Depresie postnatala grava

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Nimeni nu are cum sa il convinga pe sotul ei pentru ca e un puturos si jumatate. Nici mincare in farfurie nu isi pune singur, d-apoi sa ii mai dea copilului de mincare. Nici eu nu gasesc scuza cu 10 ore la servici. Si sotul meu ma ajuta f. mult cind vine acasa. I-am spus si ei ca sint barbati care isi ajuta sotiile, dar, probabil, ca nu are ce face. Acum nu stiu care e rel. ei ca mama-sotie...posibil sa fie si prea posesiva. Nu am vazut-o in postura de mama, insa stiu ca atunci cind a fost mama acolo a lasat-o sa o ajute...mama plimba copilul si ea isi vizita o prietena. Probabil ca nici indemn din partea sotului sa mearga la dr. nu are...nu stiu ce sa zic:((. Eu tot o intreb daca a fost la dr (mi-a gasit scuza ca sapt. trecuta nu a fost ca a fost Pastele la ei si cabinetele au fost inchise:(. Eu nu pot sa o fortez. Mamei i-am zis de situatia ei chiar daca sor-mea m-a pus sa jur ca nu-i zic, deci mama nu poate interveni ca m-ar da de gol. Nu stiu ce sa mai fac:(.

poze 1,poze 2,poze 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by iuliana
Nimeni nu are cum sa il convinga pe sotul ei pentru ca e un puturos si jumatate. Nici mincare in farfurie nu isi pune singur

Atunci sa-l lase sa "moara" de foame.
Daca nu intelege de vorba buna se poate trece la represalii.

Ar putea ca o perioada sa se ocupe exclusiv de copil. Si sa-si lase sotul sa se descurce cu casa, hainele si mancarea.
Sigur o sa se lase cu scandal, dar poate ca o infruntare i-ar face bine. Numai sa nu fie prea mult pt ea si sa cedeze ?! Dilema.

Eu una as ataca.

De multe ori conflictele pot duce la clarificarea pozitiilor si a dorintelor, la luarea in serios a celuilalt si, mai ales, la stabilirea de reguli echitabile .

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput