Mamici de martie - aprilie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 4
adrianafedorca spune:
fetelor dupa ce am ras de m-a auzit tot blocu' la 5 dimineata am dormit ca un bebelus pana acum , adic 11 dimineta, acum m-a luat foamea ma duc sa pap
pupici
Adriana si bebelinul 35+
http://community.webshots.com/user/adrianafedorca
ellinia spune:
Oanamc... ai patit ceva? Sper ca si tu si bebelusul sunteti bine! 
Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)
mamacita spune:
hiroral,ne-am dat seama ca 39 sapt.,ptr.ca mai ai 9 zile pana la dpn;ar cam fi momentul ptr.bebelusa ta sa-si faca bagajul si sa iasa![]()
ellinia,ai greutatea de la care am plecat eu si stiu ca pana imi gaseam ceva la moda ma apucau toti nervii![]()
,ba era masura prea mica,ba hainele prea scurte(am 1,75) si pana la urma trebuia sa-mi iau de la vreo firma cu pret cel putin dublu.Intotdeauna m-am gandit ce fac cele obeze,ele nu trebuie sa se imbrace(daca pentru femei in parametri medicali absolut normali nu se gasesc decat haine de babe),sau numai anorexicele au dreptul asta
?
teodora,eu mi-am luat gandul de la bb dolofan,probabil va avea undeva in jur de 3 kg,dar tot ce-mi doresc e sa fie sanatos si la termen,caci ii prinde el pe ceilalti din urma
M-am intors de la analize,e totul ok,nici vaginal nici rectal n-a iesit urma de streptococ B.Voiau sa-mi transmita rezultatul luni,dar cand am vazut ce tip detest este,nu m-am lasat,am stat acolo pana au iesit rezultatele,ca sa am si eu un weekend fara pasarele in cap.![]()
Colul a inceput sa se moaie,dar e inca inchis.
Cu coral am inceput chiar sa ma ingrijorez,a trecut chiar mult timp de cand n-a dat nici un semn;rrox3 cred ca,dupa cum spunea si o prevedeau semnele,a nascut sau urmeaza,deci inca mai astept semn.cristinatwo,ce faci,care-i situatia,esti cumintica cu ingerasii tai cu tot?
Fetelor,ca sa stam si noi linistite,puneti-va sotii sau prietenele sa ne dea o stire telegrafica despre voi si apoi,cand veti avea ragaz,ne povestiti voi ce si cum...
Eu chiar vorbeam cu sotul aseara,l-am invatat cum sa va anunte cand va fi ziua Z.
mamacita spune:
ptr.catolici,catolice si catolicuti!
Va multumesc,fetelor,ptr.chibitarea la analiza!
oanamc,ce-ai patit?
Daca vrei sa te destinzi,citeste iar ce-am citit aseara de-am lesinat toate de ras...
carmissis spune:
Oana ce ai patit?
Andira "poznele" sunt superbe. Am ras cu sotzul de nu mai puteam , chiar vrei sa nastem inainte de termen?
Zuzunaki esti o scumpete iar bb... un dulce mare!

Andreea stai linistita nu esti singura care la 5 dim. bantui prin casa...dar a fost luna plina, de aceea si eu mai am cel putin 4 zile de nopti albe.
Mamacita ce bine ca au iesit analizele. Iti dorim un week-end placut!
Voi ati vazut ce zi frumoasa de primavara? La noi sunt 20 de grade! sa tot vrei sa iesi la gratare. Eu ma voi limita la a scoate sezlongul in curte si a citi. Incerc sa evit cat mai mult TV. numai vesti proaste.
carmen
si Rada 35+
andira spune:
In sfarsit, merge forumul, nu pot sa cred!!!
Patrulez pe langa calculator de 2 zile, doar-doar voi reusi sa intru...
Fetelor, am o intrebare, poate stiti: prietena mea, care are un baietel de 5 ani aproape, mi-a spus ca ea nu ii facea baita decat cu apa fiarta si racita, in nici un caz cu apa direct de la robinet. Asa se face?!?!? Ca innebunesc sa stau toata ziua cu oale pe aragaz...
Si ea zice ca nu i-a facut baita pana nu i-a cazut buricul. Eu am inteles de la voi ca se face din prima zi, corect? Cum sa tin copilul nespalat?....
Oanamc, ce-i cu tine? Probabil n-ai putut nici tu sa mai intri...
Carmissis, citeste-le pe toate, merita!!![]()
Pupici!
mamacita spune:
In sfarsiiiit!Merge forumul!

A fost asa trist fara voi...cu atat mai mult cu cat a trebuit sa stau mai mult pe acasa si cu picioarele pe sus,caci au inceput sa semene din ce in ce mai mult cu picioarele de elefant si cedeaza din ce in ce mai greu.
De-abia ieri dimineata am capatat informatia ca forumul se va repara luni seara si de-abia asteptam...
andira,nu ai voie sa cufunzi copilul in apa pana nu ii cade buricul,dar il poti spala la jetul de apa;evident ca nu il tii nespalat...Iar chestia cu apa fiarta mi se pare chiar paranoia...
adrianafedorca spune:
in sfarsit merege....am facut carare din dormitor panala birou zilele astea cat n-a mers forumul,mi-a fost asa dor de voi...
fetelor eu azi am fost la eco morfo si sunt atre nelamurita, cred ca am un bebelin elefant, zau, sa va scriu ce zice, poate ma lamuriti voi , deci toate sunt normale, la placenta zice asa :" placenta pondero-laterala,sg sau tg, fundica???nu inteleg prea bine ce scrie aici, grad 3-4 de maturatie, grosime max 4,3cm, e de bine, /?????mamacita poate ma lamuresti tu te rog,
si mai scrie asa AUA 37 SA - EDD=18.04.2005
GA (LMP) 35 SA+3 ZILE- EDD 29.04.2005, adica bebelinul meu arata de 37 de saptamani sau ce???? si acum tineti-va bine, EFW=3,361g +/- 518g, ADICA ARE 3 KG SI 361 GRAME???,, NU am apucat sa-l intreb pe dr nimic pt ca m-a expediat cam repede intarziase deja o ora si probabil vroia sa recupereze, si toate astea le-am vazut abia cand am iesit, si deja intrase alta pacienta , asa ca o sa fac un bebelin urias, , in cazul asta cred ca o sa aleg cezariana, pt ca mi-e frica sa nasc normal daca e asa mare, in fine eu ma bucur ca e sanatos si ca e totul bine, pe 4 aprilie merg la control si o sa vorbesc cu dr atunci
voi ce mai faceti? a mai nascut cineva? coral? roxx?
va pup
Adriana si bebelinul 35+
http://community.webshots.com/user/adrianafedorca