Maria ar vrea sa traiasca....
Raspunsuri - Pagina 11
Freia spune:
Am inteles ca Maria are probleme si cu un ochisor. E o clinica buna in Iasim o consultatie costa cu trimitere de la med de familei 250 de mii, fara e 400. Clinica se numeste Sanoptic. Adresa este: IASI,STR.I.CREANGA NR.19,BL.U2 telefon : 0232-279910.
Ii uram si noi toate cele bune si sa auzim vesti numai de bine.
Freia si Alexa
Adi Mihalachi spune:
bun regasit,
Freia - multumiri pentru adresa acelei clinici. O voi comunica parintilor Mariei. Noutati inca nu sunt, luni,maine adica, e programata internarea Mariei in vederea pregatirii pentru operatie. Sper la randu-mi, asemenea voua ca totul sa decurga bine in favoarea Mariei. Ultima data am vb cu bunicii Mariei - vineri, erau deja luminati la chip si cu acea incordare ,fireasca de altfel, premergatoare operatiei.
De acum, cum bine spunea cineva dintre voi, e timpul ca profesionistii sa desavarsheasca ceea ce atat de minunat voi ati construit pana acum.
Pana la noi vesti, ramaneti cu bine dragilor - pacea si frumosul cu voi fie!
cu multa stima
adi
lorelei_19 spune:
Adi, asteptam cu multa nerabdare vesti despre Maria. Sa ne spui cand va fi operatia, ca sa ne rugam pentru ea. Deja am emotii pentru bietul pui. Ma gandesc cu groaza ce s-ar fi intamplat daca nu ai fi facut public cazul ei. Doamne ajuta.
Dane, ma lashi fara replica! Rar asemenea oameni ca voi. Dumnezeu sa va ocroteasca si pe voi si pe micutza Cosmina-Ileana
devylla spune:
Multa bafta Mariei....dumnezeu sa fie alaturi de ea si sa o ajute sa treaca peste acest impas.....
Multa bafta\!!!!
Sabina
ralualexandrei spune:
Ma rog lui Dumnezeu si Sfintei Fecioare sa aiba grija de Maria si sa o ocroteasca,Doamne ajut-o!
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3
adrianangi spune:
Vesti noi de la Iasi:
Maria va fi operata inainte de Paste.
"Ieri fetita a fost consultata, iar anestezistii vor incerca sa rezolve doua mari probleme, intrucit Larisa este alergica la unele medicamente, iar organismul ei nu raspunde la anestezii. Mai mult, fiind putin racita, ea va fi internata mai intii la Spitalul de Copii "Sf.Maria", Clinica de cardiologie, pentru a fi tratata. Medicii de la Cardiologie au anuntat familia ca nu va avea nevoie de nici un ban pentru operatie".(din mesajul lui Cristi)
Mii de multumiri romanilor din Canada! Am aflat de la mama Mariei ca "ne-a dat telefon chiar si un medic stabilit in Canada, care ne-a spus ca pacientii lui de acolo sunt dispusi sa ne ajute".
Va tin la curent cu orice noutate care apare!
http://adriana.freewebspace.com/photo.html
ralualexandrei spune:
Ma bucur si suntem cu totii alaturi de ea!
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3