Mamici de mai-iunie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

carolinah - cum intri la 4 ore - ca forma legala ma refer ? Am vorbit ieri cu dr de fam si mi-a spus ca dupa 7 luni si 10 zile nu mai exista decat concediu prenatal .
N-as vrea sa-mi iau prenatal de acum ci sa pastrez cat mai multe zile pentru postnatal

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Dimineata buna, mamici!
Ma bucur sa va regasesc aici. Nu scriu eu zilnic, dar recunosc ca neavand DC in we. v-am simtit si eu lipsa. Cum va regasesc? Vesele, sanatoase, fericite? Noi in weekend am facut planuri de reamenajare si am hotarat ca dupa cateva luni de la nasterea mamarutei sa ne mutam cu dormitorul in living, iar din camera mica sa facem camera bebelinei. Daca am fi avut inca o camera, ar fi fost minunat, dar cum nu este, trebuie sa ne reorganizam. Noi consideram ca un copil e bine sa aiba camera lui. Asa avem si noi, are si Ema intimitate. N-o facem de la inceput pt ca probabil ca in primele luni voi vrea sa o tin mai mult langa mine. Vedem cum decurg lucrurile si poate ca inainte de Craciun ne apucam de schimbari.
Intr-o seara vroiam neaparat sa va scriu, dar surpriza, DC era in revizie tehnica.Era vorba de un moment mai special pt mine, dar pt ca a trecut vraja de moment, ramane doar sa va recomand sa faceti rost de albumul "Miracle" - Celine Dion, in caz ca nu il aveti. Eu sambata nu m-am lasat pana n-am cantat toate cantecele...plangand. Nu ma omor eu dupa Celine Dion, dar uite cat de sensibile devenim insarcinate fiind...! Muzica este foarte frumoasa, iar versurile...versurile...Dar mai bine vedeti aici, apoi spuneti-mi ce parere aveti: http://www.celinedion.com/celinedion/english/music.cgi
Albumul a fost un proiect realizat si impreuna cu Anne Geddes, dupa cum veti vedea daca dati clik pe link-ul de mai sus. Momentul ales a fost nasterea fiul. Pe mine m-a surprins, m-a "tremurat" muzica, asa ca m-am gandit sa v-o recomand si voua, poate nu toate ati ascultat cantecele de pe albumul "Miracle". Gasiti pe site versurile care spun totul, puteti asculta si cantecele daca va tin calculatoarele. Cred ca Ema mea va adormi linistita cand i le voi canta. ENjoy it!

Cu drag,
Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola fetelor,

ieri am fost la echo si am vazut fetitza. are 1.400 g si 150 batai / minut. am implinit 29 de sapt si de azi inauguram sapt 30. cu placenta stam mai aiurea deoarece are gradul 3 de maturitate iar colul s-a mai scurtat cu 3 mm. acum avem 33 mm de la 36 acum o luna. azi mergem la dr sa ne spuna cum facem mai departe. in rest bb este bine si este o mancacioasa. mai nou, de circa o sapt, a inceput sa sughita. initial am crezut ca se plictiseste si de aceea tot bate din picior sau manutza. cand colo ieri la echo s-a vazut ca ea de fapt sughita. mai interesant e ca o tine uneori si cate 5 minute.

pupici

monu si bb 29+
acum avem 61 de kg de la 51 la inceputul sarcinii.

PS scuze daca intru mai rar dar am o conexiune mai ciufu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Ile, multumesc pt raspuns! Tu i-ai spus dr. de amorteli si carcei? Ce ti-a spus..? E din cauza sarcinii, clar, dar ce anume le provoaca, stii?

Adina (sapt.30)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna fetele cu burtici!
In sfarsit putem trancani in voie:))
Pe mine ma enerveaza vremea asta scarboasa, mi-e somn si nu am chef de nimic.
De saptamana viitoare imi iau si eu prenatal dar va trebui sa mai vin chiar daca nu zilnic.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Cum se socotesc cele 7 luni si 10 zile?
Daca eu am avut UM in data de 10 sept. 2004, acum pe 1.04 termin 29 de saptamani, sa-mi spuna si mie cineva exact, cand implinesc eu 7 luni si 10 zile !!!!!!! Nu mai stiu cum sa calculez.....m-am zapacit de tot.

28 + 4 zile

Ruxel
http://photos.yahoo.com/ruxivisan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Ruxel, vad ca esti foarte aproape de mine ca " varsta" si eu am 28 saptamani...si chiar aveam si eu o nelamurire asupra celor 7 luni si 10 zile..dar mi-a fost rusine sa mai intreb.....

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Nu va mai bateti capul sa calculati ! Intrebati mai bine doctorul .
Daca va spun cum am calculat eu va bag in ceata de tot .Dar ma mananca degetele . In primul rand nu mai faceti calculul DPN de la UM ci de la 10 zile dupa UM . Sau numarati saptamanile invers - incepand cu DPN .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna fetele !
Mey da' chiar am avut emotii... cand dadeam sa intru pe DC imi zicea ca accesul mi-a fost restrictionat...probabil pt. ca nu imi deloghez userul...mey ,zic, da' n-am facut nimic urat... sotul isi lasase laptopul la serviciu...abia ieri am aflat ca de fapt nu merge site-ul...
Carolinah- la Romar e naspa... a facut mama niste analize si apoi a trebuit sa le repete...ca cica " nu au iesit"- s-a coagulat sangele pt. VSH etc. -si a si durat destul de mult ...Da' daca tot vrei sa le platesti, de ce nu mergi la Medicover? Eu am fost vineri, si vor fi gata joi- au si preturile pe site.Eu am repetat ce facusem prin luna 6- adica cele obisnuite care se dau gratuit ( nu listeria CMV etc) si au fost 700000. Iar gravidele au prioritate- in 15 min. terminasem.

Ile, Babygirl- si eu am avut carcei de ma trezeam tipand...Mie mi-au explicat ca pot fi 2 cauze- lipsa de Ca sau Mg - da' la mine erau OK,sau circulatia ingreunata de sarcina. Pentru circulatie eu iau Ginkor Fort- seara, la culcare. E o chestie naturista- se poate lua fara probleme toata sarcina... si chiar am scapat de carcei...plus ca face bine si la hemoroizi- care si aia tot de la circulatia dificila apar- eu pana acum n-am avut probleme...

Gabitza- super patutul - aveau si cosulete pe la barza ? Ca eu am fost acum 2 sapt. si ziceau ca vor primi... Eu caut un cosulet de scos copilul din spital si eventual de folosit 1-2 luni prin casa- cand nu sta in patut in camera ei...

Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Neata!
Din cate stiu eu, din saptamana 30 ne putem lua prenatal. Eu sunt acum in saptamana 26+ (ce in urma suntem fata de voi!) si pe 25 aprilie mi-a zis medicul de fam ca imi da prenetal. Bine, nu ma pot plange pentru ca sunt in concediu medical, dupa cum stiti. Singura bucurie e ca nu va mai trebui sa ma duc de 2 ori pe luna (pe 1 si pe 15) sa-mi iau minunatele foi cu concediul med.!
Va multumesc frumos pentru incurajari! M-am mai linistit! Numai ca n-am inteles ce l-a apucat pe dr asa, din senin. L-oi fi intrebat eu ceva si nu-mi aduc aminte - se prea poate, caci nu mai stau le fel de bine cu memoria! In rest suntem bine, din cate ni s-a spus. Analizele mi-au iesit bine, cu exceptia unei mici infectii urinare pt care mi-a dat de facut urocultura si om vedea. Abia astept ecografia!!!
Vroiam sa va intreb daca ati vazut patutul acela care se pliaza de la Miniblu? Mie mi-a placut foarte tare si vreau sa va intreb ce parere aveti?

Sper sa avem o saptamana insorita!! Pana la urma..

Andreea & bb Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Mergi la inceput