Mamici de mai-iunie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Dar de ce oare am fatza de Ruxel asa un DPN la mare distanta...ca mi s-a confirmat varsta gestationala la ultima ecografie?
well, o sa o intreb pe doctoritza

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Helooooo ! O fi ploaie afara dar inauntru e cald si bine , nu ? Si cum nu avem bani de numarat (eu cel putin ) iar cu libidoul suntem la pamant ce-ati zice de neste descutii interesante ?
De exemplu : va inchipuiti cum v-a arata bb ? ati visat ceva legat de asta ? ce caracter credeti ca va avea - dupa miscarile percepute ?
Mai propuneti si voi .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Nefertari, mai am 2 zile de concediu de anul trecut si 8 de anul asta (pt perioada 1 ian-30 apr, ca pe 1 mai intru in prenatal-incep sapt 39). Ca atare 10 zile de concediu plin fac 20 de zile de concediu pe jumatate, adica vin 4 ore/zi din 4-30.04, adica pana termin 38 de saptamani. Dar aici trebuie sa fie de acord si angajatorul, cu care eu nu am avut nici o problema.

Incearca sa discuti cu ei asa, cred ca vei reusi. Si eu am vrut cat mai mult postnatal (platit bine) dupa aceea.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Nefertari, eu cred ca bebelina mea o sa fie la fl de agitata ca mine dupa cata miscare face in burtica.
Acum e cuminte dar ma intreb cateodata cand doarme :)))
De fizic habar nu am, tati are pielea alba si parul castaniu, eu sunt bruneta. De fapt eu bebe am fost blonda, mi s-a inchis parul la culoare pana sa intru la scoala.
Caut o poza de cand eram mica si pun linkul aici.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ile spune:

Buna fetelor! In legatura cu subiectul nou lansat,pot sa va spun,ca eu am visat ca voi avea fata,pe vremea cand credeam ca am baiat suta la suta.Am visat-o ca avea vreo 14 ani si era bruneta cu parul lung,cu niste ochi mari si sprancene mai groase.Tin minte ca vroiam sa o pensez(eu fiind cosmeticiana),dar nu am pensat-o ca mi s-a parut cam mica de varsta.Stiu ca m-am trezit cu senzatia ca semana oarecum cu Penelope Cruz.Asa a fost la mine,drept dovada ca am fata si nu baiat.Acum sa vedem si cu asemanarea cum ramine,dar tinind cont ca eu sunt bruneta si ta-su tot pe acolo,poate,poate.
Babygirl nu i-em spus dr de carcei si dureri de incheieturi,pt ca stiu ca e normal.O solutie pt carcei e magne B6.
In leg cu bagajul de spital,eu mi-am luat cam tot,iar pt copilasha,am luat hainute de interior pt spital.Ma obsedeaza ca am cumparat din inainte,dar
o sa ne lovim de ele din prima zi de nastere.
Ile33+s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Fran,

tu ai card la Medicover? Ca eu n-am! Si unde ai gasit preturi pe site ca neuronul meu singuratic nu a reusit sa le depisteze...

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/clara_si_fredy.jpg
eu si fratele meu
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/fredy_un_an_jumate.jpg
fratele meu

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Babygirl, am ascultat si eu Celine Dion - foarte frumoase versuri! Mai ales pentru niste mamici in devenire. Emotionante de-a dreptul.
Mai am o intrebare: pe voi va dor picioarele dimineata? Asa, de sus pana jos? Eu dupa ce dorm pe cate o parte ma trezesc din cauza ca ma dor picioarele si trebuie sa schimb partea. E o senzatie tare neplacuta - parca m-a calcat cineva cu un buldozerul! Sa nu radeti de mine.. Banuiesc ca e din cauza greutatii, nu? Caci am luat aprox. 15 kg pana acum..
Nefertari - eu am visat la inceputul sarcinii un baietel frrrumos si cuminte. Insa daca ar fi sa ma iau dupa miscarile lui bb, nu cred ca va fi asa de cuminte.

Andreea & bb Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Nefertari, cu libidoul nu sunt chiar asa la pamant, adica ma mai apuca asa cheful, dar sentimentul ca sunt o balenutza ma cam inhiba si nu mai duc intentia pana la capat...asa ca de chef nu duc lipsa, dar........
Cat despre BB, cred ca va fi foarte BB...adica va dormi de va rupe si cand se va trezi o sa recupereze ptr timpul pierdut...cam asa face acuma....plus ca pana va adormi se va fatzai cand pe o parte cand p[e alta, adomind in cele mai bizare pozitzii si in principiu ii va placea sa doarma pe carne de om..ca asa faceam eu, si fac si acuma, ca pana adorm ma vieria o pauzasc prin tot patul si adorm in cele din urma cu picioarele pe al meu, binen'teles dupa ce ma cocotz pe el de cateva ori, ca deh nu imi gasec locul...si vad ca deja s-a obisnuit ca ma lasa in pace..nu se misca, pana nu imi gasesc eu locul...

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Andreea.a am vazut patutul si mi-a placut tare mult ca e mare, stabil si are tot felul de accesorii.
La ce pret era?
Eu am fost la Miniblue langa Babes, sper sa vorbim de acelasi lucru.

Nefertari si eu sunt curioasa cum o sa fie bebitza.
Imi tot imaginez o fetitza cu parul ondulat, saten deschis sau chiar roscat. Noi suntem amandoi bruneti, dar sotul meu avea parul roscat deschis cand era mic(are si acum suvita de la mot, deci avem dovada).
Eu visez destul de des copilasi (atat noaptea cat si ziua cu ochii deschisi ).
Va spuneam ca am luat carusel muzical.
Ei bine cand l-a montat sotul meu si l-a pus sa cante si sa se invarta, mi-au dat lacrimile de emotie, fiindca imi imaginam cum va sta fetitza noastra atenta la el si va da din manute si din picioruse...

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput