Mamici de septembrie - octombrie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna fetelor! M-am intors si eu la munca dupa o saptamina de stat acasa.

martta, imi pare rau de ce ti s-a intimplat. Sa scrii si la subiectul despre doctori, poate mai salvezi pe cineva sa mai treaca prin ce-ai trecut tu.

karmenutza, listeria se trateaza; eu am 1/320, astept vineri sa vad rezultatul, poate mai scade dupa cele 2 saptamini de tratament. Mai mergi la un doctor sa-ti interpreteze rezultatele, si repeta toxo. Sa ne zici ce ai facut. Si apropo de Genetic Lab, nu are o faima buna; poate gasesti alt laborator pentru amnio.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Martta, daca tot ai ajuns la Giulesti, ia legatura cu d-na dr. Dracea Laura - e sefa Sectiei de Reproducere Umana Asistata- si ea te va sfatui ce si cum. Eu am o colega care s-a dus la ea cu un fibrom imens. Toti medicii au zis - histerectomie. Ea a intrebat-o: Vrei copii?. Colega mea (nu era casatorita, nu avea prieten)a zis :DA! A operat-o si dupa 1 an, colega mea era mama unui baietel sanatos si nascut la termen! Daca e mai rau de atat, fii optimista, exista multe alte variante si toate se pot face in Giulesti la preturi "de stat".

Cat despre lactate! Ma inscriu in club. N-am mai pus cura pe lapte de la 6 ani! Am un copil si nu ma interbati cum are calciul OK si eu la fel - ca ma chinuiam sa mananc din cand in cand cate un iaurt. Mi s-a recomandat sa incer sa rontai cereale care au supliment de calciu si fier. Cat despre branza topita si cascaval - nu va faceti probleme! In Romania nu se fac din lapte proaspat, ci din lapte praf... asa ca nu sunt "cu probleme".

Azi ma duc la Iosup la eco... mi-e dor de BB. Sper sa fie totul OK.

Pupici!
anya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Multumesc pentru incurajari .Eu am auzit de numeroase cazuri de placenta jos inserata dar m-a speriat tare dr. care s-a expimat in felul urmator :"nu-mi place deloc, nu-mi place" de parca era prima oara cand vedea asa ceva si m-a speriat de parca aveam un monstru si pana sa zica ce este am crezut ca e cine stie ce. Oricum el e dezvoltat normal si conform standardelor si foarte activ si asta m-a bucurat.

+18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Salutare tuturor!
Ma inscriu si eu la DPN 10.10.2005 la Dr.Laura Dracea - Giulesti.
Azi am trecut in trimestrul 2, ma simt bine, nu am avut nici un fel de probleme, greturi sau alte asemenea si nici nu am luat in greutate decit 500 g.

Pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

Draga Marta,
Mi-au dat lacrimile cind am citit ce ai patit.
Imi pare nespus de rau si sper sa-ti revii cit mai repede.
In ceea ce priveste o noua sarcina - ai incredere ca totul o sa fie bine, nu crede pe nimeni care spune contrariul.
Imi pare rau de tot ca nu ti-am spus parerea mea despre dr Suciu... dar am considerat ca nu este cinstit sa-mi exprim parerea pur subiectiva referitoare la un om care poate i-a ajutat pe altii.
Dar vad ca este mai grav decit ma asteptam.

Am avut si eu probleme cu 2 sarcini inainte.. la cea de-a doua
sarcina care s-a oprit din evolutie la insistentele soacrei mele am ajuns la cabinetul acestui doctor. Am ramas uimita in sens negativ de calitatea serviciului oferit, de modul de adresare, si nu in ultimul rind de suma perceputa.
Controlul vaginal a fost facut la un aparat antic.. un ecograf foarte vechi, iar ca masura de protectie a fost folosita o manusa( din aceea care se dau in pachetul pentru vopsea de par).. Am inebunit... mai ales cind stim cite boli sunt ... iar un astfel de cabinet este sursa cea mai sigura sa te imbolnavesti.
Ca sa nu mai spun de cit de brutal a fost.. si de faptul ca nici nu am apucat sa ma imbrac si a intrat urmatoarea pacienta.
Iar discutia ulterioara a fost cu ambele paciente in acelasi timp si cu o alta la telefon...
Am plecat ingrozita de tot inclusiv de ceea ce mi-a spus ... o aberatie...

Pentru ca am avut probleme... am dat peste tot felul de doctori mai buni si mai rai.
Din experienta eu recomand pe d-na Anca Popa de la spitalul Cantacuzino care este o doctorita dedicata si inca are acea dorinta de munca si pe Dr Tutunaru Elias care este foarte bun... si spitalul este foarte curat cu lume civilizata.

Despre Giulesti am auzit numai lucruri rele... nu stiu insa din proprie experienta.

Eu am ramas foarte repede insarcinata dupa ultimul chiuretaj... la 2 luni. Ai incredere ca totul o sa fie bine... si pe cit posibil nu te lasa adincita intr-o depresie care-ti poate face rau atit tie cit si unei viitoare sarcini.

Te pup si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Si pe mine ma mustra constiinta ca nu am comentat dinainte despre doctorul Marttei. E drept ca nu stiam din proprie experienta, ci tot din povestile fetelor de pe acest site. Am zis sa nu-mi aprind paie in cap, dar uite ca mai bine ziceam. De-acum cind stiu ceva de rau, nu o sa mai astept.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Se pare ca Genetic Lab este singurul.(In Bucuresti). Si am inteles ca si ce se recolteaza in alte parti, tot aici se lucreaza.
Daca afli ca s-ar face si in alta parte, anunta-ma si pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna burticilor dragutze! Mi-a fost dor de voi!
Ma bucur v-am inveselit cu pacaleala mea. Sper sa nu o fi luat ca pe o gluma proasta!

Martta, imi pare rau ca treci prin ceea ce treci. Ai incredere in Dumnezeu si in tine. Trebuie sa fie bine pana la urma, trebuie! M-am intrebat de multe ori de ce oare trebuie sa sufere atat femeile care chiar isi doresc un copil si care ar face totul pt. el. De ce?

Karmenutza, nici una din noi nu este in masura sa-ti spuna ce sa faci. Decizia iti apartine tie si familiei. Dar totusi, ia in calcul si faptul ca poate prima analiza a fost gresita. Orice e posibil. Si consulta mai multi medici, nu te baza numai pe opinia unuia. Iti tin pumnii!
Raluca, 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Karmenutza, am uitat sa-ti spun, ref. la intreruperea de sarcina (Doamne fereste, sa nu fie cazul!)
Eu am facut in ian. anul trecut intrerupere de sarcina in sapt. 18. Dar prin mica cezariana. Chiuretaj nu am vrut si nici nu mi-ar fi facut nimeni. Mai exista posibilitatea unui avort provocat, dar nu au avut nici un efect pastilele pe care le-am luat. Nu m-am dilatat deloc, pt. ca am colul lung.
Dar, sa nu fie cazul la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna fetelor!
Azi am primit rezultatul la triplul test si l-a vazut medicul si a zis ca e foarte bine. Daca va intereseaza valorile care mi-au iesit mie, sa imi spune-ti si vi le scriu.
Placenta previa nu se da ca diagnostic decat de prin saptamana 25 in colo. Deci s-a pripit doctorita sa iti dea raspunsul asta. Important e sa nu faci eforturi, sa nu ridici nici macar o sticla cu apa si sa stai cat mai mult in pat. E pt. binele tau. Daca ai noroc se ridica placenta o data cu cresterea uterului in sus.
Va pup,
Codruta 19+

Mergi la inceput