Publicitate si titulatura
Raspunsuri - Pagina 2
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by marius
"nesatui"? Atentie la Regulament!
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Nici de gluma nu se mai stie???
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
marius spune:
1. Depinde de gluma uneori linia de demarcaj e extrem de.... sensibila din pacate.
2. aissa am retinut ideea personal o consider foarte buna, probabil se va incerca optimizarea si printr-un preview pentru a previzualiza ceea ce se doreste.
Marius Pernes
georgescu oana spune:
Totusi nu mi se da si mie raspuns nici cu titulatura nici cu publicitatea?
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by marius
"nesatui"? Atentie la Regulament!
Marius Pernes
Bih,ce acreala ...
Mama de Lara Celine
georgescu oana spune:
1 Pana la urma nu pot decat sa trag concluzii singura,corect?Punctele nu se intorc si raman cu titulatura asta care nu ma caracterizeaza?Ar trebui sa existe o optiune sa o pot schimba exact pentru cazuri de genul acesta cand nu e scrisa bine titulatura.Imi pare rau doar ca nu ma ajuta nimeni sau macar sa imi dea o explicatie ,nu doar ca nu am puncte de ajuns ca asta am vazut si singurica nu era nevoie sa mi-o repete cineva.
2 De cand si-a revenit DC-ul am mai incercat sa pun un anunt de cumparare ,completez spatiile obligatorii si cand postez nu se intampla nimic ,nici nu mi se spune eroare nici nu imi apare anuntul.Ce se intampla?Cutoate astea ieri a aprut un anunt al altei fete este aleatoriu modul de postare?
Martie-Aprilie
georgescu oana spune:
Esti tare draguta dar nu e nevoie vroiam doar sa mi se dea raspuns,sincera sa fiu acum as renunta de tot si as reveni la membru de baza.Multumesc pentru gest
Martie-Aprilie
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by Mik
Oana, daca vrei sa-ti corectezi titulatura iti pot ceda puncte.
Mik.
Mik,nu mai exista optiunea de a dona puncte. :((
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici