Mamici de septembrie - octombrie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 2
Veve spune:
Originally posted by danaflor03
buna fetele, din fericire in luna septembrie , pe 30 astept si eu pe bebe

lucia_cs spune:
Codruta
Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa dureri. Daca nu-ti trec, poate ca te-ar ajuta sa-ti pui pe obraz ceva rece sau ceva cald, depinde de multe ori de caz.
Ai fost o curajoasa! 
danaflor03
Bine ai venit in acest minunat grup. Se pare ca avem acelasi DPN si posibil si acelasi UM. ![]()
_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire (13 sapt). 
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny 
lucia_cs spune:
Samila
Stii cumva care dintre acele analize este "listeria"?
Eu am o lista de la asigurare cu toate analizele facute, dar nu stiu "codul" listeriei si chiar vreau sa stiu sigur ca am facut-o.
_
oana0204 spune:
Buna fetelor, in sfarsit va scriu si eu, de citit am citit tot dar nu am scris..
.
In primul rand pentru fetele care nu mai sunt viitoare mamici.. Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine peste aceste necazuri si sa aveti speranta ca in viitor veti reusi sa aveti bebelusii pe care vii doriti
.
S-a vorbit despre alcool, spirt...eu zic ca una e sa bei cate o inghititura de vin/zi alta e sa bei 1/2 de sticla, asta ca sa fac o paralela intre spirtul de pe vata si spirtul de la frectie... fara suparare. 
Noi suntem bine, bebe se tot foieste de zor in burtica, nu este zi sa nu-l simt, cateodata chiar numai spre seara, dar zilnic. Sper sa-l simta si tati cat mai repede pentru ca mereu ne da tarcoale asteptand sa prinda momentul, dar e prea micut sa-l simta. In schimb am facut o burtoaie.... cateodata ma gandesc daca nu sunt 2 si nu am vazut noi la ecograf sau nu a sesizat doppler-ul
. Am si pus ceva kg... cred ca 6-7 cand o sa mergem iar la medic, o sa-l pun sa se uite in fisa ca desi am cantarul sub pat acolo zace... m-as cantari acum dar 1.... mi-e frica..2.... nu stiu cat am avut cand am ramas insarcinata...3.. mai bine imi spune in pounds greutatea si eu transform numai rezultatul scaderii in kg.. oricum cu sistemele de masurare de aici nu le am deloc... grade F, feets, mile, punds/lb.
Am inceput sa iau iar prenatalele, nu imi mai este rau de la ele, imi este mereu foame... Dar ma simt minunat. Nu imi mai e greata, nu ma ma doare nimic (decat burtica atunci cand ma aplec) am inceput sa dorm bine noaptea, de cateva nopti dorm deantoarsa pana dimineata, nici wc nu-mi mai trebuie ![]()
Am luat si green cardul, a fost f usor. Ma asteptam la ceva mai greu, asa cum am vazut in filmul Green card cu Gerard Depardieu si Andie MacDowell cu anchete peste anchete din partea celor de la imigrari, intrebari peste intrebari la fiecare sot in parte... dar ne-a tinut pe amandoi in birou 4-5 minute, timp in care ofiterul de la imigrari a tot vorbit la telefon si ne-a intrebat de cand ne-am casatorit si cum ne-am cunoscut, i-au trebuit numai pasaportul meu, permisul de munca si un cartonas atasat la viza cu care am venit eu (din teancul de acte cu care ne-au zis sa venim si pe care le-am pregatit minutios), la 7 dimineata am plecat pe usa si la 10 eram in casa cu drum cu tot, cu barzaunit prin downtown ca nu gaseam cladirea (eu, ca sotul ma astepta deja acolo venise direct din tura de noapte).
Am si eu o dilema pe care sper o sa o rezolv cand ajung la
. Eu am lacul Michigan(este cam cat Marea Neagra) la 5 minute de mers pe jos de casa.. la vara, oare am voie sa fac baie? Nu de alta dar apa este foarte rece, nu prea se incalzeste mai mult de 18-19 grade pentru ca are curentii ascendenti si vine mereu din adancuri apa rece la suprafata. La soare nu o sa stau decat putin dimineata ca sa mai sintetizez si eu vitamina D, sa vedem cu baile in lac cum o sa stam. Ar fi pacat cu asa plaja frumos amenajata si un nisp asa de fin sa stau sa ma uit de sub umbreluta la cei care se balacesc acolo.
Opaaa cat m-am intins... ma opresc aici ca sa mai am ce sa va povestesc si data viitoare.
Pupicei pe buricei ![]()
oana0204 spune:
Lucia, nu stiu daca aici se face listeria.. eu i-am cerut doctorei mele sa fac si toxoplasma si listeria si a zis ca aici nu e cazul, mancarea este f atent supravegheata si sterilizata, cainii si pisicile au stapani si sunt vaccinate si para vaccinate, nu vezi unul aiurea pe strada fara stapan.. bine ar fi sa intrebi medicul tau, mie nu mi-a dat sa fac, a zis ca nu se face decat in mod exceptional.
Oana D - 16+ saptamani
Foto
lucia_cs spune:
Oana
Ma bucur pentru voi ca sunteti bine si bebe misca de zor, esti fruntasa noastra, eu mi-am dat seama ca ceea ce am simtit eu nu era bebe.
Felicitari pentru green card, daca ai sa vrei mi-ar place sa-ti pun niste intrebari cu privire la el pentru ca si noi suntem cam incepatori pe aici.
Mie mi s-a dat toxoplasmoza desi mi-a zis ca nu o sa am probleme, sper ca si listeria pt ca nu sunt linistita de loc.
_
samila spune:
Lucia din pacate nu stiu care e codul de la listerie. Daca am vreme o sa caut semnficatia codurilor din lista accea.
Oanafelicitari pt greencard.

Si noi suntem nouti pe aici si ne-ar prinde bine informatii despre acest proces. Daca crezi ca sunt lucruri foarte importante ce tin de acest proces m-as bucura sa mi le spui, firma la care lucreaza sotul meu va incepe pregatirea actelor pt greencard luna viitoare.
Multumesc mult anticipat.
lucia_cs spune:
Fetelor, de Mariana Tache mai stiti ceva?
Stiu ca ultima oara Stefan avea rubeola si ea era cam nesigura, nu stia daca a luat sau nu.
Mariana, daca ne citesti, te rugam sa ne dai un semn de viata. 
_
Libra spune:
Fetelor... a venit vremea pentru "
, ramaneti santosi, va multumesc pentru tot". Ma mut la "foste" 

. Ei hai, nu va bucurati, n-ati scapat de tot de mine, pentru ca raman cu ochii pe voi (de drag).
Mi-am deschis caietel de notite si iau sa am si de dat. Asa ca scrieti, scrieti...
He... am vazut ca va bateti pe podiumul cu plangacioase. As vrea sa va reamintesc faptul ca perlele naturale se formeaza din suferinta si "lacrima" scoicii. (Sa vezi acum bataie pe podium
).
Aparentele inseala. In sufletul meu e vai si-amar, cu asta nu ma pun. Dar mintii i-am pus ochelari de cal, ca sa nu poata privi decat inainte. Nu sunt o optimista si nici o luptatoare. Mai degraba "comoda" si posesoare de "noroc chior". Dar poate ca e timpul sa schimb putin atitudinea si... cu Dumnezeu inainte!
Saru'mana pentru listele de analize, pentru suport, pentru incurajari si
daca v-am suparat.

,
Elena
_
"Un om destept invata si din greselile altora, unul prost nu invata nici dintr-ale lui"
lucia_cs spune:
Libra
Noi te asteptam mereu cu vesti bune, cu intrebari si orice doresti tu. Sa ne scri oricand simti nevoia, oricand vrei sa impartasesti ceva cu noi, si nu uita, cand tu ai sanse sa ramai din nou insarcinata noi o sa fim inca burticoase, asa ca asteptam sa fim din nou burticoase cu toate.
Te iubim si noi si tot cu ochii pe tine suntem. ![]()

_