Incadrare subiecte

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Pentru mutarea unui subiect la categoria unde acesta se incadreaza nu cred ca era(ca este) nevoie de nici o explicatie.

Cu respect,
G.

Choose life

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikomiko spune:

tata lu Toma si joxy, mai intai vreau sa va spun ca nu astept nici un raspuns la mesajul pe care il scriu acum. Vreau doar sa va dau niste lamuriri, in cazul in care e nevoie, in cazul in care nu considerati necesare lamuririle, puteti pur si simplu sa nici nu-l mai cititi...

joxy... intotdeauna e nevoie de explicatii..., macar asa, pt. a nu rani orgoliile.
In mail-ul care te anunta ca ti s-a mutat un subiect scrie ca a fost mutat in cutare loc si atat, fara un “de ce”. “De ce”-ul respectiv se obisnuia pana de curand sa fie trecut ca o simpla postare la subiectul cu pricina... lucru care in cazul de fata nu s-a intamplat.
Dupa cum spuneam undeva mai sus, mie nu mi se pare ca subiectul asta se incadreaza la Anunturi tehnice. Muta-l la ZZ, ca-i mult mai potrivit.

tata lu Toma, daca ai fi citit atent penultimul meu mesaj, cu siguranta nu mi-ai fi raspuns pe tonul asta “Vad ca vrei sa o tinem pana in panzele albe. Eu nu sunt dispus...”. Apoi incepi cu liniute, ceea ce nu inseamna decat “eu am dreptate, nu pricepi odata, tine-ti gura sau imi iau jucariile si nu ma mai joc cu tine”. Ai fi putut observa ca n-am facut decat sa-mi argumentez afirmatiile. Si in loc sa imi spui ca ok, ai inteles, dar nu esti de acord, tu vii cu “tu o tii pe-a ta… n-ai decat”. Am tinut-o pe a mea, ti-am si explicat de ce, cand o sa te calmezi si o sa recitesti totul de la cap la coada, probabil o sa vezi totul in alta lumina.
Pana atunci iti urez moderare placuta, cat mai putini forumisti ca si mine, iar in cazul in care pt. faza asta n-ai luat nici o prima grasa… imi pare rau pt. tine, chiar ai fi meritat-o.

Si ca sa nu ma lungesc prea mult, tin sa va anunt ca acesta este si ultimul meu post pe acest forum. Daca se poate, va rog sa-mi stergeti contul. Ma bucur ca v-am cunoscut, cu siguranta fiecare a invatat cate ceva de la cei din jur, dar cred ca e momentul sa ne despartim. Mai multe explicatii cred ca nu are nimeni nevoie.

Asa ca va urez o viata cat mai buna tuturor! La revedere!

_
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Nikomiko, sper, totusi, sa te razgandesti!!!!
Esti o fata buna, inteligenta si io, una, tin la parerile tale.
Asta cu plecatul nu mi se pare o solutie.

Mai gandeste-te!!!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by dede

Luati-i lui dede, emoticonu' asta cu valiza; ca face ce face si mereu il foloseste!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

quote:
Originally posted by lilanda

quote:
Originally posted by dede

Luati-i lui dede, emoticonu' asta cu valiza; ca face ce face si mereu il foloseste!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

da, si nu stiu cum face ca e intotdeauna pe faza cand e vreunul suparat pe DC si vrea sa plece. oricum e mortal!

Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">fiti parte din viata lui mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Pai intr-o casa civilizata esti condus la plecare, ti se dau bastonul si palaria...cineva trebuia sa faca si asta, nu? Si pentru ca trebuia sa poarte un nume, i s-a spus Dede...
Nikomiko, fara suparare, dar cred ca majoritatea dintre noi am patit la un moment dat chestia asta cu mutatul subiectului. Oare de ce nu ne-am suparat atit de rau ca tine? Cind chiar m-a deranjat mutarea, io l-am rugat pe PM pe moderatorul impricinat sa-l duca (pe subiect) la loc, si, n-ai sa crezi, totul s-a rezolvat frumos si elegant...

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Primel spune:

Da, si eu cred ca subiectul ar fi trebuit sa stea la generale! imi pare rau daca supar pe cineva, dar, in calitate de participant al acestui forum, mi se pare normal sa imi spun si eu punctul de vedere, atat timp cat ma intereseaza anumite subiecte... Daca nu aterizam intamplator pe acest subiect nici nu as fi gasit "Targului National de Turism-Romexpo - 7-10 aprilie" la Calatoriile sufletului... Mi se pare mult mai normal sa fie postat la generale, el chiar e de uz general, nu tine de ... calatoriile sufletului! Poate fotografiile de pe link, dar asta e deja alta "mancare de peste"...
sa avem pardon,
cu respect si sinceritate,
e doar un punct de vedere si...
va rog, nu dati cu pietre!

www.craiova.ro/argos

"A gresi e omenesc; a ierta este divin." Alexander Pope

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Primel, subiectul respectiv este despre poze (minunate, dealtfel) si nu despre Targul de Turism.
Legatura cu Targul consta in faptul ca, se pare ca, pozele vor fi expuse si acolo.
Si daca ar fi fost vorba doar despre Targul de Turism tot la "Calatorii" i-ar fi fost locul, dupa parerea mea. Acolo sunt toate subiectele despre hoteluri, bilete de avion, impresii si sugestii pentru concedii, etc.
Ma gandesc ca daca pe cineva intereseaza Targul de Turism atunci ar trebui sa fie intersat si de forumul "Calatoriile sufletului".
La Generale sunt postate subiectele care nu se incadreaza nicaieri altundeva.
Daca vrei poti solicita unui moderator de la Calatorii sa il mute.

vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Eu stiu ca vazusem nu de multa vreme la discutii generale un subiect despre bilete de avion de la nu stiu ce companie, oamenii isi dadeau cu parerea...cred ca totusi subiectul lui nikomiko se potrivea la generale ca nuanta, scrie clar ca e pana pe 10 aprilie, dupa aceea probabil ca va iesi din raza de interes

Mergi la inceput