Cred ca oricine si deci implicit si TU ai dreptul la fericire aceasta nu se cerseste, ea exista sau nu exista. Nu suntem caini sa ne prelingem ochii (sufletului) dupa ceva normal si firesc cum ar fi fericirea alaturi de cineva. Daca se intampla aceasta inseamna ca disuctam de un bluf si e cazul sa ieie decizii sa ti le asumi insa repet doar prin fair play deci anunta da dreptul sa gandeasca, sa decida sa actioneze si in caz de refuz cred ca ar fi timpul dupa mine sa mergi pe un alt drum. Asa cred ca ar fi corect.
Parere personala
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
alyah spune:
Cred ca problema ta nu e noul platonic, ci relatia voastra... Daca acum cand nu sunteti inca casatoriti apar probleme, cred ca este cel putin un semn de intrebare. Cu siguranta mai tarziu vor aparea multe probleme si mai mari, iar daca relatia nu vine cu un fundament solid risca sa se rupa. Daca in ecuatie mai intra si un
atunci...
Parerea mea este sa analizezi bine ce simti tu si relatia voastra, sa stii k relatia sexuala este una importanta intr-o relatie si poate duce la indepartarea partenerilor. Cel mai bun exemplu esti tu.
Gandeste-te de zece ori inainte de a face pasul cel mare - sa-l parasesti sau sa te casatoresti cu el... nu prea sunt cai de intoarcere. Dar daca trebuie, atunci nu te mai uita inapoi, stiu ca este greu sa parasesti o persoana (am plecat si eu dintr-o relatie de 4 ani jumatate si stiu cum este).
Sau poate il convingi sa-si schimbe ritmul, ar trebui sa o faca daca te iubeste cu adevarat (nu e chiar asa un sacrificiu de mare, nu este asa domnilor ???
Oricum acum poti lua orice decizie fara repercursiuni prea grave, dar daca iei decizia sa te casatoresti cu el, o sa fie mult greu sa o iei de la capat.
Sa-ti ajute Dumnezeu sa iei o decizie inteleapta si nu uita ca tu esti cea mai importanta !!!
piticasigogosica spune:
Andita,mie m-i s-a intamplat exact la fel.
L-am lasat insa dupa 8 ani de iubire c-an povesti fiindca am simtit "fiorul" curiozitatii cred si l-am inselat.Nu mai eram sigura daca il iubesc sau nu,daca era ceva trecator sau nu.Nu am suportat insa gandul ca cineva atat de bun ca el merita asta,asa ca am preferat sa ne despartim desi el nu stia.A suferit mult...
Am suferit si eu mai mult dupa,dar asta e viata!
Poate ca era mai bine cu el,cine poate stii!!!
IRI SI IRIS...
piticasigogosica spune:
...si cand te gandesti ca nu-mi lipsea nimic in relatia aia si totusi am facut-o din curiozitate pur si simplu.Acum citind ce ai mai postat,inteleg mai bine.Cu siguranta nu va fi altfel dupa ce va casatoriti ci mai rau.Il iubesti dar nu vei putea tanji o viata dupa afectiune.Spune-i exact ce simti si vezi ce reactie are si decide!
IRI SI IRIS...
geo spune:
Offf, si eu eram la un pas sa ma casatoresc acum cativa ani...asa ca am trecut si eu prin experienta ta. Nu a mai mers nimic in relatia noastra, am devenit 2 straini si apoi am preferat sa plec decat sa traiesc din inertie. Am plecat la 25 de ani fara sa ma uit inapoi si acum am o familie fericita. Invitatii de la "platonici"...sunt garla...dar stiu ca omul pe care il am langa mine ma adora si eu il simt ca facand parte din mine. Ma amuza si ma flateaza aceste invitatii, dar stiu ca linistea si intelegerea pe care o am acasa e o comoara pe care vreau sa o pastrez pana la sfarsit....
Esti tanara si e greu la varsta ta sa faci diferenta pt ca nu ai cu ce sa compari...
Analizeaza CEEA CE VREI cu ceea ce ai, vobeste cu logodnicul tau deschis si apoi hotaraste... Nu trai din intertie dar nici nu da cu piciorul la un om bun...si nu il rani. Ai nevoie de iubire si de afectiune, - e NORMAL, dar spune-i!!! El poate te iubeste dar a uitat de nevoile tale...Fii sincera si vorbeste-i deschis. E normal sa ai propuneri, si e doar inceputul... dar conteaza ce simti si ce vrei tu.
http://community.webshots.com/user/jorjettoader20000
"In dragoste nu exista carpituri. Ori e un intreg absolut, curat, ori nu e nimic"I. Vulpescu
"Iadul este calvarul de a nu fi in stare sa iubesti" Dostoievki