Publicitate si titulatura
Am incercat sa iau o titulatura cu 1027 de puncte si mi-a spus ca nu am destule puncte.
Am vrut sa pun un anunt de mica publicitate si nu imi apare anuntul?
Ce se intampla ma pasc pe mine ghinioanele sau e o problema?
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
Raspunsuri
georgescu oana spune:
Am incercat sa pun o titulatura si aveam 1027 puncte ca acum sa apara 27 si doar o parte din titulatura?Ce fac acum?
Martie-Aprilie
georgescu oana spune:
Daca nu imi place titulatura ce fac,pot sa renunt la ea ,sa o schimb sau pur si simplu trebuie sa astept sa mai fac 1000 de puncte,pe la anul probabil?
Martie-Aprilie
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by georgescu oana
Daca nu imi place titulatura ce fac,pot sa renunt la ea ,sa o schimb sau pur si simplu trebuie sa astept sa mai fac 1000 de puncte,pe la anul probabil?
Martie-Aprilie
Cam asa ceva... O gaselnita tare neinspirata asta cu o mie de puncte, cam nesatui adminii nostri ...
La mine e la fel, fata mea va fi probabil mare si eu tot cu Lcto-Bar raman,ca nu-s genul care scie mesaje pt. puncte, hihihi
Mama de Lara Celine
Teodora D. spune:
eu tocmai am utilizat cele 1000 de puncte , dar mi se pare si mie ca se cer prea multe; probabil se vrea un bonus pt. membri care scriu mult, dar se poate scrie si mult si aiurea. poate ar fi bine sa se ceara doar pt. prima titulatura 1000 de puncte, iar pentru schimbarea ei vreo 500, dat fiind faptul ca persoana respectiva, avand la activ 1500 de puncte , si-a dovedit fidelitatea fata de forum, iar membri fideli merita sa fie recompensati. nu stiu, zic si eu ca s-ar putea gasi o solutie mai potrivita...
Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)
georgescu oana spune:
Da mai dar eu ce ma fac ca acum am doar un cuvant din titulatura pe care o vroiam,chiar nu se poate face nimic?
Martie-Aprilie
Teodora D. spune:
oana, titulatura ta e chiar simpatica:), nu te supara pe mine, esti originala. sunt sigura ca adminii te vor ajuta!
Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)
aissa spune:
Lasa, ca eu am cheltuit o groaza de puncte, de 4 ori cate 600, ca sa schimb culoarea de la glow. Pentru ca, neavand un preview habar nu aveam cum arata si deci prima data era urata culoarea, iar urmatoarele 3 incercari au fost pentru schimbarea intensitatii. Si aici chiar cred ca s-ar putea sa avem macar in lista de unde alegem culoarea si ceva ca o banda de culori, o paleta, un mostrar cum ar fi. Sper ca e coerent ce zic...
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa
Sabina spune:
quote:
Originally posted by marius
"nesatui"? Atentie la Regulament!
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
ete na! mie mi se para ca exprima adevarul...cu mult umor!
Marius, relax a bit!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia