Maria ar vrea sa traiasca....
Raspunsuri - Pagina 12
adrianangi spune:
Maria va fi operata pe 18 aprilie!
Mai multe amanunte puteti citi in "Jurnalul National" de simbata -"Pagina de suflete". Incerc sa postez la Generale un apel pentru ca cei de pe forum sa se roage pentru ea luni.
http://adriana.freewebspace.com/photo.html
lorelei_19 spune:
Da, sa ne rugam cu totii pentru ea! Adriana, stii cumva si la ce ora? Dumnezeu s-o ajute pe micutza Maria sa se faca sanatoasa
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
adusca spune:
Adriana, multumesc enorm, ai fost catalizatorul acestei actiuni. Multumesc deasemeni tuturor care si-au unit gandurile si eforturile pt ca aceasta operatie sa fie posibila. Fara voi dragilor . acest lucru nu era posibil, sau nu asa curand....m-ati facut sa nu mai am acea senzatie de inutilitate, dupa multa vreme parca am simtit iar ca traiesc.
De acum totul depinde de echipa de medici, de Maria si nu in ultimul rand de Dumnezeu. Sa se rugam sa fie bine. Doamne ajuta.
Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...
Justin spune:
Toata lumea se roaga ptr Maria seara de seara sa ii fie bine. Pe 18 aprilie toata lumea va sta cu sufletul la gura. Sper sa ne auda Dumnezeu cand ne rugam seara de seara pentru Maria si asa sper sa ne auda si Luni cand ea va fii operata.
adusca spune:
Articolul de azi (sambata, 16 aprilie) aparut in Jurnalul National
despre Maria
http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=339073&mode=thread&order=0&thold=0
Multumesc la toti, Dumnezeu s-o ajute pe Maria si pe voi.
magnolia__ spune:
Bine v`am gasit, amici.
Imi pare tare rau ca dupa atata ashteptare, shi dupa atatea sperantze puse,sa auzim mult ashteptata veste, ca Maria, micutza noastra a depashit acel obstacol shi ca operatzia a trecut cu bine, deci imi pare rau sa aud veshti care ne cam intristeaza pe noi totzi.
Azi, pe 18 april,Maria in loc sa fie sub operatzie, e acasa,fiindca e cam racita si nu pot medicii sa faca operatzia.Eu din cate urmaream din cele spuse de voi shi de analizele puse in site,eram intr`un fel ingrijorata de faptul ca ingerashul ala, face alergie la anestezie.Ziceam ca sigur , daca nu in tzara, afara se v`a rezolva chestia.Dar nu mi`am inchipuit ca se v`a intoarce acasa din spital, fara a fi operata, fiindca e cam racita.
Maria a intrat in spital inainte cu cateva zile, de termenul operatziei, ca sa fie pregatita cu analize shi tot ce`i necesar ca oparatzia sa parcurga cu succes.
Azi aud ca Maria nu v`a fi operata , shi ca e mai racita decat in ziua cand a intrat in spital.
Nu shtiu unde shi cand v`a avea loc operarea sa, dar ce shtiu e, ca am mare sperantze in Dumnezeu.In Jurnalul National articolul care a scris de cazul lui Maria a spus ca medicii au descoperit dupa analize ca una din defectele din inimioara sa, s`a rezolvat , asta cu ajutorul lui Dumnezeu.Sa zicem o mica fereastra deschisa, s`a inchis.Sa ne rugam la Dumnezeu sa nu aiba nevoie de ajutorul nimanui, shi sa fie un miracol de la Dumnezeu salvarea ei.In rest nu mai shtiu ce sa zic. M`a intristat vestea. Asteptam ca cineva din cei minunatzi oameni care urmaresc cazul micutzei, sa ne de`a amanunte, ca se shtie cat stam cu sufletul la gura. Azi aceste veshti le`am primit de la Targu-Frumos.Multa sanatate Maria! shi sa te vedem domnishoara frumoasa.
ruxi spune:
Cum??? Nu a fost operata ieri Maria? Stie cineva vesti mai amanuntite? Dar in articolul de sambata ziceau clar ca va fi operata luni...nu mai inteleg nimic. Ma rog in continuare pentru Maria scumpa!
Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Povestea nasterii
adrianangi spune:
Nu, nu a fost inca operata. Eu stiam ca problemele care au intervenit sunt la stomacel (o diaree), nicidecum o agravare a racelii.
Si mai stiu ca Maria nu e acasa, ci la spital, asteptind ca totul sa fie bine, ca sa poata intra in operatie.
Am zis sa mai astept citeva zile, inainte sa va dau vestea. Ma gindeam ca intre timp se va rezolva totul cu bine. Asta gindesc si acum. Oricum, operatia se va face. Nu cred ca trebuie sa punem raul inainte...
Maria a asteptat operatia asta atita timp. Hai sa le mai dam medicilor un ragaz de citeva zile, ca totul sa iasa bine. Pina la urma, ei sunt profesionistii care isi asuma raspunderea!
Promit sa revin cu vesti, de orice fel ar fi ele, atunci cind le voi avea.
http://adriana.freewebspace.com/photo.html
adusca spune:
Acum Maria este in atentia lor si sunt convinsa ca medicii fac in asa fel incat sa fie bine. Doar ei stiu daca e operabila deocamdata sau nu....si daca nu e pregatita de operatie, zau nu mi-as dori sa fie facuta. Are dreptate Adriana, medicii stiu cel mai bine cum si cand....bine ca Maria este una din prioritatile lor. Dumnezeu spo ajute sa se termine cu bine.
Calinescu Lucia spune:
Suntem alaturi de Maria si de parintii ei. Sigur totul va fi bine. Doar ne rugam toti pentru asta. Asteptam vesti bune din est.
Cristina si bebe Maria