Incadrare subiecte
Am deschis in dimineata asta un subiect, care la putina vreme dupa deschidere a fost mutat aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46155
Poate acolo ii e locul... nu stiu. Dar imi pare rau ca a fost mutat acolo pt. ca in max. 5 minute cat a stat la generale l-au vazut vreo 7 persoane, iar de mai bine de o ora de cand e la calatoriile sufletului l-au mai vazut 2 (am mai intrat si eu intre timp in el, asa ca nu stiu daca m-a mai numarat si pe mine sau nu).
Eu cred ca ar fi putut ramane inca putin la generale, pt. ca e de actualitate, abia vreo saptamana si jumatate de-acum incolo...
In acelasi timp la generale stau subiecte de genul "4% din Marea Megalomanie...", "Mi-e dor de TATA!!!", "Luminita Anghel si Scooby Doo", nu cred ca are rost sa mai dau si alte subiecte.
Ideea nu e "sa moara si capra vecinului", ci vreau doar sa intreb: de ce a incurcat asa tare subiectul meu si a fost asa repede mutat unde probabil cei mai multi or sa-l vada cand au pierdut toata distractia?
_______
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
Raspunsuri
tata lu Toma spune:
Eu am mutat subiectul tau pentru ca, dupa parerea mea, se incadreaza foarte bine acolo.
Pe cel cu Luminita Anghel ma tot gandesc daca sa-l mut la Arte sau nu. Am stat in cumpana pentru ca e vorba nu numai despre muzica in sine ci si despre participarea Romaniei la Eurivision si de multe ori chestiile de genul asta au stat aici.
De celelalte subiecte pe care le-ai dat exemplu nu m-am atins pentru ca nu stiu unde s-ar incadra. Daca ma ajuti, le mut cu placere.
In principiu eu sunt de parere ca singurele subiecte care trebuie sa fie la "Generale" sunt cele care nu se incadreaza nicaieri altundeva.
Toti spuneti ca aici intra mai multa lume si de aceea vreti sa postati aici. Perfect de acord dar, nu credeti ca intram intr-un cerc vicios. Normal ca aici intra toata lumea din moment ce aici posteaza toata lumea. Haideti sa desfintam toate celelalte forumuri si sa il pastram doar pe asta. Oricum doar aici intra lumea.
V-ati gandit vreodata ca aceste mutari inseamna munca si timp pierdut ?
V-ati gandit vreodata ca la sectiunile celelalte exista moderatori sau useri priceputi in problemele respective si care v-ar putea ajuta mai repede ?
V-ati gandit vreodata ca daca postati toti aici, subiectele dispar in scurt timp de pe prima pagina si ca nu o sa va atingeti scopul de fi vizibile ?
V-ati gandit vreodata ca in felul asta pleaca de pe prima pagina subiecte cu adevarat importante/interesante/urgente ?
Nu cred !
Mai usor e sa gandesti: "Al dracu' Tata lu Toma, de ce mi-o fi mutat subiectul ?"
Midday killer
Ramonika spune:
Pai am vazut ca toata lumea vrea la generale. si umanitarele se mutasera la un moment dat la generale.
chestia e ca probabil sunt niste reguli care trebuie respectate, chiar daca unora le convine sau nu. si poate ca altii nu gasesc asa de interesant un subiect care tie ti se pare nemaipomenit.
asta e!
Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
nikomiko spune:
tata lu Toma, cum am mai spus deja: "Ideea nu e "sa moara si capra vecinului", ci vreau doar sa intreb: de ce a incurcat asa tare subiectul meu si a fost asa repede mutat unde probabil cei mai multi or sa-l vada cand au pierdut toata distractia?" - deci n-are rost sa astepti de la mine sa-ti dau idei unde sa muti restul subiectelor.
As fi vrut sa mai stea aici subiectul meu pt. ca e vorba totusi de o manifestare la nivel national... poate totusi nu-i asa importanta cum mi s-a parut mie... si in cazul asta, poate ramane acolo unde e.
In plus de asta, se termina in 10 aprilie... si atunci oricum n-o sa mai intereseze pe nimeni.
oricum sunt suparata ca mi-ai taiat asa repede craca de sub picioare.
_
nikomiko spune:
lolll... tata lu Toma, da' vad ca ti s-a pus pata rau de tot pe subiectele mele... n-am nimic de raportat, forumul merge de minune, nu sugerez nici o imbunatatire a forumului.... ce caut eu aici?!?
_
arboria spune:
nikomiko hai, nu fi suparata
toti suntem subiectivi cu privire la importanta subiectelor postate de noi.
sa stii ca lumea se uita si la "cuvinte..."
tata lu toma vreau si io sa imi muti subiectul "redivivus" de la generale la "cuvinte...", daca se poate
si o sugestie: se pot muta generalele mai la coada listei, sa zicem... inainte de sugestii si reclamatii?
e totusi un forum despre copii si ei ar trebui sa aiba intaietate (dupa umanitare, bineinteles)
Julia
tata lu Toma spune:
Nikomiko :
1.Ti-am raspuns in primul mesaj la intrebarile tale
2.Nu mi se pune pata pe nimeni decta daca insista foarte tare
3.Nu eu am mutat subiectul aici(Intotdeauna la un mesaj editat apare autorul editarii) desi, intr-adevar, locul lui e aici
4.Te-am rugat sa-mi dai o idee despre unde ar trebui sa stea celelalte subiecte pentru ca le-ai mentionat tu insuti ca fiind nepotrivite la Generale.
Arboria :
1.O sa mut subiectul
2.Sunt perfect de acord ca Generalele trebuie sa stea la coada pentru ca , dupa parerea mea, au capatat o amploare prea mare tocmai datorita pozitiei. Asteptam parerea adminilor.
vlad
nikomiko spune:
1. mi-ai raspuns la mesaj (multumesc pt. raspuns!(sincer, fara ironie!)), dar din pacate doar partial. Ti-am explicat de ce mi s-ar fi parut ok sa-l lasi o vreme la generale, dar ... pauza, nici o reactie la explicatiile mele.
2. acum parca insist... sa speram ca inca nu ti se pune pata
3. n-am vazut ca scrie acolo cine a mutat subiectul... deci mai e cineva caruia nu doar ca i se pune pata, dar si actioneaza fara nici un fel de explicatii...
4. n-o sa-ti dau idei, pt. ca nu sunt platita sa moderez nici un forum... asta-i treaba moderatorilor si cum ei stiu intotdeauna ce e mai bine pt. noi... n-o sa fac eu exces de zel.
arboria, banuiesc ca ai dreptate si doar am fost eu subiectiva.
tata lu Toma spune:
Nikomiko, deja cred ca pata ti s-a pus tie ...
- Daca ti-ai reciti primul mesaj de la acest subiect ai vedea cine
l-a editat.
- Acesta era raspunsul meu la intrebarea ta :
"Eu am mutat subiectul tau pentru ca, dupa parerea mea, se incadreaza foarte bine acolo"
- "n-o sa-ti dau idei, pt. ca nu sunt platita sa moderez nici un forum... asta-i treaba moderatorilor si cum ei stiu intotdeauna ce e mai bine pt. noi... n-o sa fac eu exces de zel."
Daca vrei, intr-adevar sa discutam, fraze de genul celei de mai sus nu au ce cauta. Nu comentez decat ca este tendentioasa si ironica. Putem sa ne mutam la ZZ si sa dezvoltam subiectul.
cativa frati patati
nikomiko spune:
tata lu Toma, cred ca vorbim putin "defazat".
"Daca ti-ai reciti primul mesaj de la acest subiect ai vedea cine l-a editat" - ai scris asta dupa ce scrisesem eu ca " n-am vazut ca scrie acolo cine a mutat subiectul... deci mai e cineva caruia nu doar ca i se pune pata, dar si actioneaza fara nici un fel de explicatii..." , ceea ce a vrut sa insemne ca abia atunci vazusem ca joxy l-a mutat pe asta, fara sa spuna nimic (si banuiesc ca se distreaza de minune in caz ca citeste asta) - si mai clar decat atat: nu aveam nimic cu tine, tata lu Toma, la faza asta... atrageam doar atentia ca iar se plimba subiecte fara nici o explicatie.
Raspunsul tau a fost "Eu am mutat subiectul tau pentru ca, dupa parerea mea, se incadreaza foarte bine acolo", dar problema mea la care eu am considerat ca nu ai raspuns a fost "Eu cred ca ar fi putut ramane inca putin la generale, pt. ca e de actualitate, abia vreo saptamana si jumatate de-acum incolo..." (asta dupa ce explicasem ca "Dar imi pare rau ca a fost mutat acolo pt. ca in max. 5 minute cat a stat la generale l-au vazut vreo 7 persoane, iar de mai bine de o ora de cand e la calatoriile sufletului l-au mai vazut 2 (am mai intrat si eu intre timp in el, asa ca nu stiu daca m-a mai numarat si pe mine sau nu).").
Sper ca ai inteles acum care imi era problema.... dar de fapt nu e nici o problema... poate ca de fapt chiar nu intereseaza pe nimeni subiectul respectiv si noi ne certam aici ca orbii degeaba.
Cat despre ultima faza, am explicat inca de la inceput: "Ideea nu e "sa moara si capra vecinului"", asa ca ti-am spus destul de clar ca n-o sa ma apuc sa-ti sugerez "muta subiectul asta la asta, asta la asta, etc...", asta-i treaba moderatorilor. Daca tu consideri ca asta e motiv de ajuns la ZZ, mergem acolo cu bucurie... oricum, banuiesc ca ZZ e mai citit decat Anunturi tehnice
tata lu Toma spune:
Vad ca vrei sa o tinem pana in panzele albe. Eu nu sunt dispus si acesta e ultimul meu mesaj :
- de ficare data cand un subiect este mutat, autorul subiectului primeste un PM prin care este anuntat unde a foat mutat subiectul iar la mesajul original apare mentionat "editat de cutarica ...". Nu inteleg ce explicatii suplimentare mai astepti.
- eu am inteles de la inceput argumentatia ta privind plasarea/ramanarea subiectlui la Generale. Tocmai de aceea, primul meu raspuns a fost atat de lung si contine raspunsuri la toatenelamuririle tale fata de actiunile mele.
- eu nu ma cert ca orbu', incerc doar sa te calmez pe tine dar vad ca incerc in zadar. Tu o tii pe a ta si pozezi in victima. N-ai decat.
- cand spuneam ca esti ironica si tendentioasa ma refeream la aluziile tale despre cum sunt platiti moderatorii si despre cat de bine stiu ei sa-si faca treaba. Citeste regulamentul si mai vorbim.
Eu l-am citit si atat m-am priceput sa fac.
vlad
ps.Tocmai am luat o prima grasa pentru eficacitate