Maria ar vrea sa traiasca....

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Maria va fi operata la Bucuresti de o echipa de medici condusa de dr. Tintoiu. Dar peste 2-3 saptamini, au facut comanda pentru un ser (anestezic) special pentru greutatea pe care o are fetita (12 kg).
Sa ne rugam la Dumnezeu sa nu mai intervina nimic intre timp...

http://adriana.freewebspace.com/photo.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzelu spune:

Doamne ajut-o pe micuta Maria!! Sanatate si numai bine tuturor celor ce-au ajut-o si-au fost alaturi de ea si familia ei.
cu mult drag,
anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Ma rog din tot sufletul sa fie bine, si acum am o intuitie ca Maria a ajuns exact unde trebuia.
Totusi vreau sa subliniez ca sunt total impresionata de solidaritatea umana care s-a manifestat in cazul Mariei. Cred ca va amintiti de Dan Micu, medicul din Canada care a luat legatura cu profesorul Tinica din Iasi, initial aducandu-i laude. Am lamurit situatia cu dansul, am inteles ca vroia de fapt sa ajute.
Apoi a prezentat cazul unei prietene care a lucrat la Spitalul Militar Bucuresti, de atunci propunandu-mi aceasta alternativa. Am lasat lucrurile sa curga normal, insa el a luat legatura si cu parintii, iar prietena dansului cu fostii sai colegi.
Acum nu as putea sa bag mana in foc ca asa a ajuns Maria la Bucuresti, sau medicii au citit articolul din Jurnalul National si s-au oferit. E mai putin important. Importanta e solidaritatea umana aratata in cazul Mariei......si am primit semnale din cele patru colturi ale lumii...dar si faptul ca exista medici cu suflet mare, doritori sa ajute un copil. Iar daca nu exista DC nu aveam unde promova cazul, iar daca nu era adriana, ne-ar fi fost mult mai greu.
Multumesc din suflet si Doamne ajuta!

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput

Am vorbit cu mama Mariei. S-au intors acasa dar si-au lasat bagajele la Bucuresti. Ar putea sa revina, pentru operatie, mai devreme de trei saptamini, daca ajunge serul mai repede.
Obiectivul ei acum sa se tina fetita sanatoasa: a fost la farmacie, i-a luat vitamine, un storcator de fructe, sa-i dea sucuri naturale, medicamente...

Incercam sa dam de dr. Tintoiu. Trebuie sa-i multumim si sa tinem cumva legatura pe acest caz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

de fapt de ce ii tot plimba medicii pe oamenii astia ?
eu am impresia ca mama fetiteti sau cine o insoteste nu "stie" sa discute cu ei

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Simona, nu stiu exact ce stie sau nu mama Mariei, stiu insa ca fetita are niste probleme, care cu bunavointa ar fi putut fi rezolvate de atat timp. Cea mai mare ar fi ca in urma unui test medicii au spus ca anestezia nu are efact asupra Mariei. Sunt convinsa ca de asta au comandat acel ser special din strainatate. Si se stie ca nimeni nu poate fi operat pe cord deschis fara anestezie.
Apoi initial in Iasi i s-a spus ca are nevoie de pacemaker (daca asa s-o scrie corect) si li s-a dat parintilor de inteles ca i-ar costa in jur de 50 de milioane. De fapt proteza costa cam 35.000 euro si se da gratuit din Casa de Asigurari, dar se obtine foaaaaaartee greu, ori cu o relatie ori cu spaga.
Dar dupa ce i-au amanat un an, supriza, Maria nu avea nevoie de acea proteza, ci doar de operatie. Si iar a inceput sa fie amanata, ba ca e racita, ba ca lipseste anestezista, etc (adriano, daca gresesc corecteza-ma).
Si cum medicii de la Spitalul Militar Bucuresti s-au oferit sa ajute fetita, parintii au acceptat propunerea lor. Eu am sperante ca totul va fi bine, pt ca sunt sigura ca-si vor da interesul de s-au oferit benevol. Ma rog din tot sufletul sa fie asa.

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Adriana despre ce ser e vb? putem noi ajuta sa-l gaseasca mai repede?

Freia si Alexa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Freia

Adriana despre ce ser e vb? putem noi ajuta sa-l gaseasca mai repede?

Freia si Alexa

Nu stiu exact, e vorba de un anestezic pentru copii. Deja a fost comandat si cei de la Spitalul Militar il asteapta. La sfirsitul saptaminii sper sa ne putem intilni cu dr. Tintoiu. Daca va fi nevoie de vreo mina de ajutor in plus, cu singuranta ca la voi am sa apelez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

am intrebat pt ca aveam de unde sa iau anestezic pt copii. am avut si eu nevoie pt bebe cand am vrut sa ne operam la Militari. Daca e nevoie da un ghiont.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51311" target="_blank"> Maria ar vrea sa traiasca....(2)

Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze

Mergi la inceput