Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 21
Raspunsuri - Pagina 2
annaa spune:
Pentru fetele care au facut stimulare cu clomifen 
-iau
clostyberghyt in zilele 3-7 cate doua pe zi, dupa care
-in ziua a 12-13-a eco la
,
-in ziua a 14-a pregnylul
-la 24-30h de la pregnyl
.
Eu am mai luat clomifen in 2001 si 2002 cate trei luni dar fara monitorizare si declansare, inainte de HSG si laparo, fara a verifica daca am trompele permeabile
Am citi ca multe fete fac eco in ziua a 10-a si pregnylul in ziua a 12-a.
Eu am CM in jur de 35zile, si in 2004 am ramar insarcinata cu ovulatie in ziua a 24-a.
Poate clomifenul sa modifice ovulatia si sa se produca asa cun scrie si pe prospect in a 12-13-a z, sau depinde de fiecare organism in parte cum reactioneaza?
In perioada cat ati luat clomifenul se pot lua ceva remedii naturiste(ceaiuri, tincturi) sau e mai bine sa nu iau nimic?
dupa ce ati terminat clomifenul va recomandat ceva pentru endometru?
Sunt putin cam ametita
-si de la vreme cred, cu toate ca dr. meu are rabdare si mi-a explicat cum stau lucrurile si ce trebuie sa facem, de obicei consultatia este si un dialog in care imi raspunde la toate nedumeririle mele si la toti "daca", dar de data asta am fost 

Ana
Mishulina spune:
Cata tine-o tot asa,precis dai lovitura luna asta(am eu o presimtire)pentru ca esti fericita si e o stare de spirit numai buna de facut bebei.Mie,de ex. cand sunt fericita(ceea ce se intampla foaaarte rar...)imi ies toate din prima si imi merge snur!!Deocamdata imi rod unghiile pana joi cand (daca nu innebunesc pana atunci
)merg la doctor sa vad ce e de facut!
Cristinna,nu te lasa,fi optimista(vai,ce usor e de zis cuvantul asta,mai greu e cu facutul
)si ai sa vezi ca va "iesi soarele si pe strada ta(noastra)"....sper!
si sa auzim numai de bine!
danangie spune:
Buna fetelor!!

Ce mai faceti?Eu nu prea am intrat pentru ca stiu ca si aceasta luna e pierduta.Eram prea jos de moral si nu reuseam nici sa ma apropii de pc. Din motive personale aceasta luna am
in ziua a 10-a si a 16-a.Deci....
E si greu de inteles ce se petrece cu mine....Am avut dureri ca la ovulatia in ziua a 14-a si a 15-a.Tot de pe atunci a inceput sa dispara si mucusul albus de ou.Dar in ziua a 17-a TB era 36,4.In ziua a 18-a era 36,7.Nu stiu ce sa zic...
FLORININI eu sunt in ziua a 20-a.Dupa cum cred ca ai citit ceea ce am scris mai sus,nu cred ca am vreo sansa aceasta luna.![]()
Pupici la toate fetele si sa va ajute D-zeu pe toate!

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
gabitaco spune:
Buna dimineata fetele mele dragi

.Ma bucur mult sa vad, ca desi nu am stat foarte mult alaturi de voi, nu m-ati uitat.Sprijinul si sustinerea voastra a contat foarte mult pentru mine si ... uite ca am reusit. Am fost luni la
si am vazut puctuletul la echo. - un
de 5 saptamani. Va doresc din suflet la toate sa impartasiti cat mai curand aceeasi bucurie ca si noi si chiar daca am trecut la
o sa va sustin si o sa va citesc in continuare. Coralia tu ce vesti ne mai dai? Ai fost la echo. ? Oricum eu te felicit pentru
.

multe, multe la toate . Cata, Maria Alexia, Tania , Dananghie, Mishulina, Cristina... va tin pumnii.
"Daca drumul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru tine pentru a-ti rasplati curajul" Gabriela C.
coralia76 spune:
Buna dimineatza!
Bravo Gabitaco pentru punctuletzul tau de 5 saptamani,sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si sa te bucuri de el.

Eu inca nu am fost la eco..ma voi duce maine,sper sa ma vada desi nu am programare ,dar o sa astept.
Cata,am tras cu ochiul la pozele tale,super faine fata draga.Si bineinteles felicitari pentru babanul de 17mm care sunt convinsa ca va deveni bebeul tau luna asta.Vine iepurasul cu
la tine
.
Danangie nu fii trista ,de unde stii tu asa sigur ca e totul pierdut?Daca o sa ai o surpriza frumoasa,viata nu stii niciodata ce iti poate rezerva.Uite un pupic
Maria cum e cu echo?
Tania..tu stiu ca acum esti in perioada de asteptare...Da Doamne sa fie un bebeu si la tine!
Va pup!
Cristinna spune:
Buna fetelor dragutelor
,
Azi sunt in ziua 12 a CM si temperatura a urcat vertiginos de la 36.45 ieri la 36.75 azi
si tot azi,la 17 ma duc si la monitorizare. Sper sa-mi spuna la monitorizare ca am foliculi grasi si sanatosi ,ca endometrul de ok , ca ovulatia imi bate la usa si atunci de azi o sa am zi de "munca"
.E prima data cand ma duc la
la monitorizare si sincer fetelor am emotii maaariiii
de ce ar putea sa-mi spuna.
Va doresc la toate o zi buna si va tin pumnii la toate 
.
pupici dulci
Cristinna
Cristinna spune:
am uitat...Gabitaco feliciiiitariiiiiii scumpa 

.Sa ai parte de o sarcina usoara ,sa ai grija de tine si de punctuletul tau mic
si sper ca in curand sa luam si noi exemplu de la tine
.
coralia76 spune:
Cristinna,bafta multa la monitorizare,stiu ca ai emotii mai ales daca este prima data...si eu mari emotii pentru maine ca ma duc la
si sper din tot sufletul sa-mi confirme
bine pozitionat.
trebuie sa avem incredere ca totul va fi bine!
Pupici!
Cristinna spune:
Cora ma rog pt tine sa fie totul ok si la tine si la bebic
.Ai sa vezi ca nu vei avea nici un motiv de ingrijorare
.Abia astept sa traiesc si eu sentimentul de a fi
,ca si toate fetele de aici
.
multumesc sipentru incurajari, sa dea Domnul sa primesc doar vesti bune!
te pup![]()
Alé spune:
Neata, fetele.
Felicitari pentru Gabi, ca si-a vazut visul cu ochii, sub forma de punctulet 
Felicitari Cata pentru foliculul sanatos si endometrul super ok. Am citit ca primavara este cel mai feertil anotimp din an - ceva cu umiditatea aerului, cu hormonii care sint mai multi si mai naravasi... Ce mai, vin berzele!!!
Io sint in ziua 19, temperatura mea urca in continuare dupa scaderea accea dramatica, am ajuns astazi la 36.77. Sa vedem ce va fi. De-acum nu pot decit sa astept.
Cristinaa, nu vreau sa-ti stric entuziasmul, dar ce temperaturi ai avut pina ieri? Nu de alta, dar cresterea temperaturii indica de obicei ca ovulatia a aavut loc deja.
Annaa, reactia la clomifen difera de la femeie la femeie. Cel mai bine o sa-ti dai seama la eco, sa vezi cum stai cu foliculii, si atunci, daca este cazul, o sa-ti schimbe ziua de pregnyl. Sfatul meu este sa nu faci nici un tratament naturist in aceasta perioada. Lasa clomifenul si pregnylul sa-si faca treaba, si fa trataemnt alta data. Multe fete au avut parte de dereglari ale ovulatie, ciclului, singerari in perioada tratamentului naturist, asa ca amina-l.
Iar in ceea ce priveste tratamentul cu clomifen fara alte investigatii, in anii trecuti, unii doctori sint de parere ca o femeie tinara nu ar avea motive sa fie "defecta" si atunci recomnda clomifen pentru a da un "imbold", spun ei. La o femeie care ovuleaza normal, clomifenul nu face decit sa mareasca sansele, in sensul producerii mai multor foliculi. Asa ca nu e un capat de tara.
Va pupa fata. 
_
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute