Maria ar vrea sa traiasca....

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Multumesc mult Silviu.

Vestile sunt tare contradictorii. Am vorbit cu colegul meu, care va merge sa ceara lamuriri de la medicul chirurg. Ce s-a intimplat. Stabilisera pentru ziua de maiercuri o intilnire la spital (reporer+ parinti) sa mearga impreuna la consult. Numai ca parintii au venit marti...

Daca medicii ii amina iara fara nici un motiv, sunt de pocnit! Iar Maria - de operat in Bucuresti. Noi am dat la ziar vestea ca operatia se va face si pentru a opri donatiile (care erau deja aproape triplul sumei solicitate initial). Nu am renuntat insa la cazul Mariei.

PS. Siviu, de unde ai avut telefonul unchiului?

http://adriana.freewebspace.com/photo.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bosioc spune:

Noi am fost la Centrul de Cardiologie dar d-l prof. Tinica era ocupat deci nu am reusit sa aflam de ce a fost aminata.La fel si la Spit. Sf. Maria nu a avut cine sa-mi dea relatii , motivind ca a stat citeva zile luna trecuta si ei nu mai tin minte.

Nr. de tel. este al bunicii fetitei, David Elena,0232-711390, l-am gasit pe pag. 2 aici pe forum , postat de d-na Adusca.
La acest nr. a sunat mamica si i-a raspuns un barbat care s-a recomandat unchiul Mariei.De la el am aflat ca miine pleaca la Spit. Militar Central, unde v-a fi internata si, probabil operata.

Ii dorim multa sanatatei Mariei si dv. felicitari pt ceea ce faceti.
Sarut mina,
Silviu

tedy

Mergi la inceput

Am vorbit si eu cu mama Mariei. Simbata seara vin inspre Bucuresti iar luni dimineata se duc in control la Spitalul Militar. Culmea e ca cei de la Militar le-au trimis scrisoare, dupa ce au aflat de caz in mass-media, spunindu-le ca-i asteapta la ei!

Iti multumesc inca o data Silviu! Eu stateam ca fraiera, asteptind un semn din Iasi. Daca vin in Bucuresti, sunt linga mine si preiau eu cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramba spune:

Astept si eu vesti despre Maria. Am fost ingrijorata cand am vazut ca nu se mai stie nimic de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Draga Adriana, daca Maria vine la tine, stiu ca e in maini bune, sunt linistita. Am sperat ca de data asta (in cursul saptamanii n-am acces la internet), o sa aflu vesti bune despre Maria. Poate data viitoare, prin intermediul tau.
Silviu, esti un dulce pentru informatii, esti un baiat de nota 20! eu ash fi tare mandra sa am un asemenea baiat. Dumnezeu sa te binecuvinteze.

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bosioc spune:

Lorelei_19 va multumesc pt aprecieri si va pot spune ca mamica mea este tare mindra de mine si ma iubeste f mult si eu pe ea.
Va multumesc din suflet ca m-ati primit in marea "familie" desprecopii.com si nu m-ati pus la colt daca am raspuns si eu din cind in cind.

Va sarut,
Silviu si mamica

tedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Am incercat sa iau legatura cu Adi, dar a fost plecat. Abia ieri mi-au montat telefonul, iar eu ajung seara acasa, cam sunt legata de maini cat sunt in spital. Acum doua zile schimbasem cate vorbe cu Adi care si dansul tot de unchi a dat. Nu stiau exact in ce parte sa o ia, de aceea am asteptat vesti certe ca sa postez. Se pare ca voi ati reusit mai multe si va multumesc. In Bucuresti o sa aiba unde locui, o prietena de-a mea s-a oferit de la inceput sa-i cazeze, o sa incerc sa-i pun in legatura. Numai bine, Adina

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput

Nu mai stiu ce sa cred. Se pare ca Maria va fi operata totusi in Iasi. Va copiez mesajul primit la colegul meu (si-i cer iertare, in gind, ca am comis impolitetea...)

"Dr. Tinica, chirurgul cardiolog, cu care abia am vorbit, a zis c-a semnat foaia de internare a Mariei ptr. luni. Parintii au mai aflat insa de o varianta, adica sa o opereze la Spitalul Militar Bucuresti, unde s-ar mai fi facut cu succes asemenea interventii. Oricum, dr. Tinica zice ca i-a convins sa renunte sa plece, ptr. ca drumul e greu ptr. Maria, si ca ei au spus ca vin luni la Cardiologie. Mama zice ca asa va face. Mai vorbesc duminica cu ei ca sa pot sa-i insotesc luni la doctor."

Sunt deja intr-o confuzie maxima. Din nou ziua de luni (a cita, nici nu mai stiu...) e decisiva...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Ultimele noutati....Maria va fi in trenul catre Bucuresti deseara. Se va interna la spitalul Militar, cei de acolo, dupa ce au citit in Jurnalul National cazul ei, s-au oferit sa o opereze si sa aiba grija de ea. Am vorbit cu Adi la telefon chiar acum. In Iasi domnul Tinica a tot amanat operatia, ba ca lipseste anestezista, ba ca nu-i poate face altcineva anestezie decat respectiva doamna ( de parca intr-o clinica de cardiologie numai unul ar fi)...ba veniti luni, ba miercuri...si tot aceiasi placa care au m-ai folosit-o in cazul Mariei mai mult de un an. Eu cred ca nu a fost buna vointa.
Ma rog ca in Bucuresti sa dea de adevarati profesionisti....ca suflet mare au de s-au oferit benevol sa ajute un copil aflat in suferinta.
Doamne ajuta!

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ohh, mititica de ea. Cum facem oameni buni sa ne putem asigura ca Maria va fi tratata asa cum merita? Acest copil trebuie sa traiasca si sa fie tratat asa cum este normal!

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput