Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 21

Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 21 | Autor: asteryaro

Link direct la acest mesaj

Poftiti aici

SUCCES!

Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)

Astery

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor peste 30 de min. plec spre casa si de acolo direct pe calul balan la monitorizare....sper sa fie totul bine, ca acum abia m-au napadit emotiile...sa nu uit tot ce vroiam sa o intreb...imi notez pe o foaie..va pupic pe toate si va tin la curent...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Cata tin pumnii stransi sa fie ok.Tu esti o curajoasa,imi imprumuti si mie macar un sfert din curajul tau?
Si eu ma indrept spre casa in vreo 15 min..pana maine sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Fetelor sa va mearga monitorizarile bine de tot, sa apara acolo foliculi grasutzi si endometru gros ca plapumioara!

Shi eu m-am hotarat sa merg luna viitoare la echo din nou, o sa vad ce face si Maria.

Cata, daca tot am facut grupul fetelor care fac monitorizari, un vers, ceva, o poezie,... cam lunga pauza. fata draga.

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Astery, mi-e dor de tine!

Mergi la inceput

Fetelor sunt fericita...se vede ca mi-ati tinut pumnii...pupicei Coralia, Tania si restul fetelor....am fost la Moisa si stau bine...am in ziua 10 un endometru de 8 mm trilaminar si un folicul pe stinga de 17 mm...este bine cu toate ca este tot pe partea cu trompa mai putin buna...mi-a zis sa prestez pe 31 si 1....ziua 12 si 13...deci voi ovula in curind...maine voi presta dimineata pe la 5 am...dupa care joi seara si vineri seara... am discutat sa facem laparo luna viitoare, daca nici luna asta nu se intimpla minunea....sper ca ca va fi bine...pentru toate...sunt fericita...daca vrea Doamne, Doamne poate dau si eu lovitura luna asta....sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Felicitari Cata..ma bucur tare tare pentru tine si sper ca luna asta sa iti vezi visul implinit.Si eu ma duc maine ma monitorizare, chiar daca deja voi fi in ziua 12, desi sincera sa fiu mi-a pierit tot entuziasmul si optimismul decand am intrat in ceata cu tratamentul asta cu dostinex. Nici nu mai stiu ce sa fac, sa prestez luna asta sau nu..asta e viata.
Sper ca tu sa devii in curand mamica , iti tin pumnii stransi si sa te vad cat de curand la gravidute.
La toate fetele care sunt in perioada de monitorizare bafta multa.
Va pup,Cristinna

Mergi la inceput

Cristinna merci mult scumpica...dar daca mergi maine la monitorizare, de ce nu il/o mai intrebi o data pe doctor/doctorita cum este cu dostinexul, daca ai sau nu voie sa prestezi...ce zici? Eu iti tin si tie pumnii maine sa ai parte de endometru si foliculi babani si sper ca raspunsul sa fie ca ai voie sa prestezi...Succes mult tie si tuturor

Mergi la inceput

Fetelor am 2 poze noi in albumul principal...daca vreti targeti un ochi...una se numeste "dans la diham" si alta "noi la Peles"...sunt facute acum 1 saptamina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Esti o dulce Cata si mercic de incurajari..Cat despre intrebarea cu pricina, am pus-o de 2 ori doctoritei si mi-a zis ca e ok si pot sa prestez,dar vad ca cineva de aici a zis ca nu e bine..totusi pana la urma cred ca o sa ma las pe mana doctoritei mele,care de altfel e colega de cabinet cu prof conf dr Stamatian (dr foarte renumit aici in Cluj si nu numai)si care are incredere in ea (am fost si la el de 2 ori de cand incerc sa raman gravidutza).Cred ca pot sa am incredere in ce zice ea si ma gandesc ca nu mi-ar da unda verde daca ar exista un risc fie el cat de mic.Acum sa vedem cum stau cu monitorizarea de maine.Sper sa fie bine si vb ta sa am foliculi grasi si productivi.
pup toate fetele
Cristinna

Mergi la inceput

Bravo Cristinna...iti tin pumnii sa fie totul bine...da-i bataie maine! Pe cai!

Mergi la inceput